Drodzy WŻ- towicze zdecydowałam się prościć Was o pomoc. Jestem z Wami krótko ale przekonałam się juz nie raz, że w trudnych sytuacjach można na Was liczyć. Wczoraj się dowiedziałam że mój bliski przyjaciel jest ciężko chory na stwardnienie rozsiane. Wspaniały przyjaciel, ojciec, policjant. brak mi słow a łzy kapią mi na komputer dlaczego on przeciez ma tylko 37 lat. Proszę Was bardzo o pomoc. Poniżej zamieszczam apel Piotra i jego żony Renaty z prośbą o pomoc. Z góry Wam wszystkim dziękuje.
ZWRACAMY SIĘ Z PROŚBĄ O ODDANIE 1% PODATKU DLA
PIOTRA ZAWADZIŁO U którego zdiagnozowano stwardnienie rozsiane, w następstwie którego nastąpił niedowład spastyczny kończyn dolnych. Jego stan zdrowia wymaga leczenia oraz intensywnej rehabilitacji co wiąże się ze znacznymi wydatkami.
Subkonto indywidualne: Dolnośląska Fundacja Rozwoju Ochrony Zdrowia BANK Pekao S.A. I Oddział Wrocław 45 1240 1994 1111 0000 2495 6839 Z dopiskiem darowizna na cele ochrony zdrowia „Videocop”
Skoro pomoc ma dotyczyć Twojego przyjaciela, to dlaczego ewentualne wpłaty, mają być z dopiskiem "darowizna na cele ochrony zdrowia „Videocop” ", a nie darowizna dla Piotra Zawadziło??? Coś mi tu kantem pachnie
Edi tam jest numer i po tym numerze pieniązki trafią dla niego nie doszukuj się w tym dziury. Ja wiem, że w dzisiejszych czasach trzeba być ostrożym i nie mam do Ciebie pretensji o tą ostrożność :):) . Mój przyjaciel pracował w wrocławskiej policji jego żona pracuje w teatrze szyje stroje im naprawdę jest potrzebny ten 1 % podatku. Ja wiem, że choroba na którą choruje mój przyjaciel jest nieuleczalna ale można zachamować jej rozwój ja i jego rodzina będziemy Wam ogromnie wdzięczni za okazaną pomoc.
Wołających o pomoc jest tak wielu, że trudno wybrać. W ogromie potrzeb uważam jednak, że pomoc powinna w pierwszym rzędzie dotyczyć dzieci. To tak jak na tonącym statku...najpierw ratuje się dzieci i kobiety a dopiero potem mężczyzn...tak to już jest...niestety. Moje 1% przeznaczyłem na dzieci chore na raka. Bahus
foczydło, bahusie dziękuję Wam za odpowiedzi. Choć nie możecie pomóc mojemu przyjacielowi to uważam Was za wartościowych ludzi. Nie żyjecie sami dla siebie :):):) Dziękuje Wam za to. Proszę jeszcze raz osoby które nie zdecydowały się jeszcze na oddanie swojego 1 % o pomoc. - Dziękuje
Bahusie a pomyslales o tym, ze ratujac rodzicow a nawet dziadkow dzieci (chocby same dzieci byly zdrowe) ratujesz tym dzieciom dziecinstwo a moze i oszczedzasz wielkich zalaman? Ktore niobce sa Synom i Corkom zmuszonym dorastac bez Ojca czy Matki. Pomagajac nie da sie myslec wybiorczo bo kazde zycie i zdrowie jest cenne...Kazdy osobiscie moze wybrac naturalnie komu pomoc ale nie ma "lepszego" i "gorszego" czlowieka w potrzebie. Pozdrawiam serdecznie i Wesolych Swiat zycze!
mysle ze znow jak co roku pojawi sie watek pt 1% :) wiec ... wielu z nas ma znajomych, dzieci, członków z rodziny którym potrzebny jest ten 1%, dlatego moim zdaniem gromadzmy te nasze prosby o 1% i zbierzmy je w jeden odnawialny watek, aby kazdy mogl wybrac i zdecydowac na kogo przeznaczyc te zlotowki
Drodzy WŻ- towicze zdecydowałam się prościć Was o pomoc. Jestem z Wami krótko ale przekonałam się juz nie raz, że w trudnych sytuacjach można na Was liczyć. Wczoraj się dowiedziałam że mój bliski przyjaciel jest ciężko chory na stwardnienie rozsiane. Wspaniały przyjaciel, ojciec, policjant. brak mi słow a łzy kapią mi na komputer dlaczego on przeciez ma tylko 37 lat. Proszę Was bardzo o pomoc. Poniżej zamieszczam apel Piotra i jego żony Renaty z prośbą o pomoc. Z góry Wam wszystkim dziękuje.
