Kurcze, ciekawe dyskusje się rozwijają, a ja nie mam możliwości przeczytania wszystkiego. Nie mogę zobaczyć do końca wszystkich odpowiedzi. Dlatego przepraszam wszystkich, którzy coś mi odpisali, np. w wątku Mój pies, ale nie mogę zejść niżej. Coś chyba z IE nie tak.
Jesli masz IE dzieje sie tak wtedy gdy ktos wklei tekst z worda. Od takiego posta moga przez IE nastepne wiadomosci stac sie niewidoczne. Tak to wytlumaczyl kilka dni temu Pampas.
Blad jest tylko w IE ma FF i operze jest normalnie. Nie powinno sie wstawiac tekstow pisnych w Word ot i wszystko.
Dziękuję za szybką odpowiedź. Nie byłam na wżcie spokojnie od kilku dni, z powodu pracy i nie zauważyłam tej informacji. Tak jest jak piszesz, wszystko poniżej jest niewidoczne. Niestety Twoje odpowiedzi również. Dziękuję i pozdrawiam :)
Podepnę się tutaj bo mam ten sam problem. W wątku "Mój utwór na dziś...cd..." widzę odpowiedzi do 9 włącznie. Post numer 10 i następne do końca są już niewidoczne. Wczoraj wieczorem w domu nie miałam tego problemu a dzisiaj...nie mogę przeczytać odpowiedzi Smakosi...:( W tej chwoli korzystam z IE. Do tej pory nie miałam takich problemów...
Użytkownik alidab napisał w wiadomości: > Podepnę się tutaj bo mam ten sam problem. W wątku "Mój utwór > na dziś...cd..." widzę odpowiedzi do 9 włącznie. Post numer 10 i następne > do końca są już niewidoczne. Wczoraj wieczorem w domu nie miałam tego > problemu a dzisiaj...nie mogę przeczytać odpowiedzi Smakosi...:(W tej chwoli > korzystam z IE. Do tej pory nie miałam takich problemów...
Mam dokładnie taki sam problem z tym wątkiem, tyle że od dłuższego czasu. Jest to o tyle dziwne, że w międzyczasie mogłem dodać posta ( na zasadzie próby!) i na wykazie z lewej strony jest on "odnotowany".
Tak, ta małpa jest złośilwa Mimo, że został poinformowany, że nie można pisać w wordzie i przeklejać, to nadal tak robi. Piszcie prywatne wiadomości do autora, to może mu się wyryje w pamięci prawidłowy schemat.
Użytkownik Pampas napisał w wiadomości: > Tak, ta małpa jest złośilwa Mimo, że został poinformowany, że nie można > pisać w wordzie i przeklejać, to nadal tak robi.Piszcie prywatne wiadomości > do autora, to może mu się wyryje w pamięci prawidłowy schemat.
Niestety mam teraz problem z wątkiem "o kochających inaczej"... stanąłem na 149 poście. A czy jeśli ktoś UPORCZYWIE swoim działaniem łamie "zasady współżycia", mimo zwracania uwagi, to nie można go "przywołać do porządku?
Użytkownik Pampas napisał w wiadomości:> Tak, ta małpa jest złośilwa Mimo, że został poinformowany, że nie można> pisać w wordzie i przeklejać, to nadal tak robi. Jesteś w błędzie, od kiedy zwrócono mi uwagę, nie kopiuję nic z Worda a jedynie z dokumentu tekstowego
Użytkownik Pampas napisał w wiadomości: Tak, ta małpa jest złośilwa
Edi*ego w wątku "Ku uciesze gawiedzi" nie ma, a ja nie mogę nawet pierwszego posta zobaczyć. Mam przeglądarkę IE cały czas ta samą i tylko w niektórych wątkach mam takie problemy i TYLKO na WŻ. Czyżby serwer mnie też nienawidził? Wcześniej sygnalizowane problemy ... bez odpowiedzi .
Kurcze, ciekawe dyskusje się rozwijają, a ja nie mam możliwości przeczytania wszystkiego. Nie mogę zobaczyć do końca wszystkich odpowiedzi. Dlatego przepraszam wszystkich, którzy coś mi odpisali, np. w wątku Mój pies, ale nie mogę zejść niżej. Coś chyba z IE nie tak.
Jesli masz IE dzieje sie tak wtedy gdy ktos wklei tekst z worda. Od takiego posta moga przez IE nastepne wiadomosci stac sie niewidoczne. Tak to wytlumaczyl kilka dni temu Pampas.
Blad jest tylko w IE ma FF i operze jest normalnie. Nie powinno sie wstawiac tekstow pisnych w Word ot i wszystko.
