moja ciotka robi rybkę, która podbija serca i podniebienia. Nie chce za nic zdradzić przepisu, obdarowuje każdego w rodzinie niewielką ilością specjału w Święta, a ja mam chęć się tej pyszności najeść po uszy:) galareta jest z rodzynkami, orzechami włoskimi zmielonymi i duszoną cebulą, to się wypytałam, całość ma kolor brązowo-kawowy, smak słodko-pikantny. Proszę, czy ktoś ma ten przepis/nazwę i się podzieli? próbowałam karpia po żydowsku, ale to nie to.....
Malka, musisz wkleić ten swój post w dziale "kuchenne porady", bo tutaj możesz długo czekać na odpowiedź. Ta część forum przeznaczona jest na prezentacje różnych miejsc gdzie można coś zjeść "smacznie, smaczniej, najsmaczniej".
moja ciotka robi rybkę, która podbija serca i podniebienia. Nie chce za nic zdradzić przepisu, obdarowuje każdego w rodzinie niewielką ilością specjału w Święta, a ja mam chęć się tej pyszności najeść po uszy:) galareta jest z rodzynkami, orzechami włoskimi zmielonymi i duszoną cebulą, to się wypytałam, całość ma kolor brązowo-kawowy, smak słodko-pikantny. Proszę, czy ktoś ma ten przepis/nazwę i się podzieli? próbowałam karpia po żydowsku, ale to nie to.....
Malka, musisz wkleić ten swój post w dziale "kuchenne porady", bo tutaj możesz długo czekać na odpowiedź. Ta część forum przeznaczona jest na prezentacje różnych miejsc gdzie można coś zjeść "smacznie, smaczniej, najsmaczniej".