a ja bym skosztowala..zwlaszcza tego pierwszego, chociaz to drugi podpisany dla Agi :)) ach... umiec robic takie cuda... Anulkas...nauczym sie??hę?? i "szczelimy" lale dla Marii.. ;)
Witaj, no właśnie się zastanawiałam czy tort z sedesem nadaje się pokazywania ale zaryzykowałam, twierdzisz więc że jeszcze wszystko przede mną:) może nie doceniam ludzkiej wyobrazni. Strasznie mnie zaintrygował ten twój harcorowy torcik, wyślij mi na maila jak możesz:) Można by zrobić konkurs na najbardziej odrażajacy tort, pewnie pomysłów by nie brakowało:D Pozdrawiam również:)
Użytkownik Aniula27 napisał w wiadomości: > Witaj, no właśnie się zastanawiałam czy tort z sedesem nadaje się > pokazywania ale zaryzykowałam, twierdzisz więc że jeszcze wszystko przede > mną:) może nie doceniam ludzkiej wyobrazni. Strasznie mnie zaintrygował ten > twój harcorowy torcik, wyślij mi na maila jak możesz:)Można by > zrobić konkurs na najbardziej odrażajacy tort, pewnie pomysłów by > nie brakowało:DPozdrawiam również:)
Pewnie ,że się nadaje! Wg. mnie jest świetny. Co do ludzkiej wyobraźni to chyba żadna z nas jej nie docenia i wielokrotnie bedziemy zaskakiwane zamówieniami . Mój hardcorowy tort już widziałaś a co do konkursu , to fajny pomysł. Pokaże ci kiedyś jakie torty robi moja znajoma, myśle że z nią nie miałybyśmy szans ;-)
Hmm..Pomysly rzeczywiscie conajmniej dziwne.Poniewaz masy cukrowej i tak nie lubie i traktuje ja jako opakowanie napewno bym ja zjela.Wierze ze pod tym opakowaniem kryja sie cuda niemniej perfekcyjne jak dekoracja.Mistrzostwo,gratuluje.Forma nie jest wazna,zrobilas je przepieknie
Robią wrażenie :) Ale Twoja galeria na stronie tytułowej to dopiero rozbudza zmysł...smaku :) Aniulo, zainteresował mnie zwłaszcza jeden wypiek- ciasto, które jest na zdjęciu z połówką cytryny. Czy to blaty bezowe? Wygląda bardzo zachęcająco...
Tak to mrożony tort bezowo-cytrynowy, przepis znalazłam na blogu moje wypieki, torcik był przepyszny, teraz często piekę bezowe z różnymi kremami, nie taki diabeł straszny...
Pamietalam o Twoim torcie ubikacjowym wiec zamieszczam linka do toaletowej restauracji -jak widac ze zdjec popularna! Wiec moze tak zrobic impreze na muszlach i to nie morskich... http://funfever.blogspot.com/2007/11/taiwans-modern-toilet-restaurant.html
wydaje mi sie ,że skoro ktos chciał taki torcik to dlaczego by nie zrobić .W tym beznadziejnym konkursie dodałam tort gorset zrobiony przezemnie i jedna z pań (pewnie stara panna która nie ma za grosz poczucia humoru) napisała że taki tort nie nadaje sie na stół a dokładnie:Dodano: Zośka, dnia: 07.02.2010, 11:59
Forma obrzydliwa ! Takie coś na stół ?!! Jestem bardzo tolerancyjna.. ale wszystko ma swój umiar i takt..
Użytkownik patysiapysia napisał w wiadomości: > wydaje mi sie ,że skoro ktos chciał taki torcik to dlaczego by nie zrobić > .W tym beznadziejnym konkursie dodałam tort gorset zrobiony przezemnie i > jedna z pań (pewnie stara panna która nie ma za grosz poczucia humoru) > napisała że taki tort nie nadaje sie na stół a dokładnie:Dodano: > Zośka, dnia: 07.02.2010, 11:59 > Forma obrzydliwa ! Takie coś na stół ?!! Jestem bardzo > tolerancyjna.. ale wszystko ma swój umiar i takt.. > i co wy na to?
