Gdybyś zmieniłą tytuł z "prowar" na "parowar" to pewnie odpowiedź byłaby szybsza Ja takiego urządzenia nie używam, ale spróbuj w wyszukiwarce na WŻ wpisać "parowar" A poza tym Google ciągle jeszcze działają
Nie wiem Wiolu,czy Ci pomoge.Ogolnie parujemy warzywa czy mieso bez dodatkow i o to chodzi.Mieso moze byc zapeklowane.ale to wszystko.Wszelkie inne dodatki,czyli przyprawy,sol itp jesli juz dodajemy,to na talerzu.Warzywa mozesz posypac roznymi gotowymi posypkami(kupuje rozne w sklepie internetowym)z suszonych warzyw i przypraw lub podac bez niczego,a do mies,jesli chcesz,przygotuj osobno sos.Od jego smaku i rodzaju bedzie zalezal smak calego dania.P.S.Chodzi oczywiscie o peklowanie miesa w przyprawach,ziolach,a nie w peklosoli czy tym podobnym.Powodzenia
Witam własnie nabyłam parowar i bardzo prosze o przepisy jesli jakies macie
pozdrawiam Viola68
Gdybyś zmieniłą tytuł z "prowar" na "parowar" to pewnie odpowiedź byłaby szybsza
Ja takiego urządzenia nie używam, ale spróbuj w wyszukiwarce na WŻ wpisać "parowar"
A poza tym Google ciągle jeszcze działają
Nie wiem jak to poprawic
Mogą to zrobić tylko moderatorzy
Poprawione
Bahus
Nie wiem Wiolu,czy Ci pomoge.Ogolnie parujemy warzywa czy mieso bez dodatkow i o to chodzi.Mieso moze byc zapeklowane.ale to wszystko.Wszelkie inne dodatki,czyli przyprawy,sol itp jesli juz dodajemy,to na talerzu.Warzywa mozesz posypac roznymi gotowymi posypkami(kupuje rozne w sklepie internetowym)z suszonych warzyw i przypraw lub podac bez niczego,a do mies,jesli chcesz,przygotuj osobno sos.Od jego smaku i rodzaju bedzie zalezal smak calego dania.P.S.Chodzi oczywiscie o peklowanie miesa w przyprawach,ziolach,a nie w peklosoli czy tym podobnym.Powodzenia