Tak jak napisałam w tytule nie mogę wstawić zdjęć na swojej stronie, mam je w bibliotece obrazów, mogę wklejać zdjęcia na forum a na swojej stronie nie.Dlaczego ?Coś wyskakuje że jest jakiś błąd, próbowałam kilka razu ,bez rezultatu........
Miałam nadzieje, że ktoś się jednak zlitował i poradził co zrobić z tym problemem. Ja do tej pory nic nie mogę wstawić w swój profil. A może jest to spowodowane tym, że mam już wstawione dużo zdjęć i więcej się nie da?? Jola995 i Jema4 dajcie znać czy dalej macie ten problem. A jak ktoś wie co zrobić to prosze o radę. Pozdrawiam wszystkich
Tak jak napisałam w tytule nie mogę wstawić zdjęć na swojej stronie, mam je w bibliotece obrazów, mogę wklejać zdjęcia na forum a na swojej stronie nie.Dlaczego ?Coś wyskakuje że jest jakiś błąd, próbowałam kilka razu ,bez rezultatu........
Ja też tak mam, błąd 283.
zgadza się, może ktos nam udzieli info jak sobie poradzić z tym problemem
Miałam nadzieje, że ktoś się jednak zlitował i poradził co zrobić z tym problemem. Ja do tej pory nic nie mogę wstawić w swój profil. A może jest to spowodowane tym, że mam już wstawione dużo zdjęć i więcej się nie da?? Jola995 i Jema4 dajcie znać czy dalej macie ten problem. A jak ktoś wie co zrobić to prosze o radę. Pozdrawiam wszystkich
Wyskakuje to:
Fatal error: Call to undefined function makeup_photos() in /var/www/WielkieZarcie/www/login_new.php on line 286
Mam nadzieję, że ktoś jednak pomoże...
Pozdrawiam.
Pomóc może tylko Pampas. Napisz jakiej przeglądarki używasz by było łatwiej. Ja nie próbowałam więc nie wiem czy u mnie działa.
Używam przeglądarki IE, próbowałam równiez przez opere, niestety bez rezultatu.
Mi się już udało dzisiaj wstawić zdjęcie. Więc chyba wszystko już ok.
Mnie równiez. Pozdrawiam
No to problem rozwiązany. Mnie też się udało. Dziekuję i pozdrawiam.