Forum

Pomysł czy Problem?

Watek Roman Polanski

• Autor: tineczka Data: 2009-12-10 18:15:09

Juz dawno pisalam o tym, ze nie moge czytac tego watku, minelo kupe miesiecy, dlaczego nic nie jest poprawione??? Jezeli dalej wolno ciagnac watek , to chyba wszyscy maja prawo do czytania i ewentualnych komentarzy???????? Mam IE .
    http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=285722&post=285722&offset=0

Prosze o pomoc:)

• Autor: Czeslaw Data: 2009-12-10 21:18:20

Zainstaluj sobie Firefox'a. Będzie good :) IE jest najgorszą przeglądarką z istniejących.

• Autor: tineczka Data: 2009-12-10 23:09:17

Nie mam zamiaru zmieniac, wszystkie inne watki dzialaja super:)

• Autor: as Data: 2009-12-11 08:42:19

Właśnie firefox jest najgorsza przeglądarka bo najwięcej dziur ze wszystkich przeglądarek. Doskonała pożywka dla złośliwego oprogramowania:)

• Autor: Czeslaw Data: 2009-12-11 18:02:13

Użytkownik as napisał w wiadomości:
    > Właśnie firefox jest najgorsza przeglądarka bo najwięcej dziur ze
    > wszystkich przeglądarek. Doskonała pożywka dla złośliwego
    > oprogramowania:)
    Nie zauważyłem. Inna sprawa, że siedzę na Ubuntu :-) Ostatnie M$ jakie miałem to 95. Potem już tylko różne linuxy.

• Autor: tineczka Data: 2009-12-11 00:21:20

Pampas , pomozesz ????

• Autor: luckystar Data: 2009-12-11 13:12:34

Tineczko, ja podobnie jak Ty mam IE i bez wzgledu na to co mowia inni bardzo lubie IE :))) Ale niestety ze wzgledu na czesto wystepujace problemy z watkami WZ zainstalowalam Firefoxa, ktorego nie uzwyam, nie lubie, ba nawet nie lubie jak on wyglada:))) I tylko w sytuacjach potrzeby korzystam z Firefoxa. Czyli mozesz miec dwie przegladarki rownoczesnie, jedna uzywac zawsze, a druga tylko w naglych potrzebach. Ja otwieram Firefoxa tylko na ten jeden watek:)))
    Sprobuj, bo naprawde nie wiem czy Pampas bedzie w stanie pomoc Ci inaczej, ponoc cale WZ zostalo zrobione pod katem Firefoxa.

Przejdź do pełnej wersji serwisu