Wkn zdaje ważny egzamin. Jeśli choć trochę znam się na ludziach- to myślę, ze Wkn jest teraz zielona na twarzy i nieprzytomna ze zdenerwowania... Wkn Chciałam Ci pwoiedzieć, zę jutro o 10 moje kciuki będą mocno zaciśnięte- w Twoej intencji. Myślę,też ze i inni się przyłączą.. I tak niesiona- perfekcyjnym przygotowaniem i wielką ilością energi- na pewno zmieciesz Komisję.
BeęęęDZIE doooooooooooBRZE!!!
P.S. Nie wiem, czy powinnam taki temat zakładać, ale jak cos- to bez skrupułów usuń ;))
I nie szykuj już nic dziś, na pewno wszystko jest dopiete na ostatni guzik. Bąź dla siebie dobra dziś. Nalezy Ci sie!
Chyba przez to, że puściłaś w momencie, gdy właziłam do sali, dostałam pytania z kosmosu :/ Proszę mi tu zaraz zamiescić jakieś terapeutyczne zdjęcie ogrodu zimą - u nas szaro, buro, mgliście i ohydniście...
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości: > Chyba przez to, że puściłaś w momencie, gdy właziłam do sali, dostałam > pytania z kosmosu :/Proszę mi tu zaraz zamiescić jakieś terapeutyczne > zdjęcie ogrodu zimą - u nas szaro, buro, mgliście i ohydniście...
To były moje róże. Były bo mróz jednej zimy je zniszczył. Pozostało piękne wspomnienie.
Użytkownik Alll napisał w wiadomości: > Użytkownik Wkn napisał w wiadomości: > Chyba przez to, że puściłaś w > momencie, gdy właziłam do sali, dostałam > pytania z kosmosu :/Proszę > mi tu zaraz zamiescić jakieś terapeutyczne > zdjęcie ogrodu zimą - u > nas szaro, buro, mgliście i ohydniście...To były moje róże. Były > bo mróz jednej zimy je zniszczył. Pozostało piękne wspomnienie. > Dzisiaj ten wielki kosz róż jest dla Ciebie. Chociaż tylkona > fotce.[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/444/29762e0d77c46b38med.jpg[/IMG][/URL]
Lo matko, widzisz , puscilam za szybko......bo w glowie tylko Alvinka mialam:((( Nic Ci nie wysle, bo u nas tak samo....ohydniscie....nie mam pojecia gdzie ten snieg sie podziewa, pojechal do Finlandii???
Dzięki, co trzeba - zaliczone, ale opinię na temat sensowności, trafności, obiektywności takich i podobnych egzaminów już sobie wyrobiłam :/ Rzecz absolutnie demotywująca. Wy jesteście motywujący. A teraz kawa i siadam do pracy - ale mam zaległości, oj oj!
A ja o kciukach nie pisałam (mimo, że pamiętałam) i też jak się okazało nie było to potrzebne, bo Ty zdolniacha jesteś i już :-) Nie zastanawiaj się nad sensownością, bo to czasami dołuje. Wypij lampkę dobrego wina i ciesz się, że masz to już za sobą. Gratuluję
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości: > Mmm, dziś w jedynej wolnej minucie, zlałam nalewkę ze śliwek węgierek do > butelek :)Więc trafione, ale nie zatopionone. Dojrzewa :)
Jutro o 10!
Wkn zdaje ważny egzamin.
Jeśli choć trochę znam się na ludziach- to myślę, ze Wkn jest teraz zielona na twarzy i nieprzytomna ze zdenerwowania...
Wkn
Chciałam Ci pwoiedzieć, zę jutro o 10 moje kciuki będą mocno zaciśnięte- w Twoej intencji.
Myślę,też ze i inni się przyłączą..
I tak niesiona- perfekcyjnym przygotowaniem i wielką ilością energi- na pewno zmieciesz Komisję.
BeęęęDZIE doooooooooooBRZE!!!
P.S. Nie wiem, czy powinnam taki temat zakładać, ale jak cos- to bez skrupułów usuń ;))
I nie szykuj już nic dziś, na pewno wszystko jest dopiete na ostatni guzik. Bąź dla siebie dobra dziś. Nalezy Ci sie!
Od godziny 9 będę trzymać mocno kciuki, tak trochę na zapas. Nie zaszkodzi ! Wkn nie denerwuj się, będzie dobrze!!!
Trzymam kciuka od 9.55,wybaczcie,że tylko w jednej ręce ale druga mi potrzebna
Będę trzymać i dobrze myśleć
Ja również będę trzymać kciuki :)
Dziewczyny o co to wszystko WKN zaliczy na 6+ co tylko bedzie tylko chciała!!!!!!!!!!!
Też trzymam kciuki. Jednak wiem, ze nie będą potrzebne bo WKN na pewno zda najlepiej.
