Zdenerwowałam się trochę, więc postanowiłam apelować :).
Moim zdaniem nie powinno wpisywać się swoich przepisów w opiniach czy dyskusji pod obcym przepisem. Po to jest funkcja "dodaj przepis", żeby go podać; komentarze do przepisów nie są odpowiednim miejscem na takie rzeczy.
Liczę na poparcie, poniważ uważam że to brak szacunku dla autora przepisu.
Ja mam mieszane uczucia niedawno zobaczyłam przepis na pizze. Autorka świeże drożdże kruszyła do pizzy ja jej napisałam że robie tak samo tylko z drożdży robię zaczyn. Tak jest moim zdaniem prościej i chciałam się tym podzielić z autorka. Nie wiem czy dobrze zrobiłam czy żle przepisu na pizze nie ma w moich przepisach. Czasem w komentarzach dodaję spostrzerzenie że np do tego dodaje jeszcze łyzkę musztardy itd Nie jestem za tym aby ktoś dodawał linka do swojej podobnej potrawy bądż pisał robie tak mój sposób jest smaczniejszy o o gustach i smakach się nie dyskutuje.
Zdenerwowałam się trochę, więc postanowiłam apelować :).
Moim zdaniem nie powinno wpisywać się swoich przepisów w opiniach czy dyskusji pod obcym przepisem. Po to jest funkcja "dodaj przepis", żeby go podać; komentarze do przepisów nie są odpowiednim miejscem na takie rzeczy.
Liczę na poparcie, poniważ uważam że to brak szacunku dla autora przepisu.
Pozdrawiam, sunny.
Popieram ! Tak dodawane przepisy powinny być wykasowane. Mam nadzieję ,iż tak się stanie.
Swieta prawda.To bardzo nieladnie tak sie nachalnie reklamowac
Ja mam mieszane uczucia niedawno zobaczyłam przepis na pizze. Autorka świeże drożdże kruszyła do pizzy ja jej napisałam że robie tak samo tylko z drożdży robię zaczyn. Tak jest moim zdaniem prościej i chciałam się tym podzielić z autorka. Nie wiem czy dobrze zrobiłam czy żle przepisu na pizze nie ma w moich przepisach. Czasem w komentarzach dodaję spostrzerzenie że np do tego dodaje jeszcze łyzkę musztardy itd
Nie jestem za tym aby ktoś dodawał linka do swojej podobnej potrawy bądż pisał robie tak mój sposób jest smaczniejszy o o gustach i smakach się nie dyskutuje.
Co innego jest dyskusja a co innego podanie wszystkich składników i sposobu wykonania w komentarzach czyjegoś przepisu..
Dokładnie, Crisen. Mi chodzi o dodanie komentarzu w stylu : "Ja robię tak :........ Polecam, zróbcie tak jak napisała\em a nie pożałujecie".
Porady czy sugestie dotyczące przepisu to zupełnie coś innego.
no tak tutaj się z Wami zgodzę :)
popieram Cię sunny w 100%!!
Popieram, też nie lubię.