Chciałam sie podzielić z Wami radością która ostatnio gości w moim domu .18 listopada przyszedł na świat mój drugi synuś .Ma na imię Pawełek jak jego świętej pamięci dziadziuś który odszedł w styczniu tego roku .Poniżej zdjęcia mojego malutkiego skarba
powyżej zdjęcie z pierwszej doby życia mojej myszki a poniżej z kolejnych dni
Gratuluje z calego serca!!! Malenstwo przesliczne, a Mama tez nie gorsza:) Duzy brat bedzie szkraba pilnowal jak najwiekszy skarb, prawda? Usciski dla szczesliwej rodziny:)
serdecznie gratuluje! Cudny a i Mamie tez nic nie brakuje a jako fajny jest duuuzy Brat z takim to sie nie zginie! Zdrowka i spokojnych nocek wam zycze!
Chciałam sie podzielić z Wami radością która ostatnio gości w moim domu .18 listopada przyszedł na świat mój drugi synuś .Ma na imię Pawełek jak jego świętej pamięci dziadziuś który odszedł w styczniu tego roku .Poniżej zdjęcia mojego malutkiego skarba
powyżej zdjęcie z pierwszej doby życia mojej myszki
a poniżej z kolejnych dni
Gartulacje dla mamy i taty i małego berbecia!!! Bardzo całuśny bobasek :D .
ło matulu jaka śliczna kruszynka!
Gratulacje!!! i niech zdrowo sie chowa!
Wielkie gratulacje dla rodziców tego kawalera, !
cudowne zdjęcia, uśmiecham się szeroko do Was :))))
moje gratulacje!
Wielkie gratulacje ja czekam na mojego malcaj jeszce miesac twoj synek jest śliczny buziaki dla niego nie rosnie zdrowy
Wszystkiego najlepszego dla maleństwa i szczęśliwych rodziców!
Fajny ten Twoj Pawelek! a i mama w swietnej formie...pozdrawiam
Grarulacje :)) Mamusia szczęśliwa a Starszy Brat pewnie bardzo dumny :)
Niech się Pawełek zdrowo chowa!!
Śliczny chłopak! Serdeczne gratulacje i zdrówka dla Pawełka!
Gratuluję-jest słodki.Też daliśmi synowi imię po dziadku,który odszedł przed jego narodzeniem.Pozdrawiam serdecznie szczęsliwą Mamę.
Śliczny chłopak :) Obaj synkowie są śliczni. Gratuluję i niech rośnie zdrowo.
Gratuluje z calego serca!!! Malenstwo przesliczne, a Mama tez nie gorsza:) Duzy brat bedzie szkraba pilnowal jak najwiekszy skarb, prawda?
Usciski dla szczesliwej rodziny:)
Sliczny gratuluje!
Śliczne Szkrabki ;)
Gratuluję!!!!
No, kochana.Gratulacje. Śliczny maluszek a i starszy braciszek też świetny. Niech się zdrowo i dobrze chowają.
Gratulacje dla rodziców !!!
Z okazji narodzin Waszego synka
życzę mu zdrowia i beztroskiego dzieciństwa,
a Wam rodzicom
wygranej w toto-lotka i cierpliwości.
Gratuluje. Super synek. Chyba urodził się duży bo nie wygląda na noworodka tylko na starszego:)
nie urodzodził sie duży ważył zaledwie 3350 więc tak w sam raz ani nie za duży ani malutki
Śliczny maluch, dużo zdrówka życzę
Gratuluję,życzę wszystkiego dobrego!pozdrawiam.
Serdeczne gratulacje. Synus przesliczny ;)))
Fajnie się ogląda noworodki - mają jeszcze takie "ufońskie" oczyska. Same źrenice!
Wielkie gratulacje!! Piękny jak mama.
Śliczny ! Gratulacje :)
O jej! Tyle śliczności! Gratuluję całej Waszej rodzince. Niech Pawełek rośnie zdrowo. Urocze szczęście - prawdziwy dar od Boga
Gratuluję serdecznie;) dzidziuś prześliczny:))
Niech zdrowo rosnie:)
Patysiu, gratuluję!!!!
Gratulacje Patysiu.Niech się zdrowo chowa.
Sliczny bobasek.Gratuluje obydwu synkow
Patysiu gratulacje i niech się zdrowo chowa ten malutki i ten większy :)
Gratulacje Patysiupusiu!!! Starszy brat na pewno jest baaaaardzo dumny. Conajmniej tak, jak szczęśliwa mama! Dużo szczęścia Wam życzę :)
z całego serca dziękuje wszystkim za miłe słowa
serdecznie gratuluje! Cudny a i Mamie tez nic nie brakuje a jako fajny jest duuuzy Brat z takim to sie nie zginie! Zdrowka i spokojnych nocek wam zycze!
Ja też gratuluję gorąco i życzę zdrówka dla całej Rodzinki ,!!!!!
madzina