Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Ocena WZ

• Autor: mint Data: 2009-12-01 15:23:03

Zobaczcie jak jest oceniane i wyceniane WZ :) - http://bizinformation.org/pl/wielkiezarcie.com

• Autor: smakosia Data: 2009-12-01 15:30:28

Łał! Nie znam się na tych wskaźnikach, ale już jestem dumna, że jestem "malutenieczką cząstką" tej żarłocznej społeczności :-)

Jak zawsze wielkie gratulacje dla naszych "góru"

• Autor: Rzymianka Data: 2009-12-01 15:34:47

Ja też gratuluje i pozdrawiam !

• Autor: mint Data: 2009-12-01 15:42:46

A oto "mniammniam", z tego co czytalam na forum, to wlasnie z tej strony duze grono uzytkownikow zasililo WZ i chyba go "uruchomilo" :)
    http://bizinformation.org/pl/www.mniammniam.pl

• Autor: Pampas Data: 2009-12-01 15:48:09

Wydaje mi się, że nie można tego poważnie traktować, bo nawet nie podają prawdziwych danych statystycznych. Są przekłamane o rząd wielkości.

• Autor: tineczka Data: 2009-12-01 23:46:48

Mozesz to absolutnie powaznie traktowac, strona nasza-klasa ma wartosc 130 pare milionow zlotych na rynku i tak napewno jest , jakby ktos chcial wykupic strone od wlascicieli.
    Nie rozumiem dlaczego myslisz, ze WZ nie jest warte tego miliona? Srednio ciekawe blogi zarabiaja na reklamach a WZ nic? Bardzo latwo jest obliczyc "wartosc" dowolnej strony wedlug miedzynarodowego indexu cen  internetu. 

• Autor: as Data: 2009-12-02 14:02:23

Nie podpuszczaj Pampasa. Chcesz by skusił się na te miliony i nas sprzedał? Niech myśli tak jak obecnie i niech nami zarządza. Lepiej nie będzie nam nigdy z kimś innym:)

• Autor: bahus Data: 2009-12-02 00:38:56

Użytkownik Pampas napisał w wiadomości:
    > Wydaje mi się, że nie można tego poważnie traktować, bo nawet nie podają
    > prawdziwych danych statystycznych. Są przekłamane o rząd wielkości.

Oj nie bądź skromny...przeglądałem sporo stron ze statystykami...(strony niezależne) wynika z nich, że ocena WŻ nie jest wzięta z powietrza...no chyba , że uparli się aby złośliwie dowartościować Wielkie Żarcie.
    Bahus

• Autor: Wkn Data: 2009-12-01 15:57:42

mmm, tylko trochę w tym prawdy
    Z mniammniama uciekło wielu użytkowników na już działające i dobrze się mające forum WuŻetu - wierzcie starej stuletniej :D

• Autor: Rzymianka Data: 2009-12-01 16:07:22

Ja tam z nikąd nie uciekałam,  WŻ to moja jedyna strona kulinarna, gdzie jestem zalogowana  / na stałe/, a ci co uciekają do nas to chyba tu się lepiej czują, bo nikt z dobrej strony nie ucieka. Pozdrawiam !

• Autor: Wkn Data: 2009-12-01 15:54:25

Uśmiałam się całkiem na poważnie. Byłam na tej stronie zaledwie kilka miesięcy temu - od tego czasu dane o naszej stronie uległy radykalnej zmianie. Część jest wzięta z sufitu.
    Właściwie to tamte analizy skaczą jak pchełki, a wyliczenia dokonywane są według nie wiadomo jakich algorytmów.
    Można to chyba traktować jako kolejną ciekawostkę dowodzącą absurdów fukcjonowania internetowego rynku - wiarygodność poniżej parteru :D
    dajcie spokój...

• Autor: bytomianka Data: 2009-12-01 15:59:37

Wiarygodne czy nie, ale wielkie gratulacje sie należą ! :-)

• Autor: Wkn Data: 2009-12-01 16:01:06

Dziękuję, dziękuję, ale mimo wszystko cha cha cha, skąd się biorą tak głupie zestawienia??

• Autor: smakosia Data: 2009-12-01 16:19:13

Nawet jeśli z sufitu, to mogą być fajną reklamą ;-)

• Autor: Wkn Data: 2009-12-01 17:20:55

Aaaa, wiesz jak to jest... "ile by nie było śmieci na świecie, zawsze się znajdzie taka miotła, co zamiecie".
    Za miesiąc dwa pojawią się tam kolejne dane z kosmosu, zastępując poprzednie równie cudaczne :)

• Autor: lajan Data: 2009-12-01 18:09:41

• Autor: till Data: 2009-12-01 18:46:41

Rzeczywiście...
    spojrzałam sobie z ciekawości na ocenę wystawioną innej stronie, na której dość intensywnie bywam (fotograficznej!!!, żeby nie było, że kulinarnie zdradzam, bo nie zdradzam :) )
    I dane faktycznie są z sufitu :)

• Autor: Bodek Data: 2009-12-01 21:38:10

zalogowalem sie i czekam na odpowiedz:) zobaczymy czy ktos odpowie z adminow:)

• Autor: anay Data: 2009-12-02 01:01:39

no i mamy czarno na białym. lada moment wpadną chińczycy z ofertą, i nie wiedzieć kiedy pampas z wkn będą do lasu na weekend helikopterem latać.

• Autor: ekkore Data: 2009-12-02 08:44:47

I będziemy musieli wszystkie przepisy w krzaczkach?

• Autor: asiula76 Data: 2009-12-02 10:47:39

Również gratuluje i pozdrawiam.
    Nie znam się zupełnie na tym,ale dla mnie tak czy siak ta strona jest SUPER i jedyna z jakiej korzystam.Jestem już uzależniona od was Nie ma dnia żebym tu nie zaglądała.I bardzo dziękuje ze mogę tu być razem z Wami.
    Raz jeszcze pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco.

• Autor: Czeslaw Data: 2009-12-12 08:35:28

Użytkownik asiula76 napisał w wiadomości:
    > Również gratuluje i pozdrawiam.Nie znam się zupełnie na tym,ale dla
    > mnie tak czy siak ta strona jest SUPER i jedyna z jakiej korzystam.Jestem już
    > uzależniona od was Nie ma dnia żebym tu nie zaglądała.I bardzo dziękuje
    > ze mogę tu być razem z Wami.Raz jeszcze pozdrawiam wszystkich bardzo
    > gorąco.

Ja bym trochę tu pozmieniał, ale o tym potem i w technikaliach.
    Ale przyjemnie zobaczyć, że o Nas mówią dobrze. W każdym razie gratki dla
    adminów.

Przejdź do pełnej wersji serwisu