Zastanawiam się ile wklejać zdjęć do przepisu. Większość moich przepisów to przekąski. Bardzo istotne są szczegóły dekoracji których w ogólnym rzucie zdjęcia tych szczegółów nie widać.
Zmieniłam tytuł, żeby wątek stał się bardziej konkretny - zdjęć należy wstawić tyle, ile uważa się za konieczne dla zobrazowania kluczowych elementów lub procesu powstawania potrawy.
Proszę o radę, jak poprawić przepis, który podałam do polecanych, skoro nie mam możliwości jego edycji. dotyczy przepisu na Łatwą kawówkę.
Ojej, poczekaj troszkę aż przepis wróci do Ciebie - musi opuścić kolejkę polecanych, aby wróciła możliwość edycji :)
Dziękuję
Zastanawiam się ile wklejać zdjęć do przepisu. Większość moich przepisów to przekąski. Bardzo istotne są szczegóły dekoracji których w ogólnym rzucie zdjęcia tych szczegółów nie widać.
Może zapytaj moderatorów,ile można?W Twoim przypadku to ważne,bo bardzo ładnie "obrazują" Twoją pracę.Mistrzostwo!Pozdrawiam.
Zmieniłam tytuł, żeby wątek stał się bardziej konkretny - zdjęć należy wstawić tyle, ile uważa się za konieczne dla zobrazowania kluczowych elementów lub procesu powstawania potrawy.
Dlaczego piszecie już 3 wątek na ten temat. Proszę moderatorów o skasowanie tego wątku lub zamkniecie tamtych jeżeli są za długie.
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=302369&post=302369&offset=0
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=302165&post=302242