Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Gdzie jest Almira???

• Autor: luckystar Data: 2009-12-29 15:15:09

Nie widzialam jej na forum od czasu tamtego, troche rozpaczliwego watka i sie zastanawiam, czy wszystko jest OK?
    Almiro!!!!!!!!!! tesknimy za Toba!!!!!!!!!!!

• Autor: aggusia35 Data: 2009-12-29 15:27:34

ja też się nad tym zastanawiam Halooo Almiro tu ziemia :):):)

• Autor: aggusia35 Data: 2009-12-29 15:31:24

hmm.. może wyjechała na ten czas świąteczno noworoczny

• Autor: luckystar Data: 2009-12-29 15:45:22

Mozliwe... nie byloby problemu, gdyby nie tamten watek. Nic, badzmy dobrej mysli.

• Autor: Almira Data: 2009-12-29 16:37:21

Dziewczyny, moje Drogie..... Jestem, jestem zaglądałam każdego dnia, ale nie chciałam psuć świątecznego nastroju swoim "nosem na kwinte".

Mam dobre wieści i spieszę się nimi podzielić. Wszystkie dręczące mnie sprawy, powoli znajdują swoje rozwiązanie, na szczęscie korzystne dla mnie, tak więc radość mnie rozpiera. Trochę to potrwa, ale idzie ku dobremu. Chciałam z całego serca podziękować Wam za troskę i pamięć o mnie.
    Szczególne podziękowania dla Foczki bez której zaangażowania i pomocy nie odzyskałabym ani nadziei ani domu, ale dzięki Niej jedno i drugie ocalone!!!
    Foczko, teraz mój dom jest też trochę Twój, jak więc będziesz w okolicy, to nie zatrzymuj się w hotelach, motelach i tym podobnych przybytkach, bo Twoja sypialnia czeka! Czy wiesz, czy wiecie co ta Foczka dla mnie zrobiła????  Poznanie Ciebie na tym forum, to najlepszy prezent urodzinowy jaki w życiu dostałam, a w niedzielę skończyłam 40 lat, więc tych prezentów trochę już było.
    Mogłabym podziękować na priv, ale wtedy nie mogłabym opowiedzieć jaką Wspaniałą Człowieką jesteś, a wszyscy muszą się o tym dowiedzieć.
    Dziewczyny, dziękuję Wam wszystkim jeszcze raz za wsparcie.

• Autor: luckystar Data: 2009-12-29 17:02:37

Ach... mokro mi sie w oczodolach zrobilo... Ale ciesze sie ogromnie, ze sie odezwalas, bo juz mialam listy goncze rozsylac dalej. Najbardziej sie ciesze, ze sprawy nabraly odpowiedniego kierunku i ida ku dobremu. To super wiadomosc na Nowy Rok!!!
    A ze Foczka jest Wspaniala Czlowieka, to zawsze czulam;) a teraz WIEM na pewno:))))

• Autor: Almira Data: 2009-12-29 17:13:57

Lucky, Ty mi duszę smarowałaś nadzieją, wymieszaną z miodem i cynamonem. Naprawdę, nigdy Wam tego nie zapomnę! 

Po raz pierwszy czuję,że nie muszę za to przepraszać. Wystarczy, że podziękuję,aj jak ja Wam dziękuję!
    Czuję, że dorosłam i to wcale nie przez tą 4 z przodu:)))

• Autor: aggusia35 Data: 2009-12-29 18:32:59

Amiro i ja się cieszę że się odezwałaś i takie dobre wieści na Nowy Rok nam przynosisz 
    Wielkie buziaki urodzinowe :):):) dla Ciebie

• Autor: Almira Data: 2009-12-29 18:41:37

Dziękuję Ci Dobry Duszku za życzenia i za resztę;)

• Autor: agik Data: 2009-12-29 19:00:56

Dobrze, ze jesteś...

Teraz Ty mi smarujesz serce nadzieją, miodem i cynamonem...
    Moze i dla mnie zaświeci słoneczko...

Przejdź do pełnej wersji serwisu