Witam!! Byłam z Mężusiem u Bonifratrów w Łodzi,dokucza mu wątroba,żołądek,jelita,od kilku lat ciągle go boli,ma dokuczliwe gazy,problemy w toalecie. Zrobiono mu zabieg 'brodavka vatera'',ulżyło znacznie ale stan zapalny pozostał a teraz.......Coś niesamowitego,on brał tyle różnych tabletek i zaczyna je odstawiać,ból stopniowo maleje ,normuje mu się ciśnienie,przestaje czerwienieć na twarzy po wypiciu kieliszka wina,rewelacja. Przykład przewagi ziół nad chemią w Jego przypadku. Macie też takie doświadczenia?? Pozdrawiam wszystkich którzy codziennie rano odprawiają rytuał parzenia ziół!
Mąż cierpi na kamicę nerkową.Po różnego typu lekach,które oczywiście dawały ulgę ale w bardzo małym stopniu przyszedł czas na zioła.I co sie okazało???Otóż po ziółkach kamienie wylatuja jak z procy.No to chemicznie nie zadziałało to zioła zrobiły.Najzabawniejsze jest to że Bonifratrów mamy 20 km od domu i gdybym wiedziała wcześniej jak zioła moga podziałać to mąz na pewno nie cierpiał by tyle lat.Gorąco polecam:)
Witam!! Po wielu latach chodzenia po lekarzach różnych śpecjalności, braniu mnóstwa różnych tabletek po których mu nie przechodziły bóle i złe samopoczucie [przyznaję że trochę w Mężusia zwątpiłam,myślałam że jest hipochondrykiem] któryś w końcu wpadł że Mój ma za wąskie drogi żółciowe i ta brodawka mu ciągle blokuje odpływ żółci. Nacieli Mu ją w szpitalu na kasę chorych [teraz musiałabym piać peany pochwalne o szpitalu w Końskich,profesjonalizm, kultura, fachowość i to bez ŻADNYCH znajomośći!!].Ale przez te kilka lat zdążył się zrobić stan zapalny który teraz likwidujemy ziołami od Bonifratrów. Zabieg polegał na nacięciu brodawki i wstawieniu plastikowej rurki która rozszerza przewody,był robiony w narkozie. Jeśli jeszcze masz jakieś pytania to chętnie odpowiem. Pozdrawiam
Witam!!
Byłam z Mężusiem u Bonifratrów w Łodzi,dokucza mu wątroba,żołądek,jelita,od kilku lat ciągle go boli,ma dokuczliwe gazy,problemy w toalecie. Zrobiono mu zabieg 'brodavka vatera'',ulżyło znacznie ale stan zapalny pozostał a teraz.......Coś niesamowitego,on brał tyle różnych tabletek i zaczyna je odstawiać,ból stopniowo maleje ,normuje mu się ciśnienie,przestaje czerwienieć na twarzy po wypiciu kieliszka wina,rewelacja.
Przykład przewagi ziół nad chemią w Jego przypadku.
Macie też takie doświadczenia??
Pozdrawiam wszystkich którzy codziennie rano odprawiają rytuał parzenia ziół!
Mąż cierpi na kamicę nerkową.Po różnego typu lekach,które oczywiście dawały ulgę ale w bardzo małym stopniu przyszedł czas na zioła.I co sie okazało???Otóż po ziółkach kamienie wylatuja jak z procy.No to chemicznie nie zadziałało to zioła zrobiły.Najzabawniejsze jest to że Bonifratrów mamy 20 km od domu i gdybym wiedziała wcześniej jak zioła moga podziałać to mąz na pewno nie cierpiał by tyle lat.Gorąco polecam:)
Witaj ! Proszę napisz na czym polega ten zabieg.
Witam!!
Po wielu latach chodzenia po lekarzach różnych śpecjalności, braniu mnóstwa różnych tabletek po których mu nie przechodziły bóle i złe samopoczucie [przyznaję że trochę w Mężusia zwątpiłam,myślałam że jest hipochondrykiem] któryś w końcu wpadł że Mój ma za wąskie drogi żółciowe i ta brodawka mu ciągle blokuje odpływ żółci. Nacieli Mu ją w szpitalu na kasę chorych [teraz musiałabym piać peany pochwalne o szpitalu w Końskich,profesjonalizm, kultura, fachowość i to bez ŻADNYCH znajomośći!!].Ale przez te kilka lat zdążył się zrobić stan zapalny który teraz likwidujemy ziołami od Bonifratrów.
Zabieg polegał na nacięciu brodawki i wstawieniu plastikowej rurki która rozszerza przewody,był robiony w narkozie.
Jeśli jeszcze masz jakieś pytania to chętnie odpowiem.
Pozdrawiam
Bardzo dziękuję za odpowiedz . Teraz już wiemo co chodzi. Pozdrawiam serdecznie a mężowi życzę zdrowia .