A tak naprawdę, to nie lubię mokrych i ciepłych Świąt - chyba jednak jak co roku nie ma szans na białe Boże Narodzenie. I pewnie ani wcześniej ani później też niespecjalnie. Ewentualnie takie 43 cm ;P
WKN nikt nie lubi cieplych i mokrych swiat.W tamtym roku bylismy na swieta w Polsce u rodzicow mojego meza i bylo super.W Wigilie rano zeczelo padac i do wieczora bylo dosc sporo sniegu,a przy tym bylo mrozno,wiec snieg sobie lezal.W nastepne dni dopadalo jeszcze wiec i balwana mozna bylo lepic,wracalismy do domu 3 stycznia i snieg wciaz lezal i bylo naprawde zimno,a bylismy w okolicach Opola.
Ale ktoś tu jest dowcipny, dałam się nabrać! Ha, ha, ha.... Ja właśnie wróciłam z przymusowego spacerku i powiem Wam, że w Lublinie dzisiaj można zaobserwować sporadycznie spadające płatki śniegu! Dosyć małe, ale zawsze coś... Na pewno 40 cm śniegu z tego nie będzie, ale kto wie...
U mnie wczoraj cały wieczór padało. napadało pewnie więcej niż te omawiane 40 cm. Tyle, że mróz przyszedł dopiero nad ranem. Także nie ma się czym chwalić. Bo znowu nic
ale masz poczucie humoru Bahus hihihi - bylam dzis caly dzien w Poznaniu i teraz sie dziwie jak czytam taki post :) a tu prosze zdjecie obrazuje!!!!!!!!!!!!!!!
Nawet 43cm.! ! ! dobre
A to się obśmiałam :D Super
A tak naprawdę, to nie lubię mokrych i ciepłych Świąt - chyba jednak jak co roku nie ma szans na białe Boże Narodzenie.
I pewnie ani wcześniej ani później też niespecjalnie.
Ewentualnie takie 43 cm ;P
Ale jest nadzieja na białe święta http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Nadchodzi-prawdziwa-zima,wid,11767814,wiadomosc.html
WKN nikt nie lubi cieplych i mokrych swiat.W tamtym roku bylismy na swieta w Polsce u rodzicow mojego meza i bylo super.W Wigilie rano zeczelo padac i do wieczora bylo dosc sporo sniegu,a przy tym bylo mrozno,wiec snieg sobie lezal.W nastepne dni dopadalo jeszcze wiec i balwana mozna bylo lepic,wracalismy do domu 3 stycznia i snieg wciaz lezal i bylo naprawde zimno,a bylismy w okolicach Opola.
Bahusie , zimna dupa, zdjecie sie nie otwiera, wiec nie wierze w Twoje centymetry:(((((((((((((((((((((((
lo matko, zobaczylam,,,,przepraszam:))))
Buhahaha
dobre........a u nas na Mazurach nawet nie ma 1cm......
Cemu nie napisałeś, że na długość...a już się przeraziłam - bo nadal mam letnie kamaszki u samochodu...
Ty się tylko przeraziłaś, a ja zasiałem panikę wśród znajomych. Nie wiem, co im teraz powiem. Urwą mi głowę, albo nawet zdegradują.
Haha! Fajnie :)))
U mnie jak na razie tylko metr leży (ten do mierzenia oczywiście ;) )
Pracuję w Poznaniu ale u nas śniegu ni widu ni słychu. Chyba jesteś Bahusku uprzywilejowany.Pozdrawiam
zebrał wszystkie centymetry dostępne w Poznaniu...
Ewentualnie umył jakąś leciwą zamrażarkę...
Użytkownik ekkore napisał w wiadomości:
> zebrał wszystkie centymetry dostępne w Poznaniu...Ewentualnie umył jakąś
> leciwą zamrażarkę...
hehehehe
hahahahahah :):):):):):):):):):):):):)
Hihihiiii
Bahusie, a może zorganizować ekipę, przyjedziemy Cię odkopać. Jestem też z Poznania i u mnie +3 stopnie.
Na taki śnieg najlepszy grzaniec. .
Bo tak, a drogowcy znowu spia.. a Bahus sam odsniezyl caly Poznan... ;))
No tak, jak to mówią - zawieje i Bahus zamiecie :)))
Haha,dobre
Ale ktoś tu jest dowcipny, dałam się nabrać! Ha, ha, ha....
Ja właśnie wróciłam z przymusowego spacerku i powiem Wam, że w Lublinie dzisiaj można zaobserwować sporadycznie spadające płatki śniegu! Dosyć małe, ale zawsze coś...
Na pewno 40 cm śniegu z tego nie będzie, ale kto wie...
Użytkownik yette napisał w wiadomości:
> Ale ktoś tu jest dowcipny, dałam się nabrać! Ha, ha, ha....
ja tez!!!
Dobre , dobre ... roześmiałam sie w głos
Mówią: "Barbara na wodzie Gwiazdka na lodzie".....
Bahus
bahus wykrakałeś u mnie zaczeło prószyć
U mnie wczoraj cały wieczór padało. napadało pewnie więcej niż te omawiane 40 cm. Tyle, że mróz przyszedł dopiero nad ranem. Także nie ma się czym chwalić. Bo znowu nic
ale masz poczucie humoru Bahus hihihi - bylam dzis caly dzien w Poznaniu i teraz sie dziwie jak czytam taki post :) a tu prosze zdjecie obrazuje!!!!!!!!!!!!!!!
Ja tez zglupialam - jaki snieg. Widac wypadl mu z lodowki. Penie chlopina odmrazal przed swietami coby pozniej wiecej w nia wladowac;)))))))))