Niwiele dodam nowego;olej lub tluszcz typu ''Planta''Idealny jest rowniez tluszcz kokosowy,ale nie wie,czy jest u nas czestym gosciem w sklepach i ile kosztuje.Mam te dobra sytuacje,ze mieszkam blisko granicy i kupuje go w Niemczech.Jest idealny do kazdego smazenia.Nie pozostawia zadnych dziwnych zapaszkow,jak kiepski olej,ma wysoka temp.smazenia,czyli nie przypala sie,nie ''ulatnia sie po angielsku''z patelni,jak czesc margaryn i w zwiazku z tym jest dosc wydajny.Kostka 25 dag kosztuje 0k 50-60 centow,ale wystarcza na kilka razy
Użytkownik misiek_1 napisał w wiadomości: > Na jakim tłuszczu najlepiej smażyć krokiety?na jakim Wy smażycie?proszę o > odpnnnnnnnnnnnnnnnnnowiedzi, pozdrawiam gorąco!!!n najlepiej krokiety smazyc na olejuobtoczyc je tylko w roztrrepanym jajku
Na jakim tłuszczu najlepiej smażyć krokiety?na jakim Wy smażycie?proszę o odpowiedzi, pozdrawiam gorąco!!!
Ja smażę na oleju. Pozdrawiam
U mnie w domu krokiety smaży się na oleju.
Pozdrawiam
na oleju
ja wszystko smaze na oleju. najlepiej dobrym sprawdzonym( bo te tanie lubia sie palic,kopcic i smierdziec)
Potwierdzam. Olej i nic innego. :)
Niwiele dodam nowego;olej lub tluszcz typu ''Planta''Idealny jest rowniez tluszcz kokosowy,ale nie wie,czy jest u nas czestym gosciem w sklepach i ile kosztuje.Mam te dobra sytuacje,ze mieszkam blisko granicy i kupuje go w Niemczech.Jest idealny do kazdego smazenia.Nie pozostawia zadnych dziwnych zapaszkow,jak kiepski olej,ma wysoka temp.smazenia,czyli nie przypala sie,nie ''ulatnia sie po angielsku''z patelni,jak czesc margaryn i w zwiazku z tym jest dosc wydajny.Kostka 25 dag kosztuje 0k 50-60 centow,ale wystarcza na kilka razy
Użytkownik misiek_1 napisał w wiadomości:
> Na jakim tłuszczu najlepiej smażyć krokiety?na jakim Wy smażycie?proszę o
> odpnnnnnnnnnnnnnnnnnowiedzi, pozdrawiam gorąco!!!n najlepiej krokiety smazyc na olejuobtoczyc je tylko w roztrrepanym jajku