No właśnie,sama chciała bym wiedzieć.Nie ma jej na WŻ-cie,blog swój zlikwidowała,nie odpowiada na meile,z gg też zniknęła.Dorocik jak masz jakieś problemy to daj znać,razem coś wymyślimy.Co tysiące głów to nie jedna.Odezwij się.
To jednak prawda WŻ to jedna wielka rodzina. Tutaj będąc codziennie zżywamy się z wszystkimi i ich los nie jest nam obojętny. Doradzamy jak tylko możemy najlepiej i jesteśmy sobie bliscy chociaż rozrzuceni po świecie . Dziwne to uczucie i serce ściska gdy szukasz kogoś a tu wyskakuje nie znaleziono takiego użytkownika".Nie ma strony użytkownika, nie ma przepisów, nie ma nic.Przecież nie może tak ktoś zniknąć bez śladu !
Czy ktoś wie co się stało z Dorocik? Nie ma strony użytkownika ,ani jej przepisów. Co się stało?
No właśnie,sama chciała bym wiedzieć.Nie ma jej na WŻ-cie,blog swój zlikwidowała,nie odpowiada na meile,z gg też zniknęła.Dorocik jak masz jakieś problemy to daj znać,razem coś wymyślimy.Co tysiące głów to nie jedna.Odezwij się.
To jednak prawda WŻ to jedna wielka rodzina. Tutaj będąc codziennie zżywamy się z wszystkimi i ich los nie jest nam obojętny. Doradzamy jak tylko możemy najlepiej i jesteśmy sobie bliscy chociaż rozrzuceni po świecie .
Dziwne to uczucie i serce ściska gdy szukasz kogoś a tu wyskakuje nie znaleziono takiego użytkownika".Nie ma strony użytkownika, nie ma przepisów, nie ma nic.Przecież nie może tak ktoś zniknąć bez śladu !
Szkoda. Kiedyś pisałam,że Dorocik już nie ma na WŻ:(
martwi mnie też nieobecność appetity- ktoś coś wie?
Też ostatnio myślałam o Niej.. ciekawe co sie stało.. mam nadzieję ze nic poważnego. Dorotko odezwij sie
Dorocik nie ma już od dłuższego czasu... :( Szkoda, że nie daje znaku życia... Być może ma jakieś problemy i pewnego dnia wróci. Mam taką nadzieję.