Mój komputer niestety się zbuntował i nadal nie moge wstawiać zdjęć ale nazbierało mi się tyle torcików że postanowiłam wykorzystać komputer brata i tu bez problemu mogę się pochwalić moimi wypiekami, trochę to dziwne. Oto najnowsze torty:
Aniula27, torciki- cudo!!! Ale się zastanawiam czy nie dochodzi do bijatyki, kiedy ma być podzielona ozdoba z wierzchu- ja zjadałabym wszystkie i nie dopuściłabym nikogo.
Aniula! Dlaczego Ty mieszkasz tak daleko ode mnie? Jeżeli Twoje torty są chociaż w połowie tak dobre, jak piękne - byłabym Twoją stałą i wierną klientką... Cudeńka po prostu!!!
No masz...własnie piję kawę a Ty mi tu takie pyszności pokazujesz...a w domu nie mam nic słodkiego :( Chętnie bym sobie ukroiła tego pierwszego z żółtymi różyczkami :)))) Pozostałe tez wyglądają mniam.... :)))
Mój komputer niestety się zbuntował i nadal nie moge wstawiać zdjęć ale nazbierało mi się tyle torcików że postanowiłam wykorzystać komputer brata i tu bez problemu mogę się pochwalić moimi wypiekami, trochę to dziwne. Oto najnowsze torty:
Przecudne!!!
Oj Aniula wcale nie masz się czym chwalić
Dla mnie wssystkie Twoje TORTY są małymi dziełami sztuki...CUDA.
Aniula27, torciki- cudo!!! Ale się zastanawiam czy nie dochodzi do bijatyki, kiedy ma być podzielona ozdoba z wierzchu- ja zjadałabym wszystkie i nie dopuściłabym nikogo.
Aniu, jesteś prawdziwą Mistrzynią. Torty są przecudne! Gratuluję talentu:-)
Aniula! Dlaczego Ty mieszkasz tak daleko ode mnie? Jeżeli Twoje torty są chociaż w połowie tak dobre, jak piękne - byłabym Twoją stałą i wierną klientką... Cudeńka po prostu!!!
Własnie przymierzam się do tortu na 60 urodziny mojej tesciowej - naprawde zadowolona byłaby chyba z ostatniego....
P.S. Extra!
S U P E R
Alez piekne sa te Twoje torty!!!!Gratuluje, prawdziwe cudo:)
Aniula, zawsze z wielką przyjemnością oglądam Twoje torty:-)) Są piękne, bardzo podoba mi się, że są takie dopracowane. Super!!!
Aniula, jak zwykle, przecudne! Co jakiś czas wchodzę na Twój profil i cieszę oczy :)
Jak zwykle pytanie :) Te rurki trzymają się na kremie? Czy są jakoś specjalnie "umocowane".
Jeszcze raz gratuluję Ci pomysłów i talentu!
Dziękuję bardzo i odpowiadam-rurki trzymają się tylko na maślanym kremie, trzeba się jednak liczyć z tym że z czasem nawilgną. Pozdrawiam
prześliczne i cudne te torty
Boże Boże jaki ty masz dar .....tylko pozazdroscić : )
Jak zwykle przepiękne!!!
Dziękuje Wam kochani:)
No masz...własnie piję kawę a Ty mi tu takie pyszności pokazujesz...a w domu nie mam nic słodkiego :(
Chętnie bym sobie ukroiła tego pierwszego z żółtymi różyczkami :)))) Pozostałe tez wyglądają mniam.... :)))