Ciekawa jestem co by się stało gdybym pokazała tej pani najbardziej hardcorowy tort z penisem jaki zrobiłam... Pewnie odjechałaby na zawał!
też tak myślę Dorotko ludzie poprostu zazdroszczą nam wszystkim że umiemy zrobić takie torty i z zawiści oddają takie komentarze i niskie noty by prace leciały w dół
Ktoś tu na WZ umieścił tort w kształcie penisa i były pod nim negatywne komentarze osób które były wyglądem oburzone. Niestety nie pamiętam co to był za przepis.
Moje najdziwniejsze zamówienia na tort, nie wiem czy miałabym na nie ochotę:)
Faktycznie nie zachęcające do skosztowania:-)) Skąd ludziska biorą pomysły na TAKIE torty?!!!! Aniu, ale wykonane są kapitalnie!!! Pozdrawiam.
Wiesz co, też się zastanawiam jak im się rodzą takie pomysły,już nic dziwniejszego mnie chyba nie czeka:)
oj chyba bym nie skosztowała takiego tortu, chociaż słodkości bardzo lubie i wykonanie jest perfekcyjne!
a ja bym skosztowala..zwlaszcza tego pierwszego, chociaz to drugi podpisany dla Agi :))
ach... umiec robic takie cuda... Anulkas...nauczym sie??hę?? i "szczelimy" lale dla Marii.. ;)
Noo, trzeba przyznać, że w Twoim wykonaniu, Aniula, nawet zanieczyszczona muszla wygląda doskonale (chodzi mi o wykonanie, oczywiście) haha
Papieros, to jeszcze rozumiem jako tako, ale to drugie, to już nie bardzo. Z czym to ma zwiazek?!
Witaj Aniu
Normalnie w głos się śmieję. Ten tort z muszlą jest genialny ! Jak zwykle wykonanie rewelacyjne .
Kochana nie pisz ,że już nic dziewniejszego Cie nie czeka! Zobaczysz że dostaniesz jeszcze dziwniejsze zamówienia
Mój najbardziej hardcorowy tort nie nadaje się nawet na net . Poza tym wiem,że jeśli go wstawię to ktoś wymyśli jeszcze gorszy .
Pozdrawiam Cie serdecznie
Witaj, no właśnie się zastanawiałam czy tort z sedesem nadaje się pokazywania ale zaryzykowałam, twierdzisz więc że jeszcze wszystko przede mną:) może nie doceniam ludzkiej wyobrazni. Strasznie mnie zaintrygował ten twój harcorowy torcik, wyślij mi na maila jak możesz:)
Można by zrobić konkurs na najbardziej odrażajacy tort, pewnie pomysłów by nie brakowało:D
Pozdrawiam również:)
Użytkownik Aniula27 napisał w wiadomości:
> Witaj, no właśnie się zastanawiałam czy tort z sedesem nadaje się
> pokazywania ale zaryzykowałam, twierdzisz więc że jeszcze wszystko przede
> mną:) może nie doceniam ludzkiej wyobrazni. Strasznie mnie zaintrygował ten
> twój harcorowy torcik, wyślij mi na maila jak możesz:)Można by
> zrobić konkurs na najbardziej odrażajacy tort, pewnie pomysłów by
> nie brakowało:DPozdrawiam również:)
Pewnie ,że się nadaje! Wg. mnie jest świetny.
Co do ludzkiej wyobraźni to chyba żadna z nas jej nie docenia i wielokrotnie bedziemy zaskakiwane zamówieniami .
