Droga Wkn przeglądałam ostatnio strony i znalazłam wpis dotyczący ozdób choinkowych. Wspominałaś w nim, że robiłaś gwiazdy z wykałaczek i patyków do szaszłyków. Wspomniałaś też, że możesz kurs robienia takich cudeniek wstawić. Stąd moja prośba, może uda się w tym roku. Pozdrawiam gorąco i czekam niecierpliwie.
Jak tylko uporam się z tutorialami dla dzieciaczków na WuŻecik, przygotuję cykl tutoriali na WuŻet. Jest tylko mały problem - będę wolna dopiero po 4 grudnia, więc gwiazdki z patyczków wstawię raczej w okolicy Mikołajek. Ale za to mam już gotowy wstawiony do artykułów kurs robienia falbanek na pierogach - z ubiegłorocznych zdjęć, które siedzą gdzieś w archiwum forum. Może jeszcze dziś zdążę go opublikować. A o patykowe gwiazdki i nie tylko proszę mnie kopnąć w pupę 6 grudnia.
Złamałam się, co prawda nie mam gotowych materiałów do kursu gwiazdki z patyków, ale szperam w zdjęciach do tutorialu, jak przygotować ozdobę z maleńkiej doniczki. Mam nadzieję, że też się spodoba. Niech Was demony, zawsze mnie na na coś naciągnięcie :D
Droga Wkn przeglądałam ostatnio strony i znalazłam wpis dotyczący ozdób choinkowych. Wspominałaś w nim, że robiłaś gwiazdy z wykałaczek i patyków do szaszłyków. Wspomniałaś też, że możesz kurs robienia takich cudeniek wstawić. Stąd moja prośba, może uda się w tym roku. Pozdrawiam gorąco i czekam niecierpliwie.
Jak tylko uporam się z tutorialami dla dzieciaczków na WuŻecik, przygotuję cykl tutoriali na WuŻet.
Jest tylko mały problem - będę wolna dopiero po 4 grudnia, więc gwiazdki z patyczków wstawię raczej w okolicy Mikołajek.
Ale za to mam już gotowy wstawiony do artykułów kurs robienia falbanek na pierogach - z ubiegłorocznych zdjęć, które siedzą gdzieś w archiwum forum.
Może jeszcze dziś zdążę go opublikować.
A o patykowe gwiazdki i nie tylko proszę mnie kopnąć w pupę 6 grudnia.
Złamałam się, co prawda nie mam gotowych materiałów do kursu gwiazdki z patyków, ale szperam w zdjęciach do tutorialu, jak przygotować ozdobę z maleńkiej doniczki.
Mam nadzieję, że też się spodoba.
Niech Was demony, zawsze mnie na na coś naciągnięcie :D
Dziękuję i czekam niecierpliwie. Gorąco pozdrawiam.
Już jest w artykułach
http://wielkiezarcie.com/latestarticles.php
Puk , puk ...
Nie kopię , tylko delikatnie przypominam :))
Bo dzisiaj już 16 ...