Dachy domów podobają mi się okolone złotymi lampkami. Ja właśnie ustroiłam gałązki wierzby małymi srebrnymi bombeczkami i odmeldowuję się do kolejnych zajęć :/
Nie wyklnę Cię, bo dokładnie to samo myślę o tym czymś srebrnym na środku - natomiast podtrzymuję zdanie co do lampek na dachach (z pominięciem kominów) - tylko że ich prawie nie widać przez to skrzydlate igloo hihi :)
To cos srebrne w srodku- to nasza nowa fontanna... Jak jest cieplo tryska woda i sama w sobie jest piekna... Na zime zostala udekorowana lampkami i jest piekniejsza niz kiedykolwiek... Na zywo wyglada niesamowicie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W ogole caly plac wyglada bajkowo... :))))) Pozdrawiam swiatecznie z Tychow.. :)) PS.. a to na dachu, to nie kominy, tylko "wiezyczki" :))
Jezeli dla ciebie to jest ;wies tanczy i spiewa to w tym momencie obrazasz wies Chyba nigdy nie widzialas jak piekne sa dekoracje swiateczne wlasnie na wsiach Niektore :miejskie :sie moga przy nich schowac
A broń Boże nikogo nie chce obrażac. To tylko takie stare powiedzonko jest))Ja też wychowywałam się na wsi)))ale .....wybaczcie dziewczyny i nie obrażajcie się czasem te wszystkie świąteczne dekoracyjki to straszliwy kicz)) To tak , jak z ubraniem, czy makijażem-jak przedobrzysz-wyglądasz, jak karykatura. Zawsze najlepsza jest prostota. Przyznaję, że czasem ten kicz niesie wspomnienia, jest kochany(sama czasem trochę pokiczuję sobie), ale ....ładny to on nie jest)) I bez obrazy!!!
Ja niestety nie mam zdjęcia:-((( ale ja swoje mieszkanie ozdabiam też wielkim pędem jemioły. Pędy jemioły sprowadzają do domu szczęście i bogactwo, spełniają ludzkie życzenia i marzenia. I ja w to bardzo wierzę
witam
przeniosłam wątek do galerii bo tu zdecydowanie lepiej pasuje i od razu zamieszczam zdjęcie placu Baczyńskiego w Tychach,prawie jak Las Vegas!!!
śliczne
Dachy domów podobają mi się okolone złotymi lampkami.
Ja właśnie ustroiłam gałązki wierzby małymi srebrnymi bombeczkami i odmeldowuję się do kolejnych zajęć :/
Dziewczyny...nie wyklnijcie mnie, ale... to wieś... tańczy i śpiewa))
Nie wyklnę Cię, bo dokładnie to samo myślę o tym czymś srebrnym na środku - natomiast podtrzymuję zdanie co do lampek na dachach (z pominięciem kominów) - tylko że ich prawie nie widać przez to skrzydlate igloo hihi :)
To cos srebrne w srodku- to nasza nowa fontanna... Jak jest cieplo tryska woda i sama w sobie jest piekna... Na zime zostala udekorowana lampkami i jest piekniejsza niz kiedykolwiek... Na zywo wyglada niesamowicie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W ogole caly plac wyglada bajkowo...
:)))))
Pozdrawiam swiatecznie z Tychow.. :))
PS.. a to na dachu, to nie kominy, tylko "wiezyczki" :))
Kiedy jechałam wieczorem po raz pierwszy to aż mnie przytkało,całość wygląda naprawdę bajkowo
Gorące pozdrowienia dla wszystkich Tyszan
Jezeli dla ciebie to jest ;wies tanczy i spiewa to w tym momencie obrazasz wies
Chyba nigdy nie widzialas jak piekne sa dekoracje swiateczne wlasnie na wsiach
Niektore :miejskie :sie moga przy nich schowac
A broń Boże nikogo nie chce obrażac. To tylko takie stare powiedzonko jest))Ja też wychowywałam się na wsi)))ale .....wybaczcie dziewczyny i nie obrażajcie się czasem te wszystkie świąteczne dekoracyjki to straszliwy kicz))
To tak , jak z ubraniem, czy makijażem-jak przedobrzysz-wyglądasz, jak karykatura. Zawsze najlepsza jest prostota.
Przyznaję, że czasem ten kicz niesie wspomnienia, jest kochany(sama czasem trochę pokiczuję sobie), ale ....ładny to on nie jest))
I bez obrazy!!!
Plac Baczyńskiego to koło kościoła św.Marii Magdaleny jest? To ta fontanna z żabą??
Plac Baczyńskiego to koło kina Andromeda,
jest teraz odremontowany,wygląda super
Ale kochani pokażcie nam swoje pięknie ozdobione mieszkania
Tylu zdolnych forumowiczów tu mamy!!
Na placu obok Marii Magdaleny sa fontanny z wydrami, czy fokami.. nie rozrozniam ;)
Fokę z wydrą można pomylić, ale żeby nie odróżnić żaby od tych futrzaków to wstyd .... ????
Ach tam wstyd od razu.. W tej przedswiatecznej bieganinie, wszystko mozna pomylic ;)))
Pozdrawiam swiatecznie z Tychow :)
nasza choinka Anno Domini 2009,dostało się też beniaminkowii barierce
WESOŁYCH ŚWIĄT
Mojej barierce tez sie dostalo... Nawet sufit zostal ozdobiony jemiola....
Wesolych ;)
Nasza choinka
piękna,też bym chciała mieć żywą
pozdrawiam!
ślicznie!! a gdzie mieszkasz w Tychach?
Ja niestety nie mam zdjęcia:-((( ale ja swoje mieszkanie ozdabiam też wielkim pędem jemioły. Pędy jemioły sprowadzają do domu szczęście i bogactwo, spełniają ludzkie życzenia i marzenia. I ja w to bardzo wierzę