Już ten temat nie tak dawno był - ale chyba przyczepiony do jakiegoś innego wątku - bo bo nagłówkach nie mogę znaleźć. Ewentualnie został inaczej nazwany.. Chodzi o to, że przeczytałam wątek - kolejne wpisy powinny zrobić się blade (nie pogrubione, jak przy nowych, nie przeczytanych). I były - tyle, że w momencie czytania i na jednym zalogowaniu. Po kolejnym włączeniu komputera wszystko dalej jest jako nie przeczytane. Moje podejrzenia są, że dotyczy to starych wątków - bo ten jest z 2007 - ale.. W pozostałych, bieżących wszystko jest Ok.
Tak, tak wszystkie stare watki nie dadza sie oznaczac. To ja juz o tym pisalam, chodzilo o watek o kotletach schabowych. Potem zaowazylam ze wszystkie starsze watki nie daja sie oznaczac. Troche to denerwuje bo wyskakuja wiecznie jako nowe.
Dopisał - dlatego weszłam do tego wątku - i stąd moje zdziwienie. Ale może - jak widać z Twojego drugiego wpisu - nie ma znaczenia, a jedynie fakt, że wątki są "odgrzewane"
Jeżeli to prawda, że wszystkich starych wątków nie można oznaczyć jako przeczytane to niech moderatorzy odpowiednio stare wątki pozamykają. Co raz częściej zdarza mi się, że jakiś wątek ile razy wchodzę na forum oznaczam jako przeczytany a on z uporem za każdym razem jest nieprzeczytany mimo, że już więcej nikt do niego nie dopisuje.
Już ten temat nie tak dawno był - ale chyba przyczepiony do jakiegoś innego wątku - bo bo nagłówkach nie mogę znaleźć.
Ewentualnie został inaczej nazwany..
Chodzi o to, że przeczytałam wątek - kolejne wpisy powinny zrobić się blade (nie pogrubione, jak przy nowych, nie przeczytanych). I były - tyle, że w momencie czytania i na jednym zalogowaniu. Po kolejnym włączeniu komputera wszystko dalej jest jako nie przeczytane.
Moje podejrzenia są, że dotyczy to starych wątków - bo ten jest z 2007 - ale..
W pozostałych, bieżących wszystko jest Ok.
Tak, tak wszystkie stare watki nie dadza sie oznaczac. To ja juz o tym pisalam, chodzilo o watek o kotletach schabowych. Potem zaowazylam ze wszystkie starsze watki nie daja sie oznaczac. Troche to denerwuje bo wyskakuja wiecznie jako nowe.
Wiedziałam, że gdzieś widziałam...Dzięki Dorota
Jesteś pewna, że nikt nie dopisał żadnego postu? Bo nawet 1 dopisany post zmienia z cienkiego na grubaśny.
Bzdura. Niestety nie mogę tego wykasować. :-(
Dopisał - dlatego weszłam do tego wątku - i stąd moje zdziwienie.
Ale może - jak widać z Twojego drugiego wpisu - nie ma znaczenia, a jedynie fakt, że wątki są "odgrzewane"
Jeżeli to prawda, że wszystkich starych wątków nie można oznaczyć jako przeczytane to niech moderatorzy odpowiednio stare wątki pozamykają. Co raz częściej zdarza mi się, że jakiś wątek ile razy wchodzę na forum oznaczam jako przeczytany a on z uporem za każdym razem jest nieprzeczytany mimo, że już więcej nikt do niego nie dopisuje.
wlasnie tak ale cos admini chyba za choinka biegaja bo ani widu ani slychu :-) Moze po swietach :-)