Forum

Gawędy o jedzeniu

Apeluję !!!

  • Autor: sunny Data: 2009-11-21 22:43:25

    Zdenerwowałam się trochę, więc postanowiłam apelować :).

    Moim zdaniem nie powinno wpisywać się swoich przepisów w opiniach czy dyskusji pod obcym przepisem. Po to jest funkcja "dodaj przepis", żeby go podać; komentarze do przepisów nie są odpowiednim miejscem na takie rzeczy.

    Liczę na poparcie, poniważ uważam że to brak szacunku dla autora przepisu.

    Pozdrawiam, sunny.

  • Autor: crisen Data: 2009-11-21 23:02:34

    Popieram !   Tak dodawane przepisy powinny być wykasowane. Mam nadzieję ,iż tak się stanie.

  • Autor: skopolendra Data: 2009-11-22 09:07:17

    Swieta prawda.To bardzo nieladnie tak sie nachalnie reklamowac

  • Autor: aggusia35 Data: 2009-11-22 09:33:07

    Ja mam mieszane uczucia niedawno zobaczyłam przepis na pizze. Autorka świeże drożdże kruszyła do pizzy ja jej napisałam że robie tak samo tylko z drożdży robię zaczyn. Tak jest moim zdaniem prościej i chciałam się tym podzielić z autorka. Nie wiem czy dobrze zrobiłam czy żle przepisu na pizze nie ma w moich przepisach. Czasem w komentarzach dodaję spostrzerzenie że np do tego dodaje jeszcze łyzkę musztardy itd
     Nie jestem za tym aby ktoś dodawał linka do swojej podobnej potrawy bądż pisał robie tak mój sposób jest smaczniejszy o o gustach i smakach się nie dyskutuje.

  • Autor: crisen Data: 2009-11-22 09:59:52

    Co innego jest dyskusja a co innego podanie wszystkich składników  i sposobu wykonania w komentarzach czyjegoś przepisu..

  • Autor: sunny Data: 2009-11-22 10:03:50

    Dokładnie, Crisen. Mi chodzi o dodanie komentarzu w stylu : "Ja robię tak :........ Polecam, zróbcie tak jak napisała\em a nie pożałujecie".

    Porady czy sugestie dotyczące przepisu to zupełnie coś innego.

  • Autor: aggusia35 Data: 2009-11-22 11:16:01

    no tak tutaj się z Wami zgodzę :)

  • Autor: marcicha Data: 2009-11-22 13:11:12

    popieram Cię sunny w 100%!!

  • Autor: eyta Data: 2009-11-22 18:11:57

    Popieram, też nie lubię.

Przejdź do pełnej wersji serwisu