Kubuś Puchatek jest ręcznie narysowany,najpierw wykałaczką obrysowany kontur aby było łatwiej , a z kremu środek.Kwiatki są kupne ,ale jadalne taka dekoracja z opłatka.Podpatruje Aniula27 to robi przepiękne torty, a ja siedząc na urlopie wychowawczym mam trochę czasu i nie ukrywam bardzo mnie to interesuje...
Rewelacja!!!!Piekę torty od kiku lat ale nie mam za grosz talentu do dekorowania,szczytem moich możliwości jest zrobienie esów-floresów z czekolady.Piękne są Twoje torty,zazdroszczę...
Śliczne !! Wszystkie części dekoracji są jadalne?
Tak, wszystkie.
Jeżeli pierwsze to masz talent. Gratuluję :)))
To przyznaj się z czego zrobione są wieżch Kubusia Puchatka i te kwiatki biało-żółte
Kubuś Puchatek jest ręcznie narysowany,najpierw wykałaczką obrysowany kontur aby było łatwiej , a z kremu środek.Kwiatki są kupne ,ale jadalne taka dekoracja z opłatka.Podpatruje Aniula27 to robi przepiękne torty, a ja siedząc na urlopie wychowawczym mam trochę czasu i nie ukrywam bardzo mnie to interesuje...
zachwycające i to w dodatku Twoje pierwsze!!
może ja też kiedyś się odważę sprawdzić czy wszystkie Jolki są tak uzdolnione!!
pozdrawiam
Rewelacja!!!!Piekę torty od kiku lat ale nie mam za grosz talentu do dekorowania,szczytem moich możliwości jest zrobienie esów-floresów z czekolady.Piękne są Twoje torty,zazdroszczę...
ten bialy tort jest sliczny, te płatki kokosa wygladaja jak z wosku, pieknie:)
Rewelacyjne torciki, widać że starannie wykonane zwłaszcza Kubuś, a ten biały bardzo apetyczny:)