Jak byłam dzieckiem, to też lubiłam. Im więcej śniegu i większy mróz tym lepiej. Non stop się ślizgałam zamiast normalnie iść. Teraz drobię kroczki w swoich szpileczkach i kombinuję jakby tu nie wywinąć orła?
No cóż ... jak to mówią: tylko krowa nie zmienia poglądów ;)
A czy do mnie troche tego sniegu doleci? Przydaloby sie bo dzieciaki by sie ucieszyly. A teraz to tylko pada i pada i powodzie mamy. Zreszta pewnie slyszeliscie w tv.
Czy komuś z Was może obiła się o uszy długoterminowa prognoza pogody? Wiem, wiem, to tak jakby prognozować z fusów...

Moje starsze dziecię suszy mi głowę, kiedy będzie padał śnieg, bo Mikołaj nie dojedzie saniami....
Gdziekolwiek jest niech tam siedzi i nie wyłazi (zima oczywiście). Nie lubię zimy.
oby bylo tak jaknajdluzej
AMEN.
No cóż . Dzieci lubią zimę!
Jak byłam dzieckiem, to też lubiłam. Im więcej śniegu i większy mróz tym lepiej. Non stop się ślizgałam zamiast normalnie iść.
Teraz drobię kroczki w swoich szpileczkach i kombinuję jakby tu nie wywinąć orła?
No cóż ... jak to mówią: tylko krowa nie zmienia poglądów ;)
Ja też nie lubie zimy ale troche mrozu przez tydzień lub dwa by się przydało by te okropne wirusy się wymroziły.
Tak jestem za.. tak mniej więcej od 24-31 grudnia, sniegu moze być skolko ugodno ;))
Gdzies to czytalam ze wirusy wcale nie gina podczas mrozow
Niech sobie będzie na święta i w ferie:)
a potem sio!:)
odpowiada! a u mnie też będzie padał czy tylko u Ciebie
hihi..no dobra,ale za dużo nie chcę bo jak się obalę to może się w szpitalu skończyć:))
a mnie się tam jeszcze nie śpieszy:)
A czy do mnie troche tego sniegu doleci? Przydaloby sie bo dzieciaki by sie ucieszyly. A teraz to tylko pada i pada i powodzie mamy. Zreszta pewnie slyszeliscie w tv.
A ja chciałem wszystkich poinformowac że u mnie jest śnieg właśnie zaczoł padać w sobote i nie przestaje w wekend wybieram sie na narty. pozdrawiam
hmm a gdzie ten śnieg? ja też chętnie wybiore się na narty
Mnie tam zimy nie brakuje!