Dostałam takie żelazko od męża. Bez poprawnej instrukcji obsługi. Tylko dane techniczne, jakie zachować środki bezpieczeństwa i tyle. Jak tym prasować? Rozumiem, że zakres temperatur jest w pokrętle żelazka, ale w generatorze też jest jakieś pokrętło. Jak to, to używać?
Wpisz w googlu typ żelazka to może tam znajdziesz jak tym prasowac itd., bo ja niekak takiego żelazka i nie mogę udzielic żadnej sensownej rady,jak sie tym posłużyc.Mam zwykłe żelazko na parę i to wszystko.Pozdrawiam.
Dziękuję Scoby, już sobie poradziłam. Żelazko niedrogie, firmy Team Kalorik TKG SIS 9. Wpisałam w gogle i nic nie znalazłam. Prasowałam na wyczucie. Generator z żelazkiem połączony jest przewodem podającym sprężoną parę. To pokrętło służy do zwiększana lub zmniejszania ciśnienia pary. Jak na pierwsze prasowanie super. Zobaczymy ja jak się sprawdzi w dłuższym użytkowaniu.
Dostałam takie żelazko od męża. Bez poprawnej instrukcji obsługi. Tylko dane techniczne, jakie zachować środki bezpieczeństwa i tyle. Jak tym prasować?
Rozumiem, że zakres temperatur jest w pokrętle żelazka, ale w generatorze też jest jakieś pokrętło. Jak to, to używać?
Wpisz w googlu typ żelazka to może tam znajdziesz jak tym prasowac itd., bo ja niekak takiego żelazka i nie mogę udzielic żadnej sensownej rady,jak sie tym posłużyc.Mam zwykłe żelazko na parę i to wszystko.Pozdrawiam.
Dziękuję Scoby, już sobie poradziłam. Żelazko niedrogie, firmy Team Kalorik TKG SIS 9. Wpisałam w gogle i nic nie znalazłam.
Prasowałam na wyczucie. Generator z żelazkiem połączony jest przewodem podającym sprężoną parę. To pokrętło służy do zwiększana lub zmniejszania ciśnienia pary. Jak na pierwsze prasowanie super. Zobaczymy ja jak się sprawdzi w dłuższym użytkowaniu.