Mam wielką prośbę do matek małych dzieci z Rzeszowa o wskazanie dobrego pediatry, który z sercem podchodzi do swego zawodu. Los rzucił moje dzieci " czasowo "do Rzeszowa. Mają malutkie dziecko - Rzeszowiankę - i są zdani tylko na siebie i własne siły. Jak to z dzieckiem bywa wiele nieznanych rzeczy często urasta do rangi wielkiego problemu. Lekarze i pielęgniarki z najbliższej im przychodni bardzo formalnie i "sucho" załatwiają wizyty i niepokoje pozostają nadal. Kochane WuZetowiczki chętnie służycie swoją radą i pomocą tym razem ja o nie proszę. Wielkie dzięki za życzliwość.
Mam wielką prośbę do matek małych dzieci z Rzeszowa o wskazanie dobrego pediatry, który z sercem podchodzi do swego zawodu.
Los rzucił moje dzieci " czasowo "do Rzeszowa. Mają malutkie dziecko - Rzeszowiankę - i są zdani tylko na siebie i własne siły. Jak to z dzieckiem bywa wiele nieznanych rzeczy często urasta do rangi wielkiego problemu. Lekarze i pielęgniarki z najbliższej im przychodni bardzo formalnie i "sucho" załatwiają wizyty i niepokoje pozostają nadal.
Kochane WuZetowiczki chętnie służycie swoją radą i pomocą tym razem ja o nie proszę.
Wielkie dzięki za życzliwość.