Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Pobieraczek

• Autor: ekkore Data: 2009-11-24 21:55:07

W tej chwili jest w Expresie reporterów (na dwójce) o pobieraczku. Kiedyś była o tym dyskusja

Generalnie przesłanie jest takie - że to wyłudzenie i zastraszanie. Do tej pory - mimo straszenia - nie zgłosili żadnej sprawy do sądu czy prokuratury oraz na policję.
    A Ci są straszeni - powinni zgłosić ten fakt na policję. I jak najszybciej wypowiedzieć umowę (to na wszelki wypadek).

A przy okazji wiem skąd się biorą puste posty - mam nadzieję, że zmieściłam się w czasie edycji

• Autor: bahus Data: 2009-11-24 22:14:04

Użytkownik ekkore napisał w wiadomości:
    > W tej chwili jest w Expresie reporterów (na dwójce) o
    > pobieraczku. Kiedyś była o tym dyskusjaGeneralnie przesłanie jest takie -
    > że to wyłudzenie i zastraszanie. Do tej pory - mimo straszenia - nie
    > zgłosili żadnej sprawy do sądu czy prokuratury oraz na policję.A Ci są
    > straszeni - powinni zgłosić ten fakt na policję. I jak najszybciej
    > wypowiedzieć umowę (to na wszelki wypadek).A przy okazji wiem skąd się
    > biorą puste posty - mam nadzieję, że zmieściłam się w czasie edycji

Oglądałem program. Wreszcie wszystko jasne....
    Bahus

• Autor: Almira Data: 2009-11-24 22:21:44

Też oglądałam i przyznam,że bardziej trafił mnie poruszyła historia  ludzi, którzy stracili dom p. Gruszczyńscy. No szlag mnie trafia na takie prawo chroniące oszustów. Wyobrażacie sobie w taki sposób stracić dom? Płakać mi się chce. Ci ludzie nie byli już 30-latkami, czy mają szanse tak się jeszcze dorobić?

• Autor: ekkore Data: 2009-11-25 08:00:27

Tu nie chodzi o poruszenie, wywołane prezentowanym materiałem .
    Kiedyś była dyskusja, ktoś pisał o nękaniu i zastraszaniu, dziewczyna była w zaawansowanej ciąży...

• Autor: asiula76 Data: 2009-11-25 09:34:12

Jestem po prostu zdumiona co się dzieje w naszym kraju,co te sądy robią.Ludzi bardzo mi szkoda,aż się poplakalam.
    Co do pobieraczka,to jest śmieszne.Rzyruja na dzieciakach i biednych ludziach Złodzieje!!!

Przejdź do pełnej wersji serwisu