mam problem nie moge otwozyc moich dodanych przepisow w ulubionych wogule tej strony mi nie otwiera wychodzi mi ze jest blad na stronie a i jak juz otwozy mi jakas strone z przepisami tez jest ten komunikat blad na stronie nie wiem co sie stalo moze jakis wirus co mam zrobic
Użytkownik annao napisał w wiadomości: > mam problem nie moge otwozyc moich dodanych przepisow w ulubionych wogule tej > strony mi nie otwiera wychodzi mi ze jest blad na stronie a i jak juz otwozy > mi jakas strone z przepisami tez jest ten komunikat blad na stronie nie wiem > co sie stalo moze jakis wirus co mam zrobic Co to za błąd? Może go nam wkleisz na forum.
nie wiem co to moze byc i jaka jest przyczyna nie da sie tego wam wyslac na forum zdaza mi sie to czesto ale po jakims czasie jest juz normalnie podczas tego bledu prubowalam wszystkiego wchodzilam na forum i to samo bylo tylko na tej stronie sie to dzialo wychodzi blad na stronie tak mi pisze ale czym to jest spowodowane to nie wiem moze jakis wirus czy u was tez tak jest moze tylko u mnie nic z tego nie rozumiem
mam problem nie moge otwozyc moich dodanych przepisow w ulubionych wogule tej strony mi nie otwiera
wychodzi mi ze jest blad na stronie a i jak juz otwozy mi jakas strone z przepisami tez jest ten komunikat blad na stronie
nie wiem co sie stalo moze jakis wirus co mam zrobic
chyba nie jestem wstanie pomóc niestety
na innych stronach też masz problemy, czy tylko WŻ?
Jaka masz przeglądarkę i czy pisze jaki to błąd np jakiś numer?
Użytkownik annao napisał w wiadomości:
> mam problem nie moge otwozyc moich dodanych przepisow w ulubionych wogule tej
> strony mi nie otwiera wychodzi mi ze jest blad na stronie a i jak juz otwozy
> mi jakas strone z przepisami tez jest ten komunikat blad na stronie nie wiem
> co sie stalo moze jakis wirus co mam zrobic
Co to za błąd?
Może go nam wkleisz na forum.
mnie się też tak czasami dzieje wtedy wchodze w forum i za chwilę wchodze w ulubione i już mi się otwiera
nie wiem co to moze byc i jaka jest przyczyna nie da sie tego wam wyslac na forum zdaza mi sie to czesto ale po jakims czasie jest juz normalnie
podczas tego bledu prubowalam wszystkiego wchodzilam na forum i to samo bylo tylko na tej stronie sie to dzialo wychodzi blad na stronie tak mi pisze ale czym to jest spowodowane to nie wiem moze jakis wirus czy u was tez tak jest moze tylko u mnie nic z tego nie rozumiem
Chyba za szbko chcesz coś wykonać. I server nie może nadążyć (za dużo osób jednocześnie czegoś od niego chce).