Forum

Pomysł czy Problem?

nie mogę dodać do ulubionych niektórych przepisów.

• Autor: kiniaa Data: 2009-11-25 12:14:28

Witam,dziś się zarejestrowałam.Wcześniej oglądałam przepisy jako gość.Teraz po zalogowaniu nie mogę dodać do ulubionych większości przepisów które oglądałam wcześniej i mi się spodobały.Jestem zalogowana a gdy otworzę stronę z przepisem który chciałabym mieć w ulubionych to pisze zaloguj się,przez co nie mogę dodać przepisu do ulubionych.Wkórza mnie to strasznie.Ktoś mi może wyjaśnić o co chodzi?

• Autor: crisen Data: 2009-11-25 12:25:51

Witaj! Ja od kilku dni mam to samo i muszę po kilka razy wracać do przepisu aby go dodać do ulubionych. Też wychodzi zaloguj chociaż jestem zalogowana.
    Nie wiem co się stało, wcześniej nigdy nie miałam takiego problemu.

• Autor: kiniaa Data: 2009-11-25 12:52:40

http://wielkiezarcie.com/recipe11811.html nie mogę np dodać tej strony do ulubionych.zaczyna mnie to irytować.Może to są jakieś problemy techniczne i niedługo zostaną usunięte.

• Autor: crisen Data: 2009-11-25 13:01:23

Spróbuj powrócić jeszcze raz do tego przepisu. Ja dopiero mogłam go dodać za trzecim razem.

• Autor: makusia Data: 2009-11-25 13:09:13

u mnie w porzadku , chociaż już od dawna mam go w ulubionych:)

• Autor: kiniaa Data: 2009-11-25 13:35:53

No a u mnie w tym miejscu gdzie powinno być dodaj do ulubionych jest zielony pasek,i wogle wyskakuje mi że jestem niezalogowana pomimo tego iż jestem zalogowana.Wkórza mnie to bo większości przepisów które oglądałam wcześniej jak jeszcze nie byłam zarejestrowana a bardzo mi się podobały teraz nie mogę dodać do ulubionych.Próbować po kilka razy wracać do przepisu to czasu dużo pochłania.Jestem rozczarowana stronką.

• Autor: maria315 Data: 2009-11-25 13:44:24

odśwież  stronę z przepisem-u mnie pomaga,po odświeżeniu jest ok

• Autor: crisen Data: 2009-11-25 13:45:54

Nie zniechęcaj się. To napewno tylko chwilowa jakaś usterka. Stronka naprawdę działa bez zarzutu i jest super. Jestem tutaj od ponad roku i pierwszy raz mi się
    coś takiego przytrafiło. Nie wiem jednak ,czy to nie jest czasem wina mozilli. Nie mogę również powiększać zdjęć ani  otworzyć w bibliotece obrazów gdyż wychodzi ,że zdjęcia zawierają błąd. Nie jestem biegła w sprawach technicznych więc trudno mi ocenić właściwie te usterki Mam nadzieję,że przeczyta to ktoś kto się na tym zna i coś nam podpowie. Cierpliwości  więc życzę.

• Autor: madziaG79 Data: 2009-11-25 17:26:17

Mi też tak się dzieje i próbowałam odświeżyć i nic

• Autor: goresiowa Data: 2009-11-25 18:14:51

Ja również nie mogę dodać do ulubionych

• Autor: holly Data: 2009-11-25 19:24:20

u mnie też się to zdarza
    odświeżam kilkakrotnie, ale to nic nie daje niestety

• Autor: spikeen Data: 2009-12-09 16:41:24

Witam.Mam dokładnie ten sam problem.Najciekawsze jest to,że jakby wylogowuje mnie tylko przy przepisach wcześniej przeze mnie odwiedzanych (gdy nie byłam jeszcze zarejstrowana).Odświeżanie stronki nawet kilkakrotne też nie działa.Może jednak ktoś pomoże?Proszę!!

• Autor: holly Data: 2009-12-09 20:01:47

irytujące, u mnie problem nadal istnieje
    w tym momencie próbuję odpowiedzieć na pytanie które ktoś zadał mi przy moim przepisie, ale nie mogę

• Autor: Krolka2 Data: 2009-12-16 21:53:27

Mam ten sam problem... Jest jeszcze jedna sprawa. Polecilam strone mojej kolezance. Niestety nie byla strona zachwycona , ze wzgledu na ilosc przepisow. Powiedziala, ze jest ich za duzo i ciezko z tej strony korzystac. Nie wiem ,co o tym myslec?

• Autor: kaki1020 Data: 2009-12-16 09:56:45

ja też nie mogę dodać żadnego przepisu - nigdzie nie ma - dodaj do ulubionych -
    a ja tu szykuję świąteczne menu - ratuuuuuuuuuuuuuuuunkuuuuuuuuuuuuuuuuu...

• Autor: spikeen Data: 2009-12-16 14:23:10

Witam.Mi jakoś udało się dodać do ulubionych przepisy ,których wcześniej nie mogłam dodać.Były to przepisy które otwierałam przed zarejstrowaniem się na wż.Minęło trochę czasu i udało się-już była przy nich opcja ,,dodaj do ulubionych,,tak po prostu.Pozdrawiam.

• Autor: nina Data: 2009-12-17 11:29:47

U mnie jest tak samo jak u spikeen

Przejdź do pełnej wersji serwisu