Mój hardcorowy tort już widziałaś a co do konkursu , to fajny pomysł. Pokaże ci kiedyś jakie torty robi moja znajoma, myśle że z nią nie miałybyśmy szans ;-)
Hmm..Pomysly rzeczywiscie conajmniej dziwne.Poniewaz masy cukrowej i tak nie lubie i traktuje ja jako opakowanie napewno bym ja zjela.Wierze ze pod tym opakowaniem kryja sie cuda niemniej perfekcyjne jak dekoracja.Mistrzostwo,gratuluje.Forma nie jest wazna,zrobilas je przepieknie
Zrobione po mistrzowsku! Chyba nie ma dla Ciebie wyzwania, z którym byś sobie nie poradziła.
Robią wrażenie :) Ale Twoja galeria na stronie tytułowej to dopiero rozbudza zmysł...smaku :) Aniulo, zainteresował mnie zwłaszcza jeden wypiek- ciasto, które jest na zdjęciu z połówką cytryny. Czy to blaty bezowe? Wygląda bardzo zachęcająco...
Tak to mrożony tort bezowo-cytrynowy, przepis znalazłam na blogu moje wypieki, torcik był przepyszny, teraz często piekę bezowe z różnymi kremami, nie taki diabeł straszny...
tort fajnie wyglada
Wykonanie bardzo ladne. Co do nieapetycznosci to bym sie nie zgodzila. Zobacz to: http://www.smog.pl/txt_gfx_audio/28446/smacznego_torty_rodem_z_taniego_horroru/1/
brrrrrrrrrrrr.. faktycznie- to jest dopiero hardcore...
O matko,ale ludzie maja pomysly! :)))juz na sam widok takich tortow, na mdlosci sie zbiera.
Pamietalam o Twoim torcie ubikacjowym wiec zamieszczam linka do toaletowej restauracji -jak widac ze zdjec popularna! Wiec moze tak zrobic impreze na muszlach i to nie morskich...
http://funfever.blogspot.com/2007/11/taiwans-modern-toilet-restaurant.html
http://funfever.blogspot.com/2007/11/taiwans-modern-toilet-restaurant.html
szok!! ale chyba ciekawość większa
No, pomysł na lokal rzeczywiście oryginalny, nikt by się tam nie zdziwił na widok mojego torta:)
Gratuluje pomysłu i wspaniałego wykonania ......
wydaje mi sie ,że skoro ktos chciał taki torcik to dlaczego by nie zrobić .W tym beznadziejnym konkursie dodałam tort gorset zrobiony przezemnie i jedna z pań (pewnie stara panna która nie ma za grosz poczucia humoru) napisała że taki tort nie nadaje sie na stół a dokładnie:Dodano: Zośka, dnia: 07.02.2010, 11:59
Forma obrzydliwa ! Takie coś na stół ?!! Jestem bardzo tolerancyjna.. ale wszystko ma swój umiar i takt..
i co wy na to?
Użytkownik patysiapysia napisał w wiadomości:
> wydaje mi sie ,że skoro ktos chciał taki torcik to dlaczego by nie zrobić
> .W tym beznadziejnym konkursie dodałam tort gorset zrobiony przezemnie i
> jedna z pań (pewnie stara panna która nie ma za grosz poczucia humoru)
> napisała że taki tort nie nadaje sie na stół a dokładnie:Dodano:
> Zośka, dnia: 07.02.2010, 11:59
> Forma obrzydliwa ! Takie coś na stół ?!! Jestem bardzo
> tolerancyjna.. ale wszystko ma swój umiar i takt..
> i co wy na to?
Ciekawa jestem co by się stało gdybym pokazała tej pani najbardziej hardcorowy tort z penisem jaki zrobiłam...
Pewnie odjechałaby na zawał!
też tak myślę Dorotko ludzie poprostu zazdroszczą nam wszystkim że umiemy zrobić takie torty i z zawiści oddają takie komentarze i niskie noty by prace leciały w dół
Ktoś tu na WZ umieścił tort w kształcie penisa i były pod nim negatywne komentarze osób które były wyglądem oburzone. Niestety nie pamiętam co to był za przepis.
TEN Z KIBELKIEM GENIALNY!
CZY APETYCZNY? KWESTIA GUSTU NAPEWNO ŚWITNIE WYGLĄDA I SMAKUJE NAPEWNO TEŻ!