Ślicznie to wygląda, tylko gdzie by tu żarełko postawić. To jest dobre do restauracji, w której kelnerzy podadzą jedzenie, a stół będzie do końca pusty. A tego złotego węża zamieniłbym na gałązki choinki z bąbkami, wstążkami etc. Byłoby bardziej świątecznie/Bożonarodzeniowo (jejku, jak to się pisze?)
Dokładnie jestem zdania jak wyżej , co tu pięknego w leżącym łańcuchu :) Piękno stołu wigilijnego to biały brus , sliczna zastawa i pięknie udekorowanetradycyjne polskie potrawy
Użytkownik betap napisał w wiadomości: > Dokładnie jestem zdania jak wyżej , co tu pięknego w leżącym łańcuchu > :) Piękno stołu wigilijnego to biały brus , sliczna zastawa i pięknie > udekorowanetradycyjne polskie potrawy
Bardzo chętnie nauczę się tego od Ciebie. Styl minimalistyczny mi nie odpowiada. Stąd propozycja by pokazać swoje dekoracje, by mogły być inspiracją dla innych. Mogą być a nie muszą. Mój stół jest zawsze suto zastawiony i nigdy nie mam problemu ze zmieszczeniem półmisków.
Kazdy widzi piekno w czym innym! Nie mam bialego obrusa, ani pieknej zastawy, ani pieknych potraw (ale za to smaczne). Stol udekorowala corka i dla mnie jest piekny ..
Alll pięknie przybrałaś stół. Wiesz różie ozdabiam ale na pomysł z łańcuchem jakoś nie wpadłam. Serecznie dziękuję,że podzieliłaś się swoim pomysłem. Ja napewno nie będę miała problemu z ustawieniem jedzenia. Przecież na gołe oko widać ,że zmieści się tutaj wiele potraw. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
Stol piekny. Zreszta nie wazne czy jest na nim obrus, bombki, galazki choinki czy inne ozdoby albo piekna zastawa. Najwazniejsze to siedziec razem przy tym stole.
Dokładnie tak jak piszesz. Najważniejsza jest atmosfera i świadomość, po co i z jakiej okazji w ogóle zasiedliśmy do tego stołu. A poza ty, dekoracja Alll bardzo mi się podoba.
Alll Twoje dekoracje stolu sa przepiekne.U mnie wigilijny stol wyglada inaczej bo od razu stawiam prawie wszystko zeby potem co chwila nie latac do kuchni.Podobnie jak sanelli diuzo pomaga mi corka i daje jej wolna reke a ma tylko 11 lat wiec jak to jest...Musze przyznyc, ze sie troche zawstydzilam bo mam w domu bardzo piekny staroswiecki stol i krzesla i jakos nie wykorzystuje jego walorow.W tym roku postaram sie byc bardziej tworcza:)Dziekuje za lekkie potrzasniecie, serdecznie pozdrawiam
Jesteście bardzo mili. Dziękuję za pochwały, ale nie o nie mi chodziło. Nie każdy posiada umiejętność dekorowania, często szukamy inspiracji czegoś dla siebie, czegoś co odpowiadałoby naszemu stylowi. Różnimy się gustem dzięki czemu świat jest kolorowy. Niech święta będą dla nas radością i dumą z tego że daliśmy z siebie to co najlepsze, nawet w tak błachej sprawie jaką jest dekoracja stołu. Właśnie ona podkreśli smak i szczególny charakter serwowanych świątecznych potraw. Takich jakie my lubimy.
Jak dekorujecie świąteczny stół?
To moje propozycje.
super to wszytsko wyglada
Ślicznie to wygląda, tylko gdzie by tu żarełko postawić. To jest dobre do restauracji, w której kelnerzy podadzą jedzenie, a stół będzie do końca pusty. A tego złotego węża zamieniłbym na gałązki choinki z bąbkami, wstążkami etc. Byłoby bardziej świątecznie/Bożonarodzeniowo (jejku, jak to się pisze?)
Dokładnie jestem zdania jak wyżej , co tu pięknego w leżącym łańcuchu :) Piękno stołu wigilijnego to biały brus , sliczna zastawa i pięknie udekorowanetradycyjne polskie potrawy
Użytkownik betap napisał w wiadomości:
> Dokładnie jestem zdania jak wyżej , co tu pięknego w leżącym łańcuchu
> :) Piękno stołu wigilijnego to biały brus , sliczna zastawa i pięknie
> udekorowanetradycyjne polskie potrawy
Bardzo chętnie nauczę się tego od Ciebie. Styl minimalistyczny mi nie odpowiada. Stąd propozycja by pokazać swoje dekoracje, by mogły być inspiracją dla innych. Mogą być a nie muszą.
Mój stół jest zawsze suto zastawiony i nigdy nie mam problemu ze zmieszczeniem półmisków.
Kazdy widzi piekno w czym innym!
Nie mam bialego obrusa, ani pieknej zastawy, ani pieknych potraw (ale za to smaczne).
Stol udekorowala corka i dla mnie jest piekny ..
Fajni by bylo jakbys wstawila Twoj pomysl zmiast tylko krytykowac. Fajnie by bylo wlasnie rozne stoly poogladac. Sa rozne gusta.
Alll pięknie przybrałaś stół. Wiesz różie ozdabiam ale na pomysł z łańcuchem jakoś nie wpadłam. Serecznie dziękuję,że podzieliłaś się swoim
pomysłem. Ja napewno nie będę miała problemu z ustawieniem jedzenia. Przecież na gołe oko widać ,że zmieści się tutaj wiele potraw.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
Wiesz ja zawsze miałam problemy z dekoracjami -nie mam tego zmysłu?Ale czyjeś bardzo mi się podobają.Nie zrażaj się.Pozdrawiam.
Stol piekny.
Zreszta nie wazne czy jest na nim obrus, bombki, galazki choinki czy inne ozdoby albo piekna zastawa. Najwazniejsze to siedziec razem przy tym stole.
Dokładnie tak jak piszesz. Najważniejsza jest atmosfera i świadomość, po co i z jakiej okazji w ogóle zasiedliśmy do tego stołu. A poza ty, dekoracja Alll bardzo mi się podoba.
Alll Twoje dekoracje stolu sa przepiekne.U mnie wigilijny stol wyglada inaczej bo od razu stawiam prawie wszystko zeby potem co chwila nie latac do kuchni.Podobnie jak sanelli diuzo pomaga mi corka i daje jej wolna reke a ma tylko 11 lat wiec jak to jest...Musze przyznyc, ze sie troche zawstydzilam bo mam w domu bardzo piekny staroswiecki stol i krzesla i jakos nie wykorzystuje jego walorow.W tym roku postaram sie byc bardziej tworcza:)Dziekuje za lekkie potrzasniecie, serdecznie pozdrawiam
Jesteście bardzo mili. Dziękuję za pochwały, ale nie o nie mi chodziło. Nie każdy posiada umiejętność dekorowania, często szukamy inspiracji czegoś dla siebie, czegoś co odpowiadałoby naszemu stylowi. Różnimy się gustem dzięki czemu świat jest kolorowy. Niech święta będą dla nas radością i dumą z tego że daliśmy z siebie to co najlepsze, nawet w tak błachej sprawie jaką jest dekoracja stołu. Właśnie ona podkreśli smak i szczególny charakter serwowanych świątecznych potraw. Takich jakie my lubimy.
dobrze powiedzianea stół wygląda super