zgadzam się, i mówię to całkiem serio można robić ładne torty, bardzo ładne, ale u Ciebie to już jest inny poziom, ten weselny bardzo mi się podoba również-skromny, ale wspaniały a ten z myszkami to chętnie zamówiłabym i na własne urodziny, bo jest tak niesamowicie uroczy :))
dziekuje za mile slowa, Figurki sa lepione przeze mnie z masy cukrowej uffff....troche było ciezko ale wyszly przyzwoicie no i solenizantowi sie podobały..pozdrawiam
To moje małe dzieła....
Faktycznie dzieła. Masz talent kobieto
zgadzam się, i mówię to całkiem serio
można robić ładne torty, bardzo ładne, ale u Ciebie to już jest inny poziom, ten weselny bardzo mi się podoba również-skromny, ale wspaniały
a ten z myszkami to chętnie zamówiłabym i na własne urodziny, bo jest tak niesamowicie uroczy :))
Zazdroszcze takim ludziom jak Ty, ja niestety nie mam takiego daru. Pozdrawiam serdecznie :)
Przestanę do tej galerii zaglądać bo soki trawienne podziurawią mi żołądek.
Gratuluję i podziwiam.
Bardzo dziekuje za wszystkie opinie. Ja nie jestem profesjonalistka to tylko moje male hobby,ktore daje tyle radosci
.
Szczęka mi opadła! Rewelacyjne!
Ale cudne, ten z serem, no po prostu bomba !!!
Ja nie wiem, jak to możliwe, że z prostych składników możesz zrobić coś tak pięknego i zaczrowanego!
torty są piękne,gratuluję
świetne !!!
Te figurki power rangers sama lepiłaś???
A myszki zarąbiste - kiecka w kropeczki - cudnie zalotna !!!
dziekuje za mile slowa, Figurki sa lepione przeze mnie z masy cukrowej uffff....troche było ciezko ale wyszly przyzwoicie no i solenizantowi sie podobały..pozdrawiam