ZWRACAMY SIĘ Z PROŚBĄ O ODDANIE 1% PODATKU DLA
PIOTRA ZAWADZIŁO
U którego zdiagnozowano stwardnienie rozsiane, w następstwie którego nastąpił niedowład spastyczny kończyn dolnych.
Jego stan zdrowia wymaga leczenia oraz intensywnej rehabilitacji co wiąże się ze znacznymi wydatkami.
Subkonto indywidualne:
Dolnośląska Fundacja Rozwoju Ochrony Zdrowia
BANK Pekao S.A. I Oddział Wrocław
45 1240 1994 1111 0000 2495 6839
Z dopiskiem darowizna na cele ochrony zdrowia „Videocop”
NR KRS 0000050135
Serdecznie dziękujemy
Renata i Piotr Zawadziło
Skoro pomoc ma dotyczyć Twojego przyjaciela, to dlaczego ewentualne wpłaty, mają być z dopiskiem "darowizna na cele ochrony zdrowia „Videocop” ", a nie darowizna dla Piotra Zawadziło???
Coś mi tu kantem pachnie
Może to coś wyjaśni http://swbikers.pl/news.php
Edi tam jest numer i po tym numerze pieniązki trafią dla niego nie doszukuj się w tym dziury. Ja wiem, że w dzisiejszych czasach trzeba być ostrożym i nie mam do Ciebie pretensji o tą ostrożność :):) . Mój przyjaciel pracował w wrocławskiej policji jego żona pracuje w teatrze szyje stroje im naprawdę jest potrzebny ten 1 % podatku. Ja wiem, że choroba na którą choruje mój przyjaciel jest nieuleczalna ale można zachamować jej rozwój ja i jego rodzina będziemy Wam ogromnie wdzięczni za okazaną pomoc.
Edi to powinno rozwiać Twoje wątpliwości
http://www.oszp.lodzka.policja.gov.pl/index.php?option=com_newsfeeds&task=view&feedid=12&Itemid=154
Użytkownik aggusia35 napisał w wiadomości:
Edi to powinno rozwiać Twoje wątpliwości
Rozwiało
Wołających o pomoc jest tak wielu, że trudno wybrać. W ogromie potrzeb uważam jednak, że pomoc powinna w pierwszym rzędzie dotyczyć dzieci. To tak jak na tonącym statku...najpierw ratuje się dzieci i kobiety a dopiero potem mężczyzn...tak to już jest...niestety. Moje 1% przeznaczyłem na dzieci chore na raka.
Bahus
foczydło, bahusie dziękuję Wam za odpowiedzi. Choć nie możecie pomóc mojemu przyjacielowi to uważam Was za wartościowych ludzi. Nie żyjecie sami dla siebie :):):) Dziękuje Wam za to.
Proszę jeszcze raz osoby które nie zdecydowały się jeszcze na oddanie swojego 1 % o pomoc. - Dziękuje
Bahusie a pomyslales o tym, ze ratujac rodzicow a nawet dziadkow dzieci (chocby same dzieci byly zdrowe) ratujesz tym dzieciom dziecinstwo a moze i oszczedzasz wielkich zalaman? Ktore niobce sa Synom i Corkom zmuszonym dorastac bez Ojca czy Matki. Pomagajac nie da sie myslec wybiorczo bo kazde zycie i zdrowie jest cenne...Kazdy osobiscie moze wybrac naturalnie komu pomoc ale nie ma "lepszego" i "gorszego" czlowieka w potrzebie.
Pozdrawiam serdecznie i Wesolych Swiat zycze!
Chyba nie zrozumiałaś dokładnie tego co napisał Bahus
hej
mysle ze znow jak co roku pojawi sie watek pt 1% :) wiec ...
wielu z nas ma znajomych, dzieci, członków z rodziny którym potrzebny jest ten 1%, dlatego moim zdaniem gromadzmy te nasze prosby o 1% i zbierzmy je w jeden odnawialny watek, aby kazdy mogl wybrac i zdecydowac na kogo przeznaczyc te zlotowki
Ja niestety mam za mały dochód by przekazać 1%:(