Dziękuję za szybką odpowiedź. Nie byłam na wżcie spokojnie od kilku dni, z powodu pracy i nie zauważyłam tej informacji. Tak jest jak piszesz, wszystko poniżej jest niewidoczne. Niestety Twoje odpowiedzi również. Dziękuję i pozdrawiam :)
Już wiem, więc bardzo proszę moderatora o usunięcie tego wątku, żeby nie zaśmiecać forum. dzięki.
Podaj linki do wątków z którymi masz problem. Napisz też na której wypowiedzi urywa Ci się widok. Postaram sie posprzątać.
Ja w IE ostatni post jaki widzę to post 45, wypowiedź Edi@
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=299967&post=299967&offset=0
Ten wątek powinien już działać poprawnie.
Dziekuje Pampas , dziala super!
Watek Bahusa nie dziala:) , ten o grypie, ciekawe co wstawil , hihi
Wątek "Mój pies" ostatni widoczny post 45. dzieki.
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=299967&post=299967&offset=0
watek konczy sie u mnie na wypowiedzi 47
W dalszym ciagu nie moge czytac i dyskutowac ponizej 47 :((((((
Czy ja także mogę prosić o pomoc w identycznej sprawie ? W tym wątku od postu nr 10 (autor:Edi) kończy się dla mnie "jawność "postów : http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=304315&post=304315&offset=0. Od 10-go do końca nie widzę odpowiedzi.
Do Pampasa: to byl chyba watek Edi : Moj Pies
Mam tak samo i cos mnie chyba skreci niedlugo:))
Podepnę się tutaj bo mam ten sam problem. W wątku "Mój utwór na dziś...cd..." widzę odpowiedzi do 9 włącznie. Post numer 10 i następne do końca są już niewidoczne. Wczoraj wieczorem w domu nie miałam tego problemu a dzisiaj...nie mogę przeczytać odpowiedzi Smakosi...:(
W tej chwoli korzystam z IE. Do tej pory nie miałam takich problemów...
Użytkownik alidab napisał w wiadomości:
> Podepnę się tutaj bo mam ten sam problem. W wątku "Mój utwór
> na dziś...cd..." widzę odpowiedzi do 9 włącznie. Post numer 10 i następne
> do końca są już niewidoczne. Wczoraj wieczorem w domu nie miałam tego
> problemu a dzisiaj...nie mogę przeczytać odpowiedzi Smakosi...:(W tej chwoli
> korzystam z IE. Do tej pory nie miałam takich problemów...
Mam dokładnie taki sam problem z tym wątkiem, tyle że od dłuższego czasu. Jest to o tyle dziwne, że w międzyczasie mogłem dodać posta ( na zasadzie próby!) i na wykazie z lewej strony jest on "odnotowany".
A mnie sie też tak czasem dzieje w tym miejscu. Dziś znowu :(
U mnie dalej nie działa
Mój IE uparcie nie puszcza poza edi@ może ta małpa jest złośliwa ;)
Tak, ta małpa jest złośilwa![](/emoticons/wink2.gif)
Mimo, że został poinformowany, że nie można pisać w wordzie i przeklejać, to nadal tak robi.
Piszcie prywatne wiadomości do autora, to może mu się wyryje w pamięci prawidłowy schemat.
Użytkownik Pampas napisał w wiadomości:
> Tak, ta małpa jest złośilwa Mimo, że został poinformowany, że nie można
> pisać w wordzie i przeklejać, to nadal tak robi.Piszcie prywatne wiadomości
> do autora, to może mu się wyryje w pamięci prawidłowy schemat.
Niestety mam teraz problem z wątkiem "o kochających inaczej"... stanąłem na 149 poście.
A czy jeśli ktoś UPORCZYWIE swoim działaniem łamie "zasady współżycia", mimo zwracania uwagi, to nie można go "przywołać do porządku?
Faktycznie blokuje się.
Takich UPORCZYWYCH to trzeba przez kolano i po "obliczu"
Przez operę widzę cały wątek.
Użytkownik Pampas napisał w wiadomości:> Tak, ta małpa jest złośilwa Mimo, że został poinformowany, że nie można> pisać w wordzie i przeklejać, to nadal tak robi.
Jesteś w błędzie, od kiedy zwrócono mi uwagę, nie kopiuję nic z Worda a jedynie z dokumentu tekstowego
Użytkownik Pampas napisał w wiadomości:
Tak, ta małpa jest złośilwa
Żadnej małpy w nicku nie mam
Zgadzam się. Małpy nie masz
Edi*ego w wątku "Ku uciesze gawiedzi" nie ma, a ja nie mogę nawet pierwszego posta zobaczyć. Mam przeglądarkę IE cały czas ta samą i tylko w niektórych wątkach mam takie problemy i TYLKO na WŻ.
.
Czyżby serwer mnie też nienawidził?
Wcześniej sygnalizowane problemy ... bez odpowiedzi
ja mam to samo!