Witajcie miłe żarłoczki mam takie jedno pytanie,czy zaglądacie do prywatnych wiadomości?Pytam,ponieważ wysłyłamy do kogoś wiadomośc i nie dostajemy odpowiedzi,ewentualnie bardzo rzadko.Pozdrawiam.
Właśnie , Doroto, zainspirowany Twoją uwagą, zerknąłem do PW....... I szok, w PW nieprzeczytane wiadomości, które nie zgłosiły mi się okienkiem powiadamiającym. Teraz będę sprawdzał regularnie, a wszystkich zawiedzionych brakiem odpowiedzi ode mnie - przepraszam
Ponad dwa lata temu, gdy zakładałem swoje konta pocztowe to po kilka razy dziennie zaglądałe, aż doszło do tego, że miałem chyba ze sześć kont i zaczynałem się gubić co gdzie ma przyjść. Teraz mam aktywne 3 adresy i zaglądam do nich regularnie przez szacunek dla bliźnich, bo służbowych nie posiadam. Z odpisywaniem bywa trochę gorzej. na jedne listy odpowiadam od razu na inne ze zwłoką często niepotrzebną.
U mnie działa prawidłowo. Cieszę się z możliwości usuwania wiadomości hurtem - bo czasami lista robi się długa.
Nie podoba mi sie natomiast to, że masz wiadomość, dostarczone w momencie pisania nowego postu nie wyświetla się w całości, nie można od razu przejść do skrzynki jak normalnie - tylko trzeba wchodzić w nią z okienka "moje". Ale nie jest to jakaś wielka niedogodność - informuję bo może to tylko jakiś błąd, łatwy do usunięcia. a jezęli tak ma być - to też nie problem.
Witajcie miłe żarłoczki mam takie jedno pytanie,czy zaglądacie do prywatnych wiadomości?Pytam,ponieważ wysłyłamy do kogoś wiadomośc i nie dostajemy odpowiedzi,ewentualnie bardzo rzadko.Pozdrawiam.
Aniu,ja juz odpisalam,przepraszam
Rzadko zaglądam. Z lenistwa czekam na powiadomienia a one różnie dochodziły albo i nie.
Ja nigdy nie zagladam . Dziękuję za przypomnienie,że coś takiego istnieje.
Ja zaglądam, trudno nie zauważyć, że trzeba zajrzeć, skoro zawsze wyskakuje mi okno z powiadomieniem :)
wlasnie sek w tym ze nie zawsze...Juz wielokrotnie mialam nowe wiadomosci nawet kilka dni "na stanie" bez otrzymania powiadomienia o nich :-)
Właśnie , Doroto, zainspirowany Twoją uwagą, zerknąłem do PW.......
I szok, w PW nieprzeczytane wiadomości, które nie zgłosiły mi się okienkiem powiadamiającym. Teraz będę sprawdzał regularnie, a wszystkich zawiedzionych brakiem odpowiedzi ode mnie - przepraszam
Ponad dwa lata temu, gdy zakładałem swoje konta pocztowe to po kilka razy dziennie zaglądałe, aż doszło do tego, że miałem chyba ze sześć kont i zaczynałem się gubić co gdzie ma przyjść. Teraz mam aktywne 3 adresy i zaglądam do nich regularnie przez szacunek dla bliźnich, bo służbowych nie posiadam. Z odpisywaniem bywa trochę gorzej. na jedne listy odpowiadam od razu na inne ze zwłoką często niepotrzebną.
Nie muszę zaglądać bo prywatne wiadomości zaglądają do mnie
Moi mili tu akurat nie miałam nikogo na myśli po prostu taki zapodałam temat.Proszę mnie źle nie zrozumiec.Pozdrawiam.
Dubel - przepraszam.
U mnie też dobrze działa ta nasza wewnętrzna poczta. Powiadomienia pojawiają się regularnie i ekspresowo :-)
U mnie działa prawidłowo. Cieszę się z możliwości usuwania wiadomości hurtem - bo czasami lista robi się długa.
Nie podoba mi sie natomiast to, że masz wiadomość, dostarczone w momencie pisania nowego postu nie wyświetla się w całości, nie można od razu przejść do skrzynki jak normalnie - tylko trzeba wchodzić w nią z okienka "moje".
Ale nie jest to jakaś wielka niedogodność - informuję bo może to tylko jakiś błąd, łatwy do usunięcia. a jezęli tak ma być - to też nie problem.