Św. Mikołaj serdecznie dziękuje za komplemenciki na swój temat i życzy Wesołych Świąt!!!! (zdjęcie to było prezentem dla gości,którzy przyszli na Mikołaja, właśnie wykorzystam je jako kartke świąteczną (trochę mi ten napis zdeformował to zdjęcie)
Tak ja pytałam niedawno, kupiłam na allegro, choć było ciężko, bo nie ma za wiele takich strojów, czapkę kupiłam dużą i babcia przerobiła na niego, no i uszyła worek i jakoś wyszło
Oto mój Mikołajek przebrany za Świętego.
ale słodziutki ten Mikuś!
słodziutki
Ale cudny, taki słodziutki!
Ale sliczny ten Mikolajek:)Buziak
JAK Z OBRAZKA:)
Pięknie - mały przystojniak .
W pierwszej chwili - zerkając na zdjęcie- myślałam ,że to kartka świąteczna .
.Sliczny ten Twój Mikołajek. Takie zdjęcie można wysłać rodzince z Zyczeniami Świątecznymi. Gratuluję.
Św. Mikołaj serdecznie dziękuje za komplemenciki na swój temat i życzy Wesołych Świąt!!!! (zdjęcie to było prezentem dla gości,którzy przyszli na Mikołaja, właśnie wykorzystam je jako kartke świąteczną (trochę mi ten napis zdeformował to zdjęcie)
Cudny:-))
Też myślałem, że to kartka, a tu miła niespodzianka. Piękny żywy Mikołaj. Gratuluję
A jaka ładna aranżacja otoczenia.
Gdzie udało ci się kupić ten strój bo to chyba Ty pytałaś o to kiedyś na forum?
Tak ja pytałam niedawno, kupiłam na allegro, choć było ciężko, bo nie ma za wiele takich strojów, czapkę kupiłam dużą i babcia przerobiła na niego, no i uszyła worek i jakoś wyszło
FANTASTYCZNY ten Twój Mikołajek