Nie widzialam jej na forum od czasu tamtego, troche rozpaczliwego watka i sie zastanawiam, czy wszystko jest OK? Almiro!!!!!!!!!! tesknimy za Toba!!!!!!!!!!!
Dziewczyny, moje Drogie..... Jestem, jestem zaglądałam każdego dnia, ale nie chciałam psuć świątecznego nastroju swoim "nosem na kwinte".
Mam dobre wieści i spieszę się nimi podzielić. Wszystkie dręczące mnie sprawy, powoli znajdują swoje rozwiązanie, na szczęscie korzystne dla mnie, tak więc radość mnie rozpiera. Trochę to potrwa, ale idzie ku dobremu. Chciałam z całego serca podziękować Wam za troskę i pamięć o mnie.
Szczególne podziękowania dla Foczki bez której zaangażowania i pomocy nie odzyskałabym ani nadziei ani domu, ale dzięki Niej jedno i drugie ocalone!!!
Foczko, teraz mój dom jest też trochę Twój, jak więc będziesz w okolicy, to nie zatrzymuj się w hotelach, motelach i tym podobnych przybytkach, bo Twoja sypialnia czeka! Czy wiesz, czy wiecie co ta Foczka dla mnie zrobiła???? Poznanie Ciebie na tym forum, to najlepszy prezent urodzinowy jaki w życiu dostałam, a w niedzielę skończyłam 40 lat, więc tych prezentów trochę już było.
Mogłabym podziękować na priv, ale wtedy nie mogłabym opowiedzieć jaką Wspaniałą Człowieką jesteś, a wszyscy muszą się o tym dowiedzieć.
Dziewczyny, dziękuję Wam wszystkim jeszcze raz za wsparcie.
Ach... mokro mi sie w oczodolach zrobilo... Ale ciesze sie ogromnie, ze sie odezwalas, bo juz mialam listy goncze rozsylac dalej. Najbardziej sie ciesze, ze sprawy nabraly odpowiedniego kierunku i ida ku dobremu. To super wiadomosc na Nowy Rok!!! A ze Foczka jest Wspaniala Czlowieka, to zawsze czulam;) a teraz WIEM na pewno:))))
Nie widzialam jej na forum od czasu tamtego, troche rozpaczliwego watka i sie zastanawiam, czy wszystko jest OK?
Almiro!!!!!!!!!! tesknimy za Toba!!!!!!!!!!!
ja też się nad tym zastanawiam Halooo Almiro tu ziemia :):):)
hmm.. może wyjechała na ten czas świąteczno noworoczny
Mozliwe... nie byloby problemu, gdyby nie tamten watek. Nic, badzmy dobrej mysli.
Dziewczyny, moje Drogie..... Jestem, jestem zaglądałam każdego dnia, ale nie chciałam psuć świątecznego nastroju swoim "nosem na kwinte".
Ach... mokro mi sie w oczodolach zrobilo... Ale ciesze sie ogromnie, ze sie odezwalas, bo juz mialam listy goncze rozsylac dalej. Najbardziej sie ciesze, ze sprawy nabraly odpowiedniego kierunku i ida ku dobremu. To super wiadomosc na Nowy Rok!!!
A ze Foczka jest Wspaniala Czlowieka, to zawsze czulam;) a teraz WIEM na pewno:))))
Lucky, Ty mi duszę smarowałaś nadzieją, wymieszaną z miodem i cynamonem. Naprawdę, nigdy Wam tego nie zapomnę!
Amiro i ja się cieszę że się odezwałaś i takie dobre wieści na Nowy Rok nam przynosisz
Wielkie buziaki urodzinowe :):):) dla Ciebie
Dziękuję Ci Dobry Duszku za życzenia i za resztę;)
Dobrze, ze jesteś...
Teraz Ty mi smarujesz serce nadzieją, miodem i cynamonem...
Moze i dla mnie zaświeci słoneczko...