czy w innych regionach polski jest mało śniegu że sie tak dziwicie u nas na lubelszczyżnie jest podobnie jak na zdjeciu .drzewa przystrojone sa śniegiem.a u was?
Dzisiaj o 5 rano przeraziliśmy się jak wyjrzeliśmy przez okno!Wszędzie biało i gładko i ani śladu po naszym odśnieżaniu...Jechać samochodem trzeba 40 na godz i uważać na nawiane na drogę "języki śniegu".I ma dalej padać...
Dzisiaj zimowy widok z mojego okna
piękny widok aż trudno uwierzyć, że to nie jakiś foto montaż a gdzie to spajdermenie takie fajne widoki ?
Matko z córką! Jak z bajki!
wow ale piękny widok,tez jestem ciekawa gdzie to jest bu u mnie to śniegu ani na lekarstwo
Ale cudny widok!!!!! Ślicznie.
Zazdroszczę takiego widoku, ale odśnieżania już nie.
Śliczne. To Kaszuby?
Kochani jak widać na zdjęciu w oddali widać fiord i góry czyli Norwegia.
A to ja góry wziąłem za chmury, a fiord za Jezioro Raduńskie :-)
To już wiem dlaczego Svein nie chce się na stałe przeprowadzić do Polski.
czy w innych regionach polski jest mało śniegu że sie tak dziwicie u nas na lubelszczyżnie jest podobnie jak na zdjeciu .drzewa przystrojone sa śniegiem.a u was?
a u mnie w małopolsce śniegu jak na lekarstwo
A u nas w Wielkopolsce śniegu w sam raz i jest bajkowo :):):)
świętokrzyskie cudnie zasypane,
szkoda że święta takie nie były
pozdrawiam!!
a opolskie wyglada jakby byl październik,mamy piekna jesien tej zimy :( ja chce snieg!
A tak jest na Podlasiu
I nasze szaleństwa na sankach i workach wypchanych sianem
W kujawsko-pomorskim lekka warstwa śniegu,ale na święta było szaro bez śniegu.
Oczu nie mogę oderwać, tak czarownie....
Najlepszego na nowy rok!!!!
Dzisiaj o 5 rano przeraziliśmy się jak wyjrzeliśmy przez okno!Wszędzie biało i gładko i ani śladu po naszym odśnieżaniu...Jechać samochodem trzeba 40 na godz i uważać na nawiane na drogę "języki śniegu".I ma dalej padać...