Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Prośba do ludzi z Torunia!!!!

• Autor: Krzysztof12 Data: 2009-11-28 12:20:07

Mam ogromną prośbę.Podsunęła mi moja żona pomysł aby sie zwrocić do użytkowników WŻ .Jest stałą bywalczynią na WŻ i twierdzi że zawsze można polegac na ludzi którzy tutaj  bywają. A więc od początku.Mamy teraz w grudniu 3 rocznicę ślubu.Chciałem wynająć pokój w hotelu i zrobić mojej żonie niespodziankę ale to odpada bo nie zostawimy naszego 1.5 rocznego synka z rodzicami na noc.Zostaje wiec do wykorzystania dzień.Mieszkam w Toruniu --moze wiecie o jakiejś knajpce (fajnej)lub Motelu gdzie mozna wynająć pokoj na 4-5 godz z szampanem i innego typu niespodziankami?Mógłbym zrobic niespodzianke w domu ale mieszkamy z rodzicami  i to w ciasnym mieszkanku.Bardzo mi zalezy.Z góry dziękuję.

• Autor: Almira Data: 2009-11-28 12:53:41

Krzysiu, to Ty kochany mężunio jesteś:))) Co do knajpki czy motelu w Toruniu nie pomogę, ale myślę sobie, że sam sobie poradzisz, bo....

Spróbuj zadzwonić czy pójść do jakiegoś miejsca, najlepiej motelu właśnie, zarezerwuj na ten dzień pokój-najwyżej zapłacisz za całą dobę, a będziesz krócej.
    Wcześniej udekoruj pokój kwiatami czy czymś innym i zamów o jakiejś określonej godzince czy to szampana czy jedzonko do pokoju. Nie powinno być z tym problemu, jeśli tylko posiadają jakąś restaurację. Uda się!!! Życzę miłej zabawy i niespodzianki,oczywiście:)

• Autor: rene451 Data: 2009-11-28 13:29:54

Rzeczywiście Krzysztof Twoja żona to szczesciara:)

• Autor: aggusia35 Data: 2009-11-28 13:46:00

Ja też Ci nie pomogę ale gratuluję pomysłu :):) Twoja żona na pewno się ucieszy. Znajdź jakiś hotel w googlu zadzwoń i przedstaw sprawę wtedy na pewno ci pomogą.

Pozdrawiam

• Autor: agik Data: 2009-11-28 13:45:11

Krzysiu
    A moze jeszcze inaczej?
    Moze poszukaj pokoju typu studio ( znaczy takie jakby mieszkanko do wynajęcia- dwa oddzielne pokoje + wspólna łazienka?
    Moze weźcie ze sobą dziecko- np na weekend?
    Znam taką bardzo fajna agroturystykę, niedaleko Wąbrzeźna ( o ile pamietam to bardzo blisko Torunia)
    Właściciele sa bardzo fajni i mają córeczkę chyba 3 letnią.
    Myslę, ze jakby pogadać z włascicielami- to zorganizowaliby zajęcie dla synka na kilka godzin.Acha- koszt to 35 zł od osoby. Do mieszkanka przynalezy tez kuchnia- w pełni wyposażona, a do sklepu i miasteczka jest 5 min spacerkiem.
    Moze pod tym kątem kombinuj?

A jesli chcesz koniecznie motel na terenie Torunia- to dość ładne pokoje sa w motelu Marvin ( ul Kujawska)- ładne dla oka, przyjemne i niekrępujące. Jest tez restauracja, ale taka sobie. Schabowego zjesz, ale bez szaleństw
    Koszt pokoju- ( o podwyższonym standardzie- czyli taki naprawdę ładny pokój z łazienką, z  takim kącikiem wypoczynkowym) 120 zł.
    My bylismy w takim pokoju, z wyjściem do ogrodu.

Acha- z żadnym ale to żadnym hotelu, motelu, ani nigdzie nie masz obowiązku wykorzystać całej doby ;)) Zapłacić i tak musisz.
    Nie wiem dokładnie, jak to jest w miejscach, które... hmm... są przeznaczone do wynajęcia właśnie na krótszy czas- ale chyba w takie miejsce nie chciałbyś zabrać żony?

Zerknij sobie na stronę eholiday- tam znajdziesz o wiele więcej propozycji.

Pozdrawiam i życze udanego świętowania.

• Autor: Krzysztof12 Data: 2009-11-28 14:04:55

Dziekuję wszystkim za dobre rady:::)))) Napewno skorzystam:)   Agik z tym Wąbrzeżnem to fajny pomysł:) Muszę pomyśleć:) Dzieki wszystkim

• Autor: agik Data: 2009-11-28 16:57:47

jak byś chciał więcej szczegółów- skontaktuj się ze mną. Zdaje się, że oni chyba nie mają oferty w necie.
    Miejscowość nazywa się Czystochleb.

Zapomniałam Ci jeszcze napisać, ze własciciele mają woliery z ptakami dekoracyjnymi- myslę, ze i dla malucha to byłoby jakieś interesujące przeżycie.

• Autor: babydoll Data: 2009-11-28 16:50:47

Polecam w Toruniu elegancką restaurację San Marco:)

• Autor: megi65 Data: 2009-11-28 19:10:59

Toruń to moje miasto na wypad na dobre jedzonko ... !! Hoteli moteli nie testowałam jeszcze,,bo nie miałam takiej potrzeby ! Polecam Tobie '' Gesią Szyje '' na Podmurnej lub ""Zaczarowaną Dorożke '' na Podmurnej.. W piątki w tej uroczej restauracji odbywają sie milongii .))) .... a moze by tak tango zatańczyc z żona z róża w zębach .... Pozdrawiam i Powodzenia .,))))) !!!

Przejdź do pełnej wersji serwisu