Forum

Zdrowie i uroda

Maziste masło:-(

• Autor: aleczka Data: 2009-12-28 21:41:34

Witajcie.Dostałam od Mikołaja zestaw pielęgnacyjny starej mydlarni-peeling solny z olejem i masło do ciała.O ile peeling jest super,to z masłem mam problem-po naniesieniu na skórę robi sie z niego taka biała nie fajna powłoka,dopiero po dłuuuuuugim wsmarowywaniu udaje się ja wetrzeć.skóra po nałożeniu jest "tępa " w dotyku a podczas nastepnej kąpieli i polaniu woda mam wrażenie ,że cała jestem jakaś śliska-masło posotawia niefajny "film" na skórze:-(Macie jakies doświadczenie z tymi masłami??

• Autor: Glumanda Data: 2009-12-28 21:52:55

Nie mozesz dodac wiekszego zdjecia tego masla?? tak nic nie mozna odczytac..  :) Czekam na wieksze zdjecie.
    Wyslalam Ci wiadomosc prywatna.

• Autor: malka200 Data: 2009-12-28 22:11:13

może sprawdź datę ważności... ja uwielbiam ich kosmetki, zawsze wchłania się to masło idealnie. może być przeterminowane?

• Autor: aleczka Data: 2009-12-29 08:18:10

własnie są bardzo długiej daty-10.2011...w życiu nie miałam gorszego masła-to wogóle nie masło tylko budyń wątpliwej konsystencji:-(

• Autor: aleczka Data: 2009-12-29 08:19:57

własnie pod wpływem recenzji tej strony podanej przez Ciebie kupiłam to dziadostwo :-((coś mi się wydaje ,że to najtańsza seria starej mydlarni...no bo co z masłem może byc nie tak?a żeby było smiesznie to nie tylko jeden zapacj jest taki marny-drugie masło też jest takie.

• Autor: Scooby Data: 2009-12-29 13:24:31

A może jest przeterminowane lub do twojej skóry się nie nadaje.Ja nigdy nie stosuje takiego czegoś,jedynie to balsam do ciała który mi przypasował i szybko się wchłania.A z masłem to niewiem jak jest.

• Autor: aleczka Data: 2009-12-29 20:08:32

niestety to nie tylko na moja skórę tak działa-wysmarowałam całą rodzine..i koszmar wyglądalismy jak wybieleni wapnem!

• Autor: kermit Data: 2009-12-29 22:04:49

Ja na codzień używam masła do ciała ale takich przygód to nie miałam. Idealnie się rozsmarowują i wchłaniają. Ale moje są z innej firmy, a może poprostu masła to nie kosmetyk dla Ciebie?

• Autor: aleczka Data: 2009-12-30 08:29:09

tyle maseł do ciała co jauz wysmarowałam to mógłby byc rekord:-))a skoro na wszystkich działa tak samo-to znaczy że z tym masłem jest coś nie tak....

Przejdź do pełnej wersji serwisu