Forum

Rozmowy wolne i frywolne

ubranka dla dziecka

• Autor: MARTA84 Data: 2009-11-25 10:36:03

mam do waspytanie kiedy wyprac ubranka dla dziecka porod ma byc za miesiac  ale moze byc wczesniej bo  mam  problem z łożyskeim:(  niektorzy mowi ze tydzien wczesniej a niektorzy juz  2 miesiace wczesniej piora   jak jest wasza opinia

• Autor: jola995 Data: 2009-11-25 10:44:19

Ja wyprałabym teraz nie masz na co czekać, piszesz że masz problemy z łożyskiem. Ja na miesiąc przed porodem miałam spakowaną walizkę i Tobie tez bym tak radziła. Zyczę szczęśliwego rozwiązania. Pozdrawiam

• Autor: Tolla Data: 2009-11-25 11:00:27

Moim zdaniem już powinnaś mieć wszystko poprane, poprasowane, poukładane... A walizka do szpitala powinna być spakowana. :)

Tydzień przed wyznaczonym terminem możesz być już z dzidziusiem spowrotem w domu. Natura tak nas stworzyła, że bardzo rzadko podlegamy "lekarskim zegarkom". :)

Trzymam kciuki i życzę szczęśliwego rozwiązania.

• Autor: aggusia35 Data: 2009-11-25 11:17:59

Ja powiem to samo co dziewczyny - przezorny ubezpieczony. Jak zrobisz to teraz to bedziesz spokojna że juz jesteś gotowa i nie zapomnij o torbie do szpitala :)

• Autor: Agapis Data: 2009-11-25 11:33:39

I ja się podpiszę pod tym co piszą dziewczyny. Szykuj się teraz póki masz chwilę czasu. Później różnie może być (sama piszesz, że masz problemy). Życzę szczęśliwego rozwiązania i zdrowego maluszka. 

• Autor: as Data: 2009-11-25 11:44:55

Tylko uważaj przy prasowaniu. Jeżeli będziesz prasować by bardzo się nie przemęczyć. Ja prasowałam 2 tyg przed terminem. Przy prasowaniu aż bolał mnie trochę brzuch i był twardy. Za 1-2 dniu odeszły mi wody i miałam cesarkę.

• Autor: Shanna Data: 2009-11-25 11:57:08

Popieram dziewczyny.
    Ja za pierwszym razem zwlekalam mowiac ze mam jeszcze czas. A synek zrobil psikusa i pospieszyl sie o ponad miesiac. Za drugim razem mialam wszystko poukladane i poszykowane dlugo wczesniej i dobrze, bo drugi chlopak zrobil to samo co braciszek.

• Autor: MARTA84 Data: 2009-11-25 12:05:01

dziekuje wam za odpowiedz nastawiłam pranie pierwszy synek 6lat temu zrobił mi niespodzianke i był miesiac wczesniej teraz mialam obawy ale znajome twierdza ze jest czas na pranie   pomalu mam zamir wszytsko szykowac dziekuje  wam za rady  pozdrawiam serdecznie

• Autor: as Data: 2009-11-25 13:10:08

Jak już urodzisz to czekamy na informacje i zdjęcie dzidziusia:)

Przejdź do pełnej wersji serwisu