W tej chwili jest w Expresie reporterów (na dwójce) o pobieraczku. Kiedyś była o tym dyskusja
Generalnie przesłanie jest takie - że to wyłudzenie i zastraszanie. Do tej pory - mimo straszenia - nie zgłosili żadnej sprawy do sądu czy prokuratury oraz na policję. A Ci są straszeni - powinni zgłosić ten fakt na policję. I jak najszybciej wypowiedzieć umowę (to na wszelki wypadek).
A przy okazji wiem skąd się biorą puste posty - mam nadzieję, że zmieściłam się w czasie edycji
Użytkownik ekkore napisał w wiadomości: > W tej chwili jest w Expresie reporterów (na dwójce) o > pobieraczku. Kiedyś była o tym dyskusjaGeneralnie przesłanie jest takie - > że to wyłudzenie i zastraszanie. Do tej pory - mimo straszenia - nie > zgłosili żadnej sprawy do sądu czy prokuratury oraz na policję.A Ci są > straszeni - powinni zgłosić ten fakt na policję. I jak najszybciej > wypowiedzieć umowę (to na wszelki wypadek).A przy okazji wiem skąd się > biorą puste posty - mam nadzieję, że zmieściłam się w czasie edycji
Oglądałem program. Wreszcie wszystko jasne.... Bahus
Też oglądałam i przyznam,że bardziej trafił mnie poruszyła historia ludzi, którzy stracili dom p. Gruszczyńscy. No szlag mnie trafia na takie prawo chroniące oszustów. Wyobrażacie sobie w taki sposób stracić dom? Płakać mi się chce. Ci ludzie nie byli już 30-latkami, czy mają szanse tak się jeszcze dorobić?
Tu nie chodzi o poruszenie, wywołane prezentowanym materiałem . Kiedyś była dyskusja, ktoś pisał o nękaniu i zastraszaniu, dziewczyna była w zaawansowanej ciąży...
Jestem po prostu zdumiona co się dzieje w naszym kraju,co te sądy robią.Ludzi bardzo mi szkoda,aż się poplakalam. Co do pobieraczka,to jest śmieszne.Rzyruja na dzieciakach i biednych ludziach Złodzieje!!!
W tej chwili jest w Expresie reporterów (na dwójce) o pobieraczku. Kiedyś była o tym dyskusja
Generalnie przesłanie jest takie - że to wyłudzenie i zastraszanie. Do tej pory - mimo straszenia - nie zgłosili żadnej sprawy do sądu czy prokuratury oraz na policję.
A Ci są straszeni - powinni zgłosić ten fakt na policję. I jak najszybciej wypowiedzieć umowę (to na wszelki wypadek).
A przy okazji wiem skąd się biorą puste posty - mam nadzieję, że zmieściłam się w czasie edycji
Użytkownik ekkore napisał w wiadomości:
> W tej chwili jest w Expresie reporterów (na dwójce) o
> pobieraczku. Kiedyś była o tym dyskusjaGeneralnie przesłanie jest takie -
> że to wyłudzenie i zastraszanie. Do tej pory - mimo straszenia - nie
> zgłosili żadnej sprawy do sądu czy prokuratury oraz na policję.A Ci są
> straszeni - powinni zgłosić ten fakt na policję. I jak najszybciej
> wypowiedzieć umowę (to na wszelki wypadek).A przy okazji wiem skąd się
> biorą puste posty - mam nadzieję, że zmieściłam się w czasie edycji
Oglądałem program. Wreszcie wszystko jasne....
Bahus
Też oglądałam i przyznam,że bardziej trafił mnie poruszyła historia ludzi, którzy stracili dom p. Gruszczyńscy. No szlag mnie trafia na takie prawo chroniące oszustów. Wyobrażacie sobie w taki sposób stracić dom? Płakać mi się chce. Ci ludzie nie byli już 30-latkami, czy mają szanse tak się jeszcze dorobić?
Tu nie chodzi o poruszenie, wywołane prezentowanym materiałem .
Kiedyś była dyskusja, ktoś pisał o nękaniu i zastraszaniu, dziewczyna była w zaawansowanej ciąży...
Jestem po prostu zdumiona co się dzieje w naszym kraju,co te sądy robią.Ludzi bardzo mi szkoda,aż się poplakalam.
Co do pobieraczka,to jest śmieszne.Rzyruja na dzieciakach i biednych ludziach Złodzieje!!!