Forum

Rozmowy wolne i frywolne

praca email

• Autor: urszulka Data: 2009-12-01 11:00:44

Słuchajcie znalazłąm oferte pracy na portalu naszye miasto wysyłanie  e maili do klientów jak menedzer czy wiecie moze czy to jakas podpucha bo ja tak do konca nie jestem pewna piszą ze 1400 mozna zarobic miesiąc jest próbny i duzo takich tam marketingowych chwytów opisuja. Nioe wiem praca z kims kogo sie nigdy nie widziało przeciez nawet nie wiadomo czy przysla zarobione pieniadze o ile takie bedą, jak cos o tym wiecie to dajcie znac.

• Autor: jareksz Data: 2009-12-01 11:16:38

Nie rób sobie nadziei. Prawdopodobnie akwizycja i zysk od złapanych jeleni.

• Autor: jamajka Data: 2009-12-01 11:33:20

Przeważnie jest to wysyłanie spamów i musisz do tego kupić poradnik i coś im wpłacić ogólnie lipa, pełno jest takich ogłoszeń.

• Autor: carolla Data: 2009-12-01 14:10:11

Nie daj się oszukać. Sądzę to samo, co moi przedmówcy. Wszystko to jakoś to smierdzi z daleka. Nie mniej jdnak może się odezwie ktoś, komu udało się na tym uczciwie zarobić...

• Autor: as Data: 2009-12-02 09:12:33

Wyślij do nich meila z zapytaniem na czym miała by polegać praca. Przyślą Ci pewnie jakąś instrukcję i wtedy ocenisz czy się opłaca. Mi raz taka oferta bardzo się spodobała. Jednak po otrzymaniu informacji na czym ma to wszystko polegać odechciało mi się i więcej się nie odezwałam. Możesz na chwilę założyć sobie inny mail by ci potem nie spamowali na Twoim prywatnym adresie

• Autor: Scooby Data: 2009-12-02 15:25:05

Ja też widziałam taką ofertę,,jak masz komputer i internet to możesz zarobic",ale bliżej się nie zainteresowałam co i jak.Ja raczej podchodze do takich ofert z dystansem,tłumacząc sobie jak można zarabiac wysyłając tylko e-mail,przecież zleceniodawca nie ma za to pieniędzy to jak może wypłacic pracownikowi?Niewiem,może ja się nie znam.Ja osobiście dałabym sobie spokój,bo mogą później wyjśc jakies hece.Ale to już Twoja decyzja.Pozdrawiam.

Przejdź do pełnej wersji serwisu