Różyczko - fakt, postepek nieładny, ale skoro skopiowany został właśnie Twój przepis, oznacza to, ze jest godny pozazdroszczenia.... Ja sama dopiero teraz się nim zaiteresowałam (wczesniej nie dostrzegłam go poprostu). A z innej beczki - ciekawe, co powoduje ludźmi, że plagiatują cudze przepisy i to w tak oczywisty sposób? (Ja sama zauważyłam kilka takich przypadków). Zupełnie tego nie rozumiem
Tu jest dużo bardzo podobnych do siebie przepisów ale to moim zdaniem jest już przegięcie! Czysty plagiat i tyle! Popieram różyczko skasować przepis oczywiście nie z twojej strony:)
Zgadzam się że przegięcie i z tym że jest dużo podobnych przepisów. Zastanawiam się czy nie można by było wprowadzić jakies filtracji. Ostatnio zauważyłam zostało bardzo duzo dodanych przepisów na ciasto do pizzy wszystkie wyśmienite, najlepsze najwspaniajsze jak zapewniaja autorzy ale i za razem takie same jak poprzednie. Ludzie nie czytają czy już jest taki przepis czy jak - nie wiem ale jak to się nie zmieni to za jakiś czas będzie jeden wielki smietnik :(
Nie ,to nie jest ta sama osoba,ale rozyczka jest moja corka:) ja bralam udzial w konkursie kasi na ciasto ,poniewaz rozyczka nie ma latek,a w tamtym konkursie musialy byc osoby dorosle,wiec zalogowalam sie imiennie.
Normalne że wiele przepisów jest podobnych do siebie ale to nie znaczy zerżniętych żywcem od kogoś . Jeśli mamy taki przepis to wystarczy umieżcić jakie jest jego źródło, a przepisanie czyjegoś przepisu i to na tym samym portalu to czysta głupota.A tak poza tym to pozdrawiam wszystkich żarłoczków w tern piękny SŁONECZNY! dzień :)
Bardzo proszę moderatorów o usunięcie tego zdjęcia i przepisu,jest on moja własnością:)
http://wielkiezarcie.com/recipe53256.html
http://wielkiezarcie.com/recipe38104.html
Różyczko - fakt, postepek nieładny, ale skoro skopiowany został właśnie Twój przepis, oznacza to, ze jest godny pozazdroszczenia.... Ja sama dopiero teraz się nim zaiteresowałam (wczesniej nie dostrzegłam go poprostu).
A z innej beczki - ciekawe, co powoduje ludźmi, że plagiatują cudze przepisy i to w tak oczywisty sposób? (Ja sama zauważyłam kilka takich przypadków). Zupełnie tego nie rozumiem
Zgadzam się że przegięcie i z tym że jest dużo podobnych przepisów. Zastanawiam się czy nie można by było wprowadzić jakies filtracji. Ostatnio zauważyłam zostało bardzo duzo dodanych przepisów na ciasto do pizzy wszystkie wyśmienite, najlepsze najwspaniajsze jak zapewniaja autorzy ale i za razem takie same jak poprzednie. Ludzie nie czytają czy już jest taki przepis czy jak - nie wiem ale jak to się nie zmieni to za jakiś czas będzie jeden wielki smietnik :(
a propos "daria" i "niebieska rozyczka" to ta sama osoba?
Nie ,to nie jest ta sama osoba,ale rozyczka jest moja corka:) ja bralam udzial w konkursie kasi na ciasto ,poniewaz rozyczka nie ma latek,a w tamtym konkursie musialy byc osoby dorosle,wiec zalogowalam sie imiennie.
Normalne że wiele przepisów jest podobnych do siebie ale to nie znaczy zerżniętych żywcem od kogoś . Jeśli mamy taki przepis to wystarczy umieżcić jakie jest jego źródło, a przepisanie czyjegoś przepisu i to na tym samym portalu to czysta głupota.A tak poza tym to pozdrawiam wszystkich żarłoczków w tern piękny SŁONECZNY! dzień :)
nie otwiera mi sie pierwszy link :( a pomoc chce...
Mnie też się nei otwiera - i myśłałam, że to sprawa moderatorska
Teraz mi się też nie otwiera, a wcześniej otwierał się
Myślałam, że to sprawka moderatorów bo mi pierwszy też się nie otwiera
Może już nie ma tego przepisu i właściciela?
Jest,ja otwieram ,mam mozillę.
w tej chwili juz nie ma.