Chodzi o kogoś kto mieszka w Olsztynie albo w najbliższej okolicy. Opieka dotyczy 5,5 letniego chłopczyka, który od urodzenia nie chodzi. To jest jedyny problem, bo pod każdym innym względem dziecko jest w pełni rozwinięte. Matka nie może już dłużej brać zwolnień lekarskich na dziecko, a do pracy musi iść już od poniedziałku rano. Przecież z czegoś muszą żyć. Wszelkie dotychczasowe poszukiwania niani, nie dały rezultatu. Proszę pomóżcie
Ja wstawiłem link do tej wiadomości na Qnortal.com. Jak ktoś ma konto na dogomani to może wstawić. Na obu tych forach jest sporo młodzieży uczącej się, studiującej i w ogóle młodych empatycznych i odpowiedzialnych młodych ludzi. Może akurat się uda.
Chodzi o kogoś kto mieszka w Olsztynie albo w najbliższej okolicy.
Opieka dotyczy 5,5 letniego chłopczyka, który od urodzenia nie chodzi.
To jest jedyny problem, bo pod każdym innym względem dziecko jest w pełni rozwinięte.
Matka nie może już dłużej brać zwolnień lekarskich na dziecko, a do pracy musi iść już od poniedziałku rano.
Przecież z czegoś muszą żyć.
Wszelkie dotychczasowe poszukiwania niani, nie dały rezultatu.
Proszę pomóżcie
Chodzi o Olsztyn w województwie Warmińsko - MAzurskim? Bo ja się uczę w Olsztynie i mogę popytać wśród znajomych, może będzie ktoś chętny?
Ja wstawiłem link do tej wiadomości na Qnortal.com. Jak ktoś ma konto na dogomani to może wstawić. Na obu tych forach jest sporo młodzieży uczącej się, studiującej i w ogóle młodych empatycznych i odpowiedzialnych młodych ludzi. Może akurat się uda.
Dziękuję wszystkim, którzy podjęli najmniejsze nawet starania.
Alarm odwołany!
Poszukiwana osoba już przystąpiła do pracy