Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Sylwester i Nowy Rok

• Autor: agacia3323 Data: 2009-12-29 08:19:43

A jakie robicie kochane Żarłoczki potrawy na te dwa dni???-ja mam ochotę skusić się na sałatkę z paluszkami krabowymi,mam już zakupione -ale też mam pewne obawy czy mi zasmakują bo przyznam się ,ze jeszcze niegdy nie jadłam.A może macie jakiś fajny przepis na taką sałatkę???

• Autor: katar_m Data: 2009-12-29 08:37:15

Żadnego przepisu nie znam, ale ja zawsze kupuję taką sałatkę w sklepie rybnym. Jest bardzo smaczna i niedroga :)

• Autor: crisen Data: 2009-12-29 12:14:40

Ja także kupuję ale w Almie jest pyszna .Niestety nie mogę zdobyć na nią przepisu a ze smaku trudno dojść samemu doodpowiednich składników.

• Autor: ekkore Data: 2009-12-29 08:46:19

U mnie paluszki krabowe (z krabem to mają wspólny kolor - bo to paluszki z ryb dorszowatych) są jedzone na wszelkie sposoby - w sałatce - w moim wykonaniu to paluszki (200-250 g), jajka gotowane na twardo (4-5), seler naciowy (połowa sztuki) oraz kukurydza (puszka)- wszystko w sosie jogurtowo-majonezowym.
    Podawane na ciepło - opanierowane i usmażone
    podawane samodzielnie jako przekąska - wtedy z majonezem lub sosem czosnkowym czy koperkowym, przygotowanym do maczania paluszków wg potrzeb

• Autor: nadia Data: 2009-12-29 12:47:53

W moich przepisach mam ''Salatka krabowa szybka'', polecam :)

• Autor: Scooby Data: 2009-12-29 13:30:03

Jak nie masz przepisu na sałatkę z paluszkami krabowymi,to wejdź na mój profil tam znajdziesz taką sałatkę.Jest ona łatwa i niedroga w wykonaniu.Ja uwielbiam sałatkę z paluszkami krabowymi,musisz sama spróbowac to się przekonasz.UWAGA:tylko nie gotuj tych paluszków.Scooby.Pozdrawiam.

Przejdź do pełnej wersji serwisu