Jakieś 3 dni temu pojawił mi się problem ze zbyt powolnym otwieraniem się samej strony i wszystkiego co na niej się znajduje. Nadmieniam, że nie chodzi o szybkość łącza - bo cała reszta jest OK. Czy serwery są przeciążonne? Może byłoby to zrozumiałe, gdyby nie fakt, że korzystałam z WŻ już z okazji wcześniejszych świąt i nie było problemów.
to samo (pewnie faktycznie swieta i bardzo wele uzytkowniikow odwiedza wz) ale u mnie nie tylko jest wolna ale od poludnia strona nie otwiera síe do konca. Caly czerwony pasek z przyciskami zniknal. Jak najade myszy na domnieman miejsce gdzie powinna byc to pokazuje sie spis forum itd. zylko ze nie moge kliknac bo znika zanim zdaze :-) Najnowsza mozilla.
U mnie to samo . Wolno chodzi a prócz tego zdjęcia też nie chcą się powiększać .Otworzy się troszkę i .......stoi ,nie mam nerwów czekać tyle czasu więc zamykam okienko.Takie kłopoty tylko na WŻ.,
W święta co roku powtarza się ta sytuacja. Strona przeżywa prawdziwe oblężenie. W tej chwili na stronie jest 4 razy tyle osób ile w normalny dzień w godzinach szczytu. Nic więc dziwnego, że łącze się nie wyrabia. Aktualnie 20Mb/s nie starcza.
U mnie też było podobnie(dni 22 i 23 grudnia) ale na szczęście się unormowało....lubię tu zaglądać i to spowolnienie mnie wkurzało..(wkurzało to przekleństwo?...)
Jakieś 3 dni temu pojawił mi się problem ze zbyt powolnym otwieraniem się samej strony i wszystkiego co na niej się znajduje. Nadmieniam, że nie chodzi o szybkość łącza - bo cała reszta jest OK.
Czy serwery są przeciążonne? Może byłoby to zrozumiałe, gdyby nie fakt, że korzystałam z WŻ już z okazji wcześniejszych świąt i nie było problemów.
Ja też zauważyłam spowolnienie, "pierniczenie" nie otwiera się do końca. Mozilla. Pozdrawiam !
U mnie tez koszmarnie się strony otwierają nawet w tym momencie i to tylko na WZ
też mi chodzi WŻ strasznie wolno :(
to samo (pewnie faktycznie swieta i bardzo wele uzytkowniikow odwiedza wz) ale u mnie nie tylko jest wolna ale od poludnia strona nie otwiera síe do konca. Caly czerwony pasek z przyciskami zniknal. Jak najade myszy na domnieman miejsce gdzie powinna byc to pokazuje sie spis forum itd. zylko ze nie moge kliknac bo znika zanim zdaze :-) Najnowsza mozilla.
u mnie też strasznie wolno chodzi :(
U mnie to samo . Wolno chodzi a prócz tego zdjęcia też nie chcą się powiększać .Otworzy się troszkę i .......stoi ,nie mam nerwów czekać tyle czasu więc zamykam okienko.Takie kłopoty tylko na WŻ.,
W święta co roku powtarza się ta sytuacja. Strona przeżywa prawdziwe oblężenie. W tej chwili na stronie jest 4 razy tyle osób ile w normalny dzień w godzinach szczytu. Nic więc dziwnego, że łącze się nie wyrabia. Aktualnie 20Mb/s nie starcza.
Teraz jest 200 użytkowników - w życiu tylu nie widziałam. Nie wspomnę o ponad 3500 na stronie.
Witam. U mnie też tak samo, ale już od miesiąca. dlatego rzadko tu wchodzę, bo nie wytrzymuję nerwowo.
Oblężenie jest od 3 dni.
Oblezenie to malo powiedziane. To istny potop;)
Dobrze, że 2 dni temu wydrukowałam sobie przepis bo teraz to koszmar otworzyć jakąś stronę. Zapomniałam, ze tak jest 2 razy w roku:)
U mnie też było podobnie(dni 22 i 23 grudnia) ale na szczęście się unormowało....lubię tu zaglądać i to spowolnienie mnie wkurzało..(wkurzało to przekleństwo?...
)