Forum

Pomysł czy Problem?

Problemy z logowaniem

• Autor: jagoda.pik Data: 2009-12-20 19:08:05

Witam. Nie wiem co się stało, ale nie mogę się zalogować pod poprzednim nikiem. Czy moje poprzednie konto zostało zablokowane? Jeśli tak to interesuje mnie dlaczego? Dziękuję i pozdrawiam.

• Autor: Pampas Data: 2009-12-20 20:47:46

Jeżeli chcesz uzyskać pomoc, to proszę podaj dokładny opis problemu.
    Może zacznij od tego jaki jest Twój poprzedni login. Zapewniam Cię, że żaden z administratorów nie jest jasnowidzem i się tego nie domyśli,
    Potem napisz, dlaczego nie możesz się zalogować. Może jakieś komunikaty o błędach dostajesz, a może coś innego się dzieje, a może po prostu klawiatura się zepsuła i możesz hasła wpisać
    Im więcej podasz informacji, tym większa szansa, że uda się postawić trafną diagnozę.

• Autor: karasia Data: 2009-12-21 09:53:49

Ja mam gorszy problem, wogóle nie otwiera mi się strona WZ juz od 2 tygodni ( korzystam tylko w pracy ). Wszystkie inne strony otwierają się błyskawicznie a ta jedyna NIE! I jak tu przeżyć przygotowania świąteczne??

• Autor: as Data: 2009-12-21 10:22:02

Przez jaka przeglądarkę możesz a przez jaką nie możesz otworzyć stronę? Jak nie możesz otworzyć strony to jaki komunikat się wyświetla?

• Autor: karasia Data: 2009-12-21 11:33:09

Przez żadną przeglądarkę nie mogę.Nie pamiętam dokładnie co tam się wyświetla.. page failure... czy coś takiego serwer nie odnalazł adresu, sprawdź adres, spróbuj później ... i tak próbuję i próbuję i nic. Jak wyświetli mi się ten komunikat, to mogę wejść, ale w jakimś dziwnym formacie, bez zdjęć i nic tam zrobić nie można. Gdyby ktoś mi pomógł to byłabym wdzięczna a ponieważ po 13-tej znów nie wejdę na WZ to podaję maila: joanna2712@interia.pl

• Autor: jagoda.pik Data: 2009-12-22 21:59:57

Mój poprzedni nick to "jagoda85". Przy każdej próbie logowania pojawia się informacja , że albo użytkownik, albo hasło jest nieprawidłowe. Moje konto było aktywowane 16.06.2005 roku. Faktem jest, że zaglądam tutaj rzadko, ale do tej pory nie miałam takich kłopotów. Niestety stwierdzam, że otwieranie kolejnych stron trwa bardzo długo, czasami ponad 5 minut. Jest to częstym powodem, że nie mogę korzystać z tego portalu tak często jakbym chciała. Z innymi portalami nie mam żadnych kłopotów. Dlaczego tak się dzieje? Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić? Pozdrawiam Jagoda

• Autor: Pampas Data: 2009-12-22 22:14:43

Skoro komunikat mówi, że albo użytkownik albo hasło jest nie prawidłowe, to na pewno tak jest. Być może zapomniałaś hasła. W takim przypadku można wygenerować sobie nowe hasło korzystając z opcji "zapomniałem hasła" na ekranie logowanie. Dodam jeszcze, że wielkość liter w nazwie użytkownika i w haśle jest bardzo istotna.
    Co do prędkości strony, to mamy jak co roku "szczyt przedświąteczny". W czwartek wszystko wróci do normy.

• Autor: jagoda.pik Data: 2009-12-22 22:30:20

Użytkownik Pampas napisał w wiadomości:
    > Skoro komunikat mówi, że albo użytkownik albo hasło jest nie
    > prawidłowe, to na pewno tak jest. Być może zapomniałaś hasła. W takim
    > przypadku można wygenerować sobie nowe hasło korzystając z opcji
    > "zapomniałem hasła" na ekranie logowanie. Dodam jeszcze, że wielkość
    > liter w nazwie użytkownika i w haśle jest bardzo istotna.Co do prędkości
    > strony, to mamy jak co roku "szczyt przedświąteczny". W czwartek wszystko
    > wróci do normy.

Dzięki za odzew.  Wszystko jest ok. i użytkownik, i hasło, i litery wpisywałam prawidłowe. Nawet weszłam w moją aktywację konta, bo jeszcze  nie wyrzuciłam z poczty, żeby sprawdzić, czy czegoś nie pokręciłam. Wszystko jest ok, a zalogować się nie mogę. Musiałam zmienić nick. Dalej  nic nie rozumiem.

• Autor: Pampas Data: 2009-12-22 22:48:24

Jeżeli piszę, że na pewno, to na pewno. Pisałem ten portal, wiec wiem o czym mówię. Może spróbuj wygenerować nowe hasło.

• Autor: malwait Data: 2010-01-20 17:01:42

Użytkownik jagoda.pik napisał w wiadomości:
    > Mój poprzedni nick to "jagoda85". Przy każdej próbie logowania
    > pojawia się informacja , że albo użytkownik, albo hasło jest
    > nieprawidłowe.

I ja mam podobny problem. Nie jestem w stanie sie zalogowac pod starym nickiem - wciaz dostaje info ze nick badz haslo jest nieprawidlowe. A ja NA PEWNO wklepuje poprawne dane jako, ze mam nawet zapisane je w firefoxie. Sprawdzalam kilkakrotnie i nie jestem w stanie sie zalogowac - a szkoda bardzo bo w ulubionych  mialam kilka przepisow, do ktorych czesto wracalam.

Nick Olara

Moze dodam, ze wygenerowanie nowego hsla tez jest niemozliwe poniewaz dostaje info, ze mail tez nieprawidlowy (!) mimo, ze podawalam na pewno poprawny.
    Sadzilam, ze moze konto zostalo usuniete - ale przy probie zarejestrowania go ponownie - oczyiwcie info ze taki uzytkownik istnieje..

Swiat sie wali.

• Autor: malwait Data: 2010-01-20 18:31:56

ok.. dalam rade.. poczytalam troszke i problem byl z wielka literka O.. Do tej pory zawsze bylo ok - teraz sie zbiesilo. na malej weszlo bez problemu mimo ze nick zawsze byl z wielkiej.

pozdrawiam

Przejdź do pełnej wersji serwisu