...bo fantazja jest od tego aby bawić się aby bawić się na całego...
Pamietacie?
łazienka z wielkim oknem na spokojne morze ciepły letni wieczór, wielka wanna mase świec...... leże sobie w wanie pipijam cudowne wino i.................. ja zajadam wspaniałe belgijskie czekoladki...... ewentualnie jeśli nie ma wina to gorąca czekolada z odrobiną chili.
A wy ....
oczywiście mąż i dzieci zostały w domu, dzieci są na lekcji kung-fu a mąż zmywa naczynia, pierze, szoruje dywany.....
Użytkownik dagusia_29 napisał w wiadomości: > ...bo fantazja jest od tego aby bawić się aby bawić się na całego... > Pamietacie?łazienka z wielkim oknem na spokojne morze ciepły letni > wieczór, wielka wanna mase świec...... leże sobie w wanie pipijam > cudowne wino i.................. ja zajadam wspaniałe belgijskie > czekoladki...... ewentualnie jeśli nie ma wina to gorąca czekolada z > odrobiną chili.A wy ....oczywiście mąż i dzieci zostały w domu, dzieci > są na lekcji kung-fu a mąż zmywa naczynia, pierze, szoruje dywany.....
Użytkownik tineczka napisał w wiadomości: > Dagusia, czas na realizowanie fantazjii :)))
Bardzo chętnie tylko gdzie ja znajdę taką łazienkę z widokiem na okno, czekoladki to i nawet nasze polskie by mogły być..... amoże lepiej skorzytam z przepisuów ŻARŁOCZKÓW :)))
O, nie! Nie rezygnuj z fantazjowania:) Ja moge Ci pokazac tysiace lazienek z otwartym oknem i widokiem na szumiacy ocean! Fantazia jest Twoja, nikt Ci jej nie odbierze:)))
...bo fantazja jest od tego aby bawić się aby bawić się na całego...
Pamietacie?
łazienka z wielkim oknem na spokojne morze ciepły letni wieczór, wielka wanna mase świec...... leże sobie w wanie pipijam cudowne wino i.................. ja zajadam wspaniałe belgijskie czekoladki...... ewentualnie jeśli nie ma wina to gorąca czekolada z odrobiną chili.
A wy ....
oczywiście mąż i dzieci zostały w domu, dzieci są na lekcji kung-fu a mąż zmywa naczynia, pierze, szoruje dywany.....
Użytkownik dagusia_29 napisał w wiadomości:

> ...bo fantazja jest od tego aby bawić się aby bawić się na całego...
> Pamietacie?łazienka z wielkim oknem na spokojne morze ciepły letni
> wieczór, wielka wanna mase świec...... leże sobie w wanie pipijam
> cudowne wino i.................. ja zajadam wspaniałe belgijskie
> czekoladki...... ewentualnie jeśli nie ma wina to gorąca czekolada z
> odrobiną chili.A wy ....oczywiście mąż i dzieci zostały w domu, dzieci
> są na lekcji kung-fu a mąż zmywa naczynia, pierze, szoruje dywany.....
To scenariusz do jakiegoś horroru?
Bahus
Nie, to normalny wypoczynek strudzonej codziennoscia mamy i zony :)))
To scenariusz do jakiegoś horroru? Bahus
Raczej marzenie większości Pań. A co do horrorów nie trawie. :)))))))))
Dagusia, czas na realizowanie fantazjii :)))
Użytkownik tineczka napisał w wiadomości:
> Dagusia, czas na realizowanie fantazjii :)))
Bardzo chętnie tylko gdzie ja znajdę taką łazienkę z widokiem na okno, czekoladki to i nawet nasze polskie by mogły być..... amoże lepiej skorzytam z przepisuów ŻARŁOCZKÓW :)))
O, nie! Nie rezygnuj z fantazjowania:) Ja moge Ci pokazac tysiace lazienek z otwartym oknem i widokiem na szumiacy ocean! Fantazia jest Twoja, nikt Ci jej nie odbierze:)))
rozumiem ze to FANTAZJA bo inaczej na twoim miejscu bym bardzo teskniła a fantazjować można:) pozdrawiam