Dzień dobry! Witam wszystkich łasuchów (moze powinnam napisać : łasuszki) , królowe kuchni, te zakochane w garach i niewolnice garów, te, które z obowiązku i te, które z wewnetrznej potrzeby buszują w kuchni. Jedno jest pwene - skoro trafiłyśmy na tę stronę - lubimy jeść!
Dzięki za gorące i słodkie powitania! Każdy dzień utwierdza mnie w przekonaniu, że kocham jeść, kocham jeść dobrze, kocham jeść słodko! Każdy posiłek zamieniłabym na deser! Choć wiek balzakowski właśnie minęłam, w kuchni nadal raczkuję. Mam jednak nadzieję, że mając tak znamienite nauczycielki, szybko nadrobię zaległośći w sztuce kuchennej! Pozdrawiam wszystkie panie; miłego dnia!
Dzień dobry! Witam wszystkich łasuchów (moze powinnam napisać : łasuszki) , królowe kuchni, te zakochane w garach i niewolnice garów, te, które z obowiązku i te, które z wewnetrznej potrzeby buszują w kuchni. Jedno jest pwene - skoro trafiłyśmy na tę stronę - lubimy jeść!
witaj;)
Oj lubimy lubimy gdy na tej stronce takie przepisiki
Witaj
Pięknie dziękuję za powitanie.
Zapraszam także na gorące rozmowy o zdrowiu.
Kobiety górą! Łasuchy też!
Witaj !!!
Dzięki za gorące i słodkie powitania!
Każdy dzień utwierdza mnie w przekonaniu, że kocham jeść, kocham jeść dobrze, kocham jeść słodko! Każdy posiłek zamieniłabym na deser! Choć wiek balzakowski właśnie minęłam, w kuchni nadal raczkuję. Mam jednak nadzieję, że mając tak znamienite nauczycielki, szybko nadrobię zaległośći w sztuce kuchennej!
Pozdrawiam wszystkie panie; miłego dnia!
Witaj !!
witaj słodko i gorąco!!