Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Czterdziestka sie kroi!

• Autor: Maddalena Data: 2009-12-29 15:18:19

Wybieram sie na czterdziestke do osoby, ktora mieszka 22 lata poza Polska i mam taki pomysl....nie wiem, czy on jest trafiony, ale ja mam juz ubaw jak o tym mysle hehehe. Chcialabym wchodzac do domu tej osoby puscic z magnetofonu(musze jeszcze jakis na baterie zalatwic) muzyke z filmu "Czterdziestolatek", no wiecie "Czterdziesci lat minelo jak jeden dzieeeennn....." Rosiewicz spiewal. Tylko sie zastanawiam, czy na osoba pamieta jeszcze Czterdziestolatka? Bo w innym przypadku nie bedzie miala wspomnienia tego serialu i nie bedzie uwazala tego za zabawne.
    Kto pamieta, kiedy Czerdziestolatek byl na topie w Polsce?
    Czy ta sciezke dzwiekowa mozna zgrac na plyte, np. z you tube? Nigdy nie sciagalam muzyki z internetu, moze ktos podpowie? Znalazlam pioenke na you tube, ale moge ja zgrc na plyte?

• Autor: Glumanda Data: 2009-12-29 15:34:13

Wiadomosc prywatna dla Ciebie..otworz skrzynke pocztowa :D

• Autor: Maddalena Data: 2009-12-29 15:41:49

:)))

• Autor: jaska2503 Data: 2009-12-29 23:41:50

Niedawno bylam na czterdziestce i tak zrobiliśmy.synek i pobrał i wrzucił na telefon.ale był ubaw!!!!
    Szukaj na    mp3.teledyski.info.

• Autor: Almira Data: 2009-12-29 23:48:51

Magda,ja jestem świeża czterdziestka, to Ci powiem! Wszyscy! No, w cholere wszyscy mi to w niedziele zaśpiewali i myślałam, że wreszcie osiwieje!

Mam nadzieję, że Twoja koleżanka nie ma tylu polskich przyjaciół co ja

• Autor: Maddalena Data: 2009-12-30 12:02:39

Dzieki, juz dostalm od Glumandy. Glumanda dzieki wielkie:))

• Autor: Kazik45 Data: 2009-12-29 23:51:26

Czterdziestolatek – Wikipedia, wolna encyklopedia

Czterdziestolatek – serial produkowany przez Telewizję Polską w latach 1974-1977. Pierwsza siedmioodcinkowa seria cieszyła się tak wielką popularnością, ...
    pl.wikipedia.org/wiki/Czterdziestolatek - Kopia - Podobne

• Autor: Maddalena Data: 2009-12-30 12:03:19

Czyli ta osoba musi znac ten film, woel nie pytac, bo nie bedzie niespodzianki hahahaha. Dzieki Kazik.

• Autor: kojonkosky Data: 2009-12-30 00:44:23

W tym roku przekroczyłam szczęśliwie tę magiczną liczbę ...:))
    I mogę powiedzieć : tylko nie " Czterdziestolatek " !!
    Toż to podtatusiały zgred był ;)))
    Ja bym wolała coś z " 39 i pół " ... " Anarchia " mnie bardzo kręci ;)) , jeżeli oczywiście jest znana jubilatowi ( solenizantowi ? słabo to odróżniam ;))

• Autor: Almira Data: 2009-12-30 01:09:23

On, to jeszcze pół biedy, ale Madzia( żonka), o zgrozo, toż ona opier......ła cztery ambrozje w PRL-owskim Hortexie, a mnie, to do dziś o odruch wymiotny przyprawia! Ja nie chcę być starą BABĄĄĄĄAAAĄAAĄ

• Autor: kojonkosky Data: 2009-12-30 01:19:03

Ej , ale to nie o takie ryczenie chodzi w " ryczącej czterdziestce " ;))))

• Autor: Almira Data: 2009-12-30 01:21:08

Ale ja Ci szybko, ani pisnąć nie zdążysz, a co dopiero ryczeć???

• Autor: Almira Data: 2009-12-30 01:24:31

Pomyliłam gdzie Ci miałam to zapodać, ale to tylko dlatego, że lubię podroby. Zwłaszcza Twoje podroby.

A co do ryczących czter..., to powiem Ci, że czasami się się martwię, bo ja nie wiem co to do końca niby znaczy. Żeby nie bzykać się z młodszymi? Czy może, żeby nie chcieć się z nimi bzykać? Ty wiesz, może?

• Autor: kojonkosky Data: 2009-12-30 01:48:10

Tak do końca to nie wiem .
    Ale widzę to tak : mocny tapir na głowie , ostry makijaż , ostre paznokcie , sukienka mini - panterka , wygłodniały wzrok .
    I wszyscy się z Ciebie śmieją ... ;)))
    To tak z grubsza ...

• Autor: Almira Data: 2009-12-30 01:52:40

Jeju, a jak się śmieją, bo fajna jesteś??? Jak ja mam to odróżnić? No pazurów ostrych nie mam, łysiny tapirem też nie przykrywam, ale ludzie i tak się śmieją. Do tej chwili myślałam, że z sympatii, ale widzę, że czas se szkła zafundować. Ty masz? Szkła, a nie pazury, oczywiście:)

• Autor: Agapis Data: 2009-12-30 11:56:25

Dziewczyny jesteście FANTASTYCZNE!!! Uśmiałam się czytając wasze wpisy. Tak trzymajcie a zmieni się stereotyp o ryczących czterdziestkach :)

• Autor: marcia33 Data: 2009-12-30 12:07:55

lo matulu no to ja dolacze za 3 miesiace do tych tapirow....poznokcie mam nie wlasne niestety lysiny nie mam ale siwy golab by sie kompleksow nabawil przy moich odrostach a do tego kilogramy tez jakby sie przykleily do d...y i nie moge sie z nimi rozprawic:))ale za to podejscie do zycia jakies mlodsze i corka niespodzianka 3-letnia trzymaja mnie na poziomie jakims:))a poza tym mam znajoma w moim wieku co ubiera sie jak doda i wszyscy sie z niej smieja wiec co tam nie jest tak zle...zobacze co bede mowic za 10lat...wszystkim 40-kom buziaki:))

• Autor: Maddalena Data: 2009-12-30 12:07:01

Almira, co Ty pierdzielisz slonce, zycie zaczyna sie po czterdziestce przeciez:)) ja jeszcze musze sobie co nieco poczekac, ale juz sie ciesze, a co:)

• Autor: Maddalena Data: 2009-12-30 12:05:20

Mysle, ze Anarchia to juz wogole nie bedzie dla tej osoby, bo ona zupelnie inny rodzaj muyzki slucha, wiec nie sadze, zeby miala jakies asocjacje z tym kawalkiem. A tu o asocjacje chodzi. Ma byc smiesznie:)

Przejdź do pełnej wersji serwisu