Dziękuję za tak miłe przyjęcie - a co do kącika dietetycznego ... No cóóóóż... Będę tam stałą bywalczynią, gdyż jestem trochę ,,ołowianą dziewczynką" ;)
Przepraszam, że dopiero teraz ,,zgłaszam" się do ,,odpowiedzi". Faktycznie ,,podglądam bezwstydnie" to forum od jakiegoś czasu. Dopiero teraz nabrałam odwagi, żeby ,,dać głos". Co do ,,ołowianej dziewczynki", to - ołów jest bardzo ciężki, więc ....No ale nic to, ,,kochanego ciałka nigdy za wiele". Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
Witajcie wszyscy, którzy lubią kucharzyć i ...niestety jeść.
Witamy Cię w naszym gronie gotuj razem z nami a i na forum poplotkuj czasem :):)
Pozdrowionka
Agnieszka
Witaj i gotuj razem z nami !
Dzień dobry! Witam w gronie pozytywnie zakręconych jedzeniem :) I nie tylko. Jakbyś przedobrzyła, to mamy nawet kącik dietetyczny hehe
Dziękuję za tak miłe przyjęcie - a co do kącika dietetycznego ... No cóóóóż... Będę tam stałą bywalczynią, gdyż jestem trochę ,,ołowianą dziewczynką" ;)
Co to znaczy "ołowianą dziewczynką"? Nie czaję tekstu.
Witaj !!
witaj cieplutko
witaj
witaj:)
witaj:)
Witaj ! ale nie taka znów nowa. Jesteś już tutaj ponad 3 miesiące.
Cześć.
Przepraszam, że dopiero teraz ,,zgłaszam" się do ,,odpowiedzi". Faktycznie ,,podglądam bezwstydnie" to forum od jakiegoś czasu. Dopiero teraz nabrałam odwagi, żeby ,,dać głos". Co do ,,ołowianej dziewczynki", to - ołów jest bardzo ciężki, więc ....No ale nic to, ,,kochanego ciałka nigdy za wiele". Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
A ja z tym ołowiem to myślałam ,że jesteś poprostu nieugięta i nie kusi Cię bardzo jedzonko.Pozdrawiam.
Fajnie jeszcze szumi w głowie i ołów myli się z żelazem . Czytałam ołów a myślałam o żelazie heheh.