Chciałam pokazać co z mamą dzisiaj upiekłyśmy na święta,teraz tylko jak wystygnie poporcjować i do zamrażarki. Schab pieczony że śliwką i morelą,schaby karkowe,boczek pieczony ,pasztet z grzybami i oczywiście bigos ze śliwkami i grzybami,już zawekowany gorący.
Chciałam pokazać co z mamą dzisiaj upiekłyśmy na święta,teraz tylko jak wystygnie poporcjować i do zamrażarki.
Schab pieczony że śliwką i morelą,schaby karkowe,boczek pieczony ,pasztet z grzybami i oczywiście bigos ze śliwkami i grzybami,już zawekowany gorący.
Takie pyszności ,że szkoda to mrozić, z zamrażarki to już nie ten smak.
Zawsze mrozimy i po odmrożeniu jest bardzo dobre:)
az slinka leci ;-)
mam pytańko czym robisz taką głeboką dziurkę w tym schabie? marynujesz schab wczesniej? i jak wypiekasz taki piękny schab?