Chciałam wydrukować przepis nie udostępniony - skopiowałam inny, zawierający fotoreportaż - super na ekranie, ale do przechowywania w segregatorze nie bardzo nadający się. I zamiast tradycyjnej wersji do druku pojawia mi się kolejne okno z przepisem ze strony. Tak samo jest we wszystkich moich nie udostępnionych - a wcześniej mogłam je normalnie drukować (sprawdziłam te co mam wydrukowane).
Czy to chwilowe, czy tak macie ctakie coś- czy to tylko u mnie?
Przecież jak go udostępnię, aby wydrukować - to już nie będę mogła go ukryć
Poprawione Być może będzie potrzebny magiczny guzik F5 (odśwież). Swoją drogą ciekawe, że wcześniej nikt nie zauważył. Wygląda na to, że błąd był w systemie od początku sierpnia.
Może nikt nie chciał drukować...Poprzednie przepisy drukowałam w 2008 roku. A z potrzebnym poradziłam sobie - wysłałam na skrzynkę mailową i wydrukowałam - hehhe
Chciałam wydrukować przepis nie udostępniony - skopiowałam inny, zawierający fotoreportaż - super na ekranie, ale do przechowywania w segregatorze nie bardzo nadający się. I zamiast tradycyjnej wersji do druku pojawia mi się kolejne okno z przepisem ze strony.
Tak samo jest we wszystkich moich nie udostępnionych - a wcześniej mogłam je normalnie drukować (sprawdziłam te co mam wydrukowane).
Czy to chwilowe, czy tak macie ctakie coś- czy to tylko u mnie?
Przecież jak go udostępnię, aby wydrukować - to już nie będę mogła go ukryć
Sprawdziłam i u mnie tez przepisy nieudostępnione w wersji do druku sa inne czyli gorsze niż udostępnione:(
Poprawione Być może będzie potrzebny magiczny guzik F5 (odśwież).
Swoją drogą ciekawe, że wcześniej nikt nie zauważył. Wygląda na to, że błąd był w systemie od początku sierpnia.
Może nikt nie chciał drukować...Poprzednie przepisy drukowałam w 2008 roku.
A z potrzebnym poradziłam sobie - wysłałam na skrzynkę mailową i wydrukowałam - hehhe
Ja tam wolę kopiowac z dopiskiem czyj
Ja kopiuję jako swój (lubię edytor z WZ) - w nazwie dodajac użytkownika - w ten sposób nie mam problemu z dublowaniem takiej samej nazwy