Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Co się stało z Dorocik?

• Autor: crisen Data: 2009-12-02 10:22:50

Czy ktoś wie co się stało z Dorocik? Nie ma strony użytkownika ,ani jej przepisów. Co się stało?

• Autor: alicja37 Data: 2009-12-02 11:15:44

No właśnie,sama chciała bym wiedzieć.Nie ma jej na WŻ-cie,blog swój zlikwidowała,nie odpowiada na meile,z gg też zniknęła.Dorocik jak masz jakieś problemy to daj znać,razem coś wymyślimy.Co tysiące głów to nie jedna.Odezwij się.

• Autor: crisen Data: 2009-12-02 11:51:15

To jednak prawda WŻ to jedna wielka rodzina. Tutaj będąc codziennie zżywamy się z wszystkimi i ich los nie jest nam obojętny. Doradzamy jak tylko możemy najlepiej i  jesteśmy sobie bliscy chociaż rozrzuceni po świecie .
    Dziwne to uczucie i serce ściska gdy szukasz kogoś a tu wyskakuje nie znaleziono takiego użytkownika".Nie ma strony użytkownika, nie ma przepisów, nie ma nic.Przecież nie może tak ktoś zniknąć bez śladu !

• Autor: nonka4 Data: 2009-12-02 12:08:29

Szkoda. Kiedyś pisałam,że Dorocik już nie ma na WŻ:(

martwi mnie też nieobecność appetity- ktoś coś wie?

• Autor: makusia Data: 2009-12-02 14:43:38

Też ostatnio myślałam o Niej.. ciekawe co sie stało.. mam nadzieję ze nic poważnego. Dorotko odezwij sie

• Autor: Iloria Data: 2009-12-02 20:59:44

Dorocik nie ma już od dłuższego czasu... :( Szkoda, że nie daje znaku życia... Być może ma jakieś problemy i pewnego dnia wróci. Mam taką nadzieję.

Przejdź do pełnej wersji serwisu