Zaciskam wszystkie cztery kciuki. Chociaż, nie. Te u nóg nie nazywają się kciuki, tylko paluchy. Ale je też zaciskam.
A ja tam wierze w wiedzę Wkn ..... )))) .. jak nie ma wiedzy ... to piąstki zaciśniete na nic ..!!
Jutro od rana proszę mi nie przeszkadzać. Trzymam kciukasy za Wkn
. Powodzenia.
To ja tez trzymam kciuki. Cokolwiek to jest co zdajesz...powodzenia.
Ja zacisnę też ;)
Trzymać będę!!!
trzyyyyymam
bedzie dobrze
Trzymam za 6+ ;))
JA TEZ TRZYMAM
Tez bede trzymac
No to SRUUUUUUUUU!
Połamania!!!
Moge juz puscic? :)
Chyba przez to, że puściłaś w momencie, gdy właziłam do sali, dostałam pytania z kosmosu :/
Proszę mi tu zaraz zamiescić jakieś terapeutyczne zdjęcie ogrodu zimą - u nas szaro, buro, mgliście i ohydniście...
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości:
> Chyba przez to, że puściłaś w momencie, gdy właziłam do sali, dostałam
> pytania z kosmosu :/Proszę mi tu zaraz zamiescić jakieś terapeutyczne
> zdjęcie ogrodu zimą - u nas szaro, buro, mgliście i ohydniście...
To były moje róże. Były bo mróz jednej zimy je zniszczył. Pozostało piękne wspomnienie.
Dzisiaj ten wielki kosz róż jest dla Ciebie. Chociaż tylkona fotce.
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/444/29762e0d77c46b38med.jpg[/IMG][/URL]
Użytkownik Alll napisał w wiadomości:

> Użytkownik Wkn napisał w wiadomości: > Chyba przez to, że puściłaś w
> momencie, gdy właziłam do sali, dostałam > pytania z kosmosu :/Proszę
> mi tu zaraz zamiescić jakieś terapeutyczne > zdjęcie ogrodu zimą - u
> nas szaro, buro, mgliście i ohydniście...To były moje róże. Były
> bo mróz jednej zimy je zniszczył. Pozostało piękne wspomnienie.
> Dzisiaj ten wielki kosz róż jest dla Ciebie. Chociaż tylkona
> fotce.[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/444/29762e0d77c46b38med.jpg[/IMG][/URL]
ups.... chyba się nigdy nie nauczę
Oj, dobrze, że zrobiłaś im zdjęcie. Były obłędne!
Mówię Wam, jeśli coś jest na zdjęciu, to jakby nie odeszło do przeszłości!
Cuuuudne!
Lo matko, widzisz , puscilam za szybko......bo w glowie tylko Alvinka mialam:(((
Nic Ci nie wysle, bo u nas tak samo....ohydniscie....nie mam pojecia gdzie ten snieg sie podziewa, pojechal do Finlandii???
Ja tez trzymam kcuiki:)
Mam nadzieje, ze ten egzamin dlugo trwa, bo jest 11.30 a ja dopiero przeczytalam tego posta. Wiec trzymam kciuki:))
Chciaż wcześniej nie pisane - kciuki trzymane.
A teraz to już napewno jest wielka ulga i radość.
Dzięki, co trzeba - zaliczone, ale opinię na temat sensowności, trafności, obiektywności takich i podobnych egzaminów już sobie wyrobiłam :/
Rzecz absolutnie demotywująca.
Wy jesteście motywujący.
A teraz kawa i siadam do pracy - ale mam zaległości, oj oj!
A ja kciuków nie trzymałem bo wiedziaem, że i tak zdasz. Byłem tego pewny na 100%. GRATULACJE !!!
Bahus
A ja o kciukach nie pisałam (mimo, że pamiętałam) i też jak się okazało nie było to potrzebne, bo Ty zdolniacha jesteś i już :-) Nie zastanawiaj się nad sensownością, bo to czasami dołuje. Wypij lampkę dobrego wina i ciesz się, że masz to już za sobą. Gratuluję
Za późno na kciuki , teraz tutaj wlazłam.. ale gratuluję z całego serca:)
Jak już za późno na kciuki, to może czas na stosowny link z odpowiednią nalewką?
Mmm, dziś w jedynej wolnej minucie, zlałam nalewkę ze śliwek węgierek do butelek :)
Więc trafione, ale nie zatopionone. Dojrzewa :)
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości:
> Mmm, dziś w jedynej wolnej minucie, zlałam nalewkę ze śliwek węgierek do
> butelek :)Więc trafione, ale nie zatopionone. Dojrzewa :)
A śliweczki zdegustowane?
zgłupiał Waść - tych śliwek jest prawie dwulitrowy słój :D
Czekamy.