Mozesz to absolutnie powaznie traktowac, strona nasza-klasa ma wartosc 130 pare milionow zlotych na rynku i tak napewno jest , jakby ktos chcial wykupic strone od wlascicieli. Nie rozumiem dlaczego myslisz, ze WZ nie jest warte tego miliona? Srednio ciekawe blogi zarabiaja na reklamach a WZ nic? Bardzo latwo jest obliczyc "wartosc" dowolnej strony wedlug miedzynarodowego indexu cen internetu.
Nie podpuszczaj Pampasa. Chcesz by skusił się na te miliony i nas sprzedał? Niech myśli tak jak obecnie i niech nami zarządza. Lepiej nie będzie nam nigdy z kimś innym:)
Użytkownik Pampas napisał w wiadomości: > Wydaje mi się, że nie można tego poważnie traktować, bo nawet nie podają > prawdziwych danych statystycznych. Są przekłamane o rząd wielkości.
Oj nie bądź skromny...przeglądałem sporo stron ze statystykami...(strony niezależne) wynika z nich, że ocena WŻ nie jest wzięta z powietrza...no chyba , że uparli się aby złośliwie dowartościować Wielkie Żarcie. Bahus
mmm, tylko trochę w tym prawdy Z mniammniama uciekło wielu użytkowników na już działające i dobrze się mające forum WuŻetu - wierzcie starej stuletniej :D
Ja tam z nikąd nie uciekałam, WŻ to moja jedyna strona kulinarna, gdzie jestem zalogowana / na stałe/, a ci co uciekają do nas to chyba tu się lepiej czują, bo nikt z dobrej strony nie ucieka. Pozdrawiam !
Uśmiałam się całkiem na poważnie. Byłam na tej stronie zaledwie kilka miesięcy temu - od tego czasu dane o naszej stronie uległy radykalnej zmianie. Część jest wzięta z sufitu. Właściwie to tamte analizy skaczą jak pchełki, a wyliczenia dokonywane są według nie wiadomo jakich algorytmów. Można to chyba traktować jako kolejną ciekawostkę dowodzącą absurdów fukcjonowania internetowego rynku - wiarygodność poniżej parteru :D dajcie spokój...
Aaaa, wiesz jak to jest... "ile by nie było śmieci na świecie, zawsze się znajdzie taka miotła, co zamiecie". Za miesiąc dwa pojawią się tam kolejne dane z kosmosu, zastępując poprzednie równie cudaczne :)
Rzeczywiście... spojrzałam sobie z ciekawości na ocenę wystawioną innej stronie, na której dość intensywnie bywam (fotograficznej!!!, żeby nie było, że kulinarnie zdradzam, bo nie zdradzam :) ) I dane faktycznie są z sufitu :)
Również gratuluje i pozdrawiam. Nie znam się zupełnie na tym,ale dla mnie tak czy siak ta strona jest SUPER i jedyna z jakiej korzystam.Jestem już uzależniona od was Nie ma dnia żebym tu nie zaglądała.I bardzo dziękuje ze mogę tu być razem z Wami. Raz jeszcze pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco.
Użytkownik asiula76 napisał w wiadomości: > Również gratuluje i pozdrawiam.Nie znam się zupełnie na tym,ale dla > mnie tak czy siak ta strona jest SUPER i jedyna z jakiej korzystam.Jestem już > uzależniona od was Nie ma dnia żebym tu nie zaglądała.I bardzo dziękuje > ze mogę tu być razem z Wami.Raz jeszcze pozdrawiam wszystkich bardzo > gorąco.
Ja bym trochę tu pozmieniał, ale o tym potem i w technikaliach. Ale przyjemnie zobaczyć, że o Nas mówią dobrze. W każdym razie gratki dla adminów.
Zobaczcie jak jest oceniane i wyceniane WZ :) - http://bizinformation.org/pl/wielkiezarcie.com
Łał! Nie znam się na tych wskaźnikach, ale już jestem dumna, że jestem "malutenieczką cząstką" tej żarłocznej społeczności :-)
Jak zawsze wielkie gratulacje dla naszych "góru"
Ja też gratuluje i pozdrawiam !
A oto "mniammniam", z tego co czytalam na forum, to wlasnie z tej strony duze grono uzytkownikow zasililo WZ i chyba go "uruchomilo" :)
http://bizinformation.org/pl/www.mniammniam.pl
Wydaje mi się, że nie można tego poważnie traktować, bo nawet nie podają prawdziwych danych statystycznych. Są przekłamane o rząd wielkości.
Mozesz to absolutnie powaznie traktowac, strona nasza-klasa ma wartosc 130 pare milionow zlotych na rynku i tak napewno jest , jakby ktos chcial wykupic strone od wlascicieli.
Nie rozumiem dlaczego myslisz, ze WZ nie jest warte tego miliona? Srednio ciekawe blogi zarabiaja na reklamach a WZ nic? Bardzo latwo jest obliczyc "wartosc" dowolnej strony wedlug miedzynarodowego indexu cen internetu.
Nie podpuszczaj Pampasa. Chcesz by skusił się na te miliony i nas sprzedał? Niech myśli tak jak obecnie i niech nami zarządza. Lepiej nie będzie nam nigdy z kimś innym:)
Użytkownik Pampas napisał w wiadomości:

> Wydaje mi się, że nie można tego poważnie traktować, bo nawet nie podają
> prawdziwych danych statystycznych. Są przekłamane o rząd wielkości.
Oj nie bądź skromny...przeglądałem sporo stron ze statystykami...(strony niezależne) wynika z nich, że ocena WŻ nie jest wzięta z powietrza...no chyba , że uparli się aby złośliwie dowartościować Wielkie Żarcie.
Bahus
mmm, tylko trochę w tym prawdy
Z mniammniama uciekło wielu użytkowników na już działające i dobrze się mające forum WuŻetu - wierzcie starej stuletniej :D
Ja tam z nikąd nie uciekałam, WŻ to moja jedyna strona kulinarna, gdzie jestem zalogowana / na stałe/, a ci co uciekają do nas to chyba tu się lepiej czują, bo nikt z dobrej strony nie ucieka. Pozdrawiam !
Uśmiałam się całkiem na poważnie. Byłam na tej stronie zaledwie kilka miesięcy temu - od tego czasu dane o naszej stronie uległy radykalnej zmianie. Część jest wzięta z sufitu.
Właściwie to tamte analizy skaczą jak pchełki, a wyliczenia dokonywane są według nie wiadomo jakich algorytmów.
Można to chyba traktować jako kolejną ciekawostkę dowodzącą absurdów fukcjonowania internetowego rynku - wiarygodność poniżej parteru :D
dajcie spokój...
Wiarygodne czy nie, ale wielkie gratulacje sie należą ! :-)
Dziękuję, dziękuję, ale mimo wszystko cha cha cha, skąd się biorą tak głupie zestawienia??
Nawet jeśli z sufitu, to mogą być fajną reklamą ;-)
Aaaa, wiesz jak to jest... "ile by nie było śmieci na świecie, zawsze się znajdzie taka miotła, co zamiecie".
Za miesiąc dwa pojawią się tam kolejne dane z kosmosu, zastępując poprzednie równie cudaczne :)
Rzeczywiście...
spojrzałam sobie z ciekawości na ocenę wystawioną innej stronie, na której dość intensywnie bywam (fotograficznej!!!, żeby nie było, że kulinarnie zdradzam, bo nie zdradzam :) )
I dane faktycznie są z sufitu :)
zalogowalem sie i czekam na odpowiedz:) zobaczymy czy ktos odpowie z adminow:)
no i mamy czarno na białym. lada moment wpadną chińczycy z ofertą, i nie wiedzieć kiedy pampas z wkn będą do lasu na weekend helikopterem latać.
I będziemy musieli wszystkie przepisy w krzaczkach?
Również gratuluje i pozdrawiam.
Nie ma dnia żebym tu nie zaglądała.I bardzo dziękuje ze mogę tu być razem z Wami.
Nie znam się zupełnie na tym,ale dla mnie tak czy siak ta strona jest SUPER i jedyna z jakiej korzystam.Jestem już uzależniona od was
Raz jeszcze pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco.
Użytkownik asiula76 napisał w wiadomości:
> Również gratuluje i pozdrawiam.Nie znam się zupełnie na tym,ale dla
> mnie tak czy siak ta strona jest SUPER i jedyna z jakiej korzystam.Jestem już
> uzależniona od was Nie ma dnia żebym tu nie zaglądała.I bardzo dziękuje
> ze mogę tu być razem z Wami.Raz jeszcze pozdrawiam wszystkich bardzo
> gorąco.
Ja bym trochę tu pozmieniał, ale o tym potem i w technikaliach.
Ale przyjemnie zobaczyć, że o Nas mówią dobrze. W każdym razie gratki dla